Andreea Marin fuge cu Tuncay si cu Violeta in Europa! Dupa un an dificil pe plan personal – in primavara a fost nevoita sa isi ia ramas bun de la tatal sau si sa il conduca pe ultimul drum – si incarcat pe plan profesional, Andreea Marin asteapta cu nerabdare vacanta si, implicit, incarcarea bateriilor. Ca in fiecare vara, fosta prezentatoare TV isi rezerva timp pentru sot si pentru Violeta, fiica ei si a lui Stefan Banica, luandu-si un concediu de odihna. Meticuloasa de fel, Andreea Marin vrea sa lase totul in ordine inainte de escapada. “Deocamdata lansam o afacere noua, sotul meu este in momentul in care tocmai a terminat noul sediu si voi fi alaturi de el pentru deschiderea afacerii lui, dupa aceea vom pleca in Europa”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cum a reusit sa scape Cristina Spatar de depresie. Cine ar fi crezut ca, in numai doua saptamani, Cristina Spatar va trece de la agonie, la extaz si ca problemele familiale, legate de un iminent divort, pot fi depasite? “Vinovat” de aceasta schimbare este Calin Donca, un tanar afacerist si scriitor de lucrari motivationale, pe care solista si l-a luat drept terapeut. Fotoreporterii Click! au surprins, deunazi, primele poze cu Cristina Spatar (44 de ani) in compania unui barbat, dupa ce sotul ei, Alin Ionescu (38 de ani), a anuntat ca divortul e doar o chestiune de timp. Cei care s-au grabit sa creada ca tanarul chipes din imagini este noul iubit al Cristinei s-au inselat. Ii e mai degraba terapeut si partener de afaceri. Calin Donca-Oncioiu (32 de ani), caci despre el e vorba, a explicat, pentru Click!, de ce a stat trei ore cu solista la restaurantul unui hotel din Capitala.

Adrian Mutu va fi tata pentru a patra oara! Logodnica ”Briliantului” e gravida!Adi Mutu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra, iar cei doi asteapta un copil. ”Peste 9 luni”, a declarat ”Briliantul” in exclusivitate pentru CANCAN.ro in momentul in care a fost intrebat cand va deveni tata. Mutu si Sandra Bachici s-au logodit la inceputul acestui an in Cuba, pe plaja, iar ceremonia a fost una restransa. Fostul fotbalist a intentionat inca de atunci sa faca nunta, insa nici in prezent acest lucru nu este posibil, chiar daca el si Sandra isi doresc asta foarte mult. Zilele trecute, Mutu a solicitat judecatorilor romani sa recunosca decizia de divort dintre el si Consuelo, fosta sotie, avand in vedere ca acesta a fost pronuntat in Republica Dominicana, anunta CanCan.

Pact pentru vacanta! Monica Gabor si-a luat masuri pentru venirea in tara! Monica Gabor si-a pregatit minutios concediul in Romania, dupa ce s-a asigurat ca Irinel Columbeanu nu-i va dezvalui planurile. La un an de cand si-a vazut fiica, Monica Gabor revine in tara pentru a petrece vacanta alaturi de Irina. Inainte de a sosi in Romania, ea si-a luat toate masurile ca vizita sa fie una secreta. De, acum e diva de America, iar pe Mr Pink l-ar deranja orice articol despre iubita sa si fosta familie a acesteia. Astfel ca Moni l-a rugat insistent pe fostul sau sot, Irinel Columbeanu, sa ocoleasca orice subiect are legatura cu ea. Mai mult, nefiind sigura in totalitate ca afaceristul de la Izvorani ii va pastra secretul, ea a avut grija ca si acestuia sa-i dea cat mai putine informatii despre venirea sa, scrie Libertatea.

Legatura nestiuta dintre Andreea Balan si Liviu Varciu. S-au sarutat in baie. n urma cu peste 15 ani, pe vremea cand Andreea facea istorie cu trupa Andre, iar Liviu Varciu canta in trupa LA, au fost implicati amandoi intr-un proiect de televiziune care nu s-a mai difuzat insa niciodata. Din scenariu facea parte si un sarut ”furat” intr-o baie, la Sala Polivalenta. Andreea Balan si Liviu Varciu, acum colegi la Antena 1, la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, au fost, la inceputurile carierei, parteneri pe platourile de filmare pentru un proiect despre adolescenti. Este vorba despre filmul „Cineva ca tine”, care nu a fost difuzat insa niciodata. Personajul lui Liviu Varciu era un patron de club, iar cel al Andreei o tanara care la un interviu de angajare. Patronul Varciu cauta cantarete care sa intretina atmosfera in club, iar solista isi cauta de lucru, anunta Click.