Secretul lui a iesit la iveala. Ce si-a tatuat Catalin Botezatu in zona intima. "Vreau sa il transform". Catalin Botezatu a dezvaluit lucruri mai putin stiute despre el. Designerul a marturisit ca are in total sapte tatuaje, iar la varsta de 19 ani, si-a tatuat un delfin in zona intima. Acum, acesta a alut o decizie radicala in privinta desenului de pe piele. "Am sapte tatuaje. In zona intima am tatuat un delfin. Pe vremuri le spuneam fetelor sa vina sa vada delfinul. E primul meu tatuaj, l-am facut la 19 ani. Acum vreau sa-l transform intr-un peste care se numeste KOI'", a marturisit Catalin Botezatu pentru Antena Stars. Botezatu si-a inceput cariera in moda in anul 1984 ca manechin al casei de moda Venus, condusa de Zina Dumitrescu. In anul urmator, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului in Europa. A urmat cursurile Institutului European de Moda din Milano, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cum arata acum cei mai "scumpi" sani din istoria Playboy Romania. Andreea Antonescu a reusit, in 2002, sa-i faca pe sefii Playboy sa scoata din buzunar o suma-record pentru istoria romaneasca a revistei iepurasului cu papion. Vedeta si-a aratat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decat au primit Loredana sau Dana Savuica. Iata cum arata acum cei mai "scumpi" sani din Romania. Andreea Antonescu (33 de ani) a postat recent pe contul personal de Instagram cateva imagini care le-au amintit fanilor de cel mai scump pictorial din istoria Playboy Romania. Timpul a fost bland cu fosta componenta a trupei Andre, chiar daca unii, mai carcotasi, ar spune ca nu e doar lucrarea naturii la mijloc. Sanii, tinuti in frau acum de costumul de baie, par la fel de fermi ca in urma cu 14 ani, cand revista cu Andreea goala se vindea in 100.000 de exemplare. Chiar daca la un moment dat a batut-o gandul sa-si puna silicoane, pana la urma vedeta a declarat ca a descoperit o crema-minune care a rezolvat problemele de fermitate in zona bustului, anuntaClick.

Detalii in premiera despre cum a inceput idila Madalinei Ghenea cu Matei Stratan. Madalina Ghenea si Matei Stratan sunt impreuna de aproximativ trei saptamani, iar acum amandoi au plecat intr-o vacanta, in Italia. O noua bomba a explodat in show-bizz-ul autohton. Dupa relatii mediatizate cu staruri de peste hotare, Madalina Ghenea se iubeste acum cu un roman. Acesta este un tanar de 32 de ani, Matei Stratan, nimeni altul decat fostul iubit al Laurei Cosoi. Relatia are o "vechime" de doar trei saptamani, si a inceput cu ocazia unei intalniri, in grup. Mai precis, Madalina si Matei s-au cunoscut in capitala autohtona, prin intermediul unor prieteni comuni, iar de atunci sunt de nedespartit. Acesta este de fapt si motivul pentru care Ghenea a stat mai mult prin tara in ultima perioada, timp in care insa a iesit pentru cateva zile si-n Grecia, dar nu singura, ci in compania actualului sau iubit, iar "cuibusorul lor de nebunii" a fost chiar iahtul pe care tatal lui Matei Stratan il detine. Mai mult, cei doi amorezi au plecat recent intr-o alta vacanta, de data aceasta in Italia, la Roma, acolo unde Madalina urmeaza sa-si rezolve si unele treburi profesionale, informeazaLibertatea.

Primele imagini cu silicoanele Adelinei Pestritu! Cum arata vedeta dupa interventie! Adelina Pestritu si-a pus de curand silicoane, iar acum a trecut de perioada de "prohibitie"! Vedeta a urmat intocmai sfatul medicului iar acum si-a scos sanii la inaintare, sa se bucure si ei de razele soarelui! Fosta vedeta TV se bucura de razele soarelui, la plaja, si a pozat in sutien ca sa-si fericeasca si prietenii virtuali. Este pentru prima data in acest sezon cand Adelina a iesit imbracata sumar in partea superioara a trupului, pentru ca a avut de respectat anumite restrictii fixate de medicul estetician. Dupa ce si-a facut operatie de marire a sanilor, in luna aprilie, Adelina a fost nevoita sa poarte o bustiera stransa si sa evite expunerea la radiatiile solare. ata insa ca perioada de "abstinenta", pe toate planurile, a trecut, spre bucuria iubitului ei, Speak, si a fanilor de pe retelele sociale! Adelina a postat o fotografie in care se mandreste cu noul ei bust generos si toata lumea a fost impresionata de noile forme ale vedetei. Surprinzator insa, fetele si nu baietii s-au grabit sa comenteze noua aparitie sexy a brunetei, scrieCancan.

Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Iuliana Luciu pana acum. Sora Nicoletei, in costum de baie la plaja. Iuliana Luciu profita din plin de vara si soare. Vedeta a petrecut cateva zile la plaja, departe de agitatia din Capitala. Bruneta si-a surprins fanii de pe contul de socializare, cu o imagine in care isi expune mandra bustul generos. Insa, un amanunt mai putin estetic a iesit la iveala. Iuliana este plina de alunite pe piept, iar daca pana acum vedeta a reusit sa le mascheze, de data asta, s-a vazut tot. Chiar si asa sora Nicoletei Luciu nu pare sa fie deranjata de acest lucru, iar fanii au felicitat-o pentru felul in care arata. Iuliana Luciu a parasit recent scaunelul de asistenta TV sub pretextul nazuintelor profesionale mai inalte. Sora Nicoletei a stat o perioada in SUA unde, desi nu a recunoscut niciodata, ar fi sustinuta de presupusul ei iubit, milionarul penal Ioan Neculaie, anuntaLibertatea.