Metoda inedita prin care Antonia a anuntat ca va deveni din nou mama. "Felicitari, sarcina usoara". Antonia si-a socat fanii de pe contul de socializare, dupa ce a postat o imagine cu micutul Dominic, imbracat intr-un body pe care scrie un mesaj special. "Baby brother soon", semn ca artista ar fi insarcinata din nou. Fanii au reactionat imediat si au felicitat-o. Desi unul dintre prietenii virtuali i-a cerut o confirmare oficiala, artista nu i-a raspuns acestuia. "Felicitari, nastere usoara", "Bravo, ce frumos ai ales sa anunti vestea", i-au comentat acestia. Si Alex Velea pare in culmea fericirii. Imediat ce iubita lui a facut publica imaginea cu Dominic, care anunta ca va avea in curand un fratior, artistul i-a dat share pe pagina oficiala de Facebook, spre incantarea fanilor. "Nu-mi spune ca Antonia este iar insarcinata", "Felicitari, ma bucur", au fost comentariile pozei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Fiica Andreei Esca s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Uite cum s-a fotografiat la piscina. Chiar daca nu a implinit inca 16 ani, fiica Andreei Esca, Alexia s-a transformat intr-o adevarata domnisoara care iubeste sa isi tina la curent fanii virtuali cu tot ceeea ce face. Alexia este pe zi ce trece din ce in ce mai frumoasa, fetita mostenind tot ce era mai frumos de la cei care i-au dat viata. Chiar daca are parinti faimosi, adolescenta este o prezenta discreta careia nu ii place sa apara in presa. Andreea Esca pare ca a gasit secretul unei vieti implinite. Vedeta are o cariera de succes si o familie frumoasa, reusind sa imbine cele doua domenii din viata ei. De peste 15 ani, aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alexandre Eram, cel care ii este si sot si au impreuna doi copii, Alexia si Aris, anuntaCancan.

Corina Bud apeleaza la Photoshop pentru a-si masca o mare frustrare. Nu-si suporta deloc picioarele! Corina Bud este o aparitie excentrica, alegandu-si cu atentie toate tinutele. Totusi, desi incearca sa para degajata si multumita de aspectul ei fizic, cantareata are un mare complex, acela din jurul picioarelor. In fotografii, Corina afiseaza o silueta de invidiat, cu un corp bine lucrat, picioare tonifiate si fara pic de celulita. Per total, artista nu este prea departe de adevar, fiind una dintre solistele de la noi care a avut mereu respect fata de admiratorii ei si a avut grija cum sa apara in fata lor. Totusi, pe site-urile de socializare, dar si in unele pictoriale pentru reviste, Corina isi pacaleste fanii. Putini sunt cei care stiu ca artista este complexata de marimea picioarelor sale, mai exact de grosimea coapselor, asa ca, inainte de a posta o fotografie cu ea, mai intai o trece prin photoshop unde isi subtiaza considerabil picioarele si mai apoi o expune publicului. Mai mult, atunci cand merge la evenimente mondene ceva mai aglomerate, Corina alege tinute care sa-i mascheze imperfectiunea picioarelor, informeazaLibertatea.

Felix Baumgartner a scos-o pe Raduleasca la o saorma. Asa imagine nu vezi prea des. Austriacul Felix Baumgartner (47 de ani) si-a scos iubita, pe Mihaela Radulescu (46 de ani), la o saorma la farfurie si la un iaurt turcesc (ayran). Cei doi se afla in Elvetia, dar au mers la un restaurant cu specific oriental si au savurat totul, pana la ultima imbucatura. Imbracati sport, relaxati, incantati de pranzul inedit pe care il aveau in fata, Mihaela si Felix ne-au aratat ca pana si bogatasii au chef, din cand in cand, sa inlocuiasca somonul si homarul cu celebra carne la rotisor. "O schimbare binevenita! Pentru distractie si pentru foame", a scris Mihaela pe Instagram, scrieClick.

Acum chiar ca nu-l mai leaga nicio amintire de fosta sotie! Pepe a vandut casa in care a trait cu Zavoranca. Artistul a instrainat, in mare secret, in urma cu ceva timp, apartamentul din zona Unirii, in care s-a consumat casnicia sa cu prima lui sotie. Pepe si Oana Zavoranu s-au iubit numai putin de sapte ani, intr-un apartament cochet din zona Piata Unirii, dar idila lor s-a destramat si au divortat, in anul 2011. In prezent, pe cei doi soti nu-i mai leaga absolut nimic. Asta pentru ca artistul a vandut, in urma cu ceva timp, si casa in care s-a consumat casnicia lor, pe care insa Pepe o detinea dinaintea casatoriei si in care acesta nu a mai innoptat din momentul in care a decis sa puna punct relatiei, dupa ce fosta sotie l-a inselat. A instrainat-o, cum era normal, inclusiv cu camaruta pe care o cumparase impreuna cu Oana Zavoranu si pe care aceasta i-a cedat-o, in cele din urma, la doi ani de cand au divortat, anuntaLibertatea.