Aniversare cu adrenalina: A sarit cu parasuta la 92 de ani. O batrana din Statele Unite a vrut sa faca ceva special de ziua ei de nastere. Cum varsta de 92 de ani este una de admirat, ea si-a facut cadou un - salt cu parasuta. "Ma simt usor amortita", a marturisit Phyllis Guthrie, zambind, cu cateva minute inainte sa sara cu parasuta din avion. "Nu sunt agitata, nu imi este frica", a continuat ea. Cateva momente mai tarziu, aceasta a sarit din avion, impreuna cu un instructor. ￯Nu imi vine sa cred ca am facut asta. Cel mai ciudat moment este cel in care sari din avion. Nu ai timp sa te gandesti", a descris ulterior batrana experienta ei. De astfel, ea a explicat ca a decis sa faca acest salt pentru ca vrea ca familia ei sa-si aminteasca cu drag de ea. Phyllis Guthrie are patru copii, cincinepoti si 10 stranepoti, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au aparut sosetele parfumate pentru picioarele urat mirositoare. A venit vara si incep problemele picioarelor puturoase. Francezul de 38 de ani, Olivier Seuwin, din Saint Martin-du-Maritime, localitate aflata in apropiere de Rouen, a gasit solutia pentru niste picioare fericite. A inventat sosetele Kupidon pentru "barbatii care stau incaltati toata ziua la birou si seara au chef de amor". Pentru a evita situatia stanjenitoare din dormitor, cand iubitei ii piere cheful din cauza mirosului, orice mascul isi poate luat o pereche de sosete care costa 29 de euro si raman parfumate si dupa 10 spalari. Dupa ce dispare mirosul, parfumul de sosete poate fi cumparat tot din magazinul lui Seuwin cu 8 euro. Materialul este 80% din bumbac, anuntaClick.

Leoaica, de paza la oi. Motivul pentru care animalul salbatic nu ravneste nici macar la mieii abia nascuti. O leoaica face munca de caine ciobanesc. Se intampla la o ferma din Daghestan, in Caucazul rusesc. Maska nu are apucaturile salbatice ale celor din neamul sau. Nu-si incolteste prada, ci alearga in jurul turmei asigurandu-se ca nu se rataceste nicio oaie. Leoaica a fost crescuta de un fermier de cand era pui, alaturi de alti cani de la stana. Stapanul spune ca si-a invata bine meseria, e ascultatoare si niciodata nu s-a atins de oi; n-a ravnit nici macar la mieii abia veniti pe lume. Mananca doar carne de vita. Cam doua kilograme zilnic, informeazaStirileProtv.ro.

Cel de-al doilea pod din Europa ca marime, construit cu otel din Galati. Cel mai mare pod din Turcia, al doilea ca marime la nivel european, a fost construit cu otel romanesc. ArcelorMittal Galati a furnizat 34.000 de tone de otel pentru constructia podul Ozman Gazi, care a fost inaugurat saptamana trecuta si care reduce timpul de deplasare intre Istanbul si Izmir de la noua ore la trei ore si jumatate. Cele 34.000 de tone, au fost transportate in patru loturi, intr-o gama extinsa de grosimi si latimi, informeaza un comunicat de presa al companiei. "Proiectul a avut o semnificatie aparte pentru noi, data fiind anvergura acestuia", a declarat Bruno Ribo, Director General al Diviziei Europene de Produse Plate, Est - Sud, a ArcelorMittal. "Laminoarele de tabla groasa din Galati sunt capabile sa fabrice si sa livreze produse pentru aplicatii numeroase. Pentru podul Ozman Gazi am creat solutii tehnice si comerciale personalizate", scrieLibertatea.

A murit Monstrul din Loch Ness? Dovezi gasite pe o plaja. Monstrul din Loch Ness este o creatura care a surescitat curiozitatea si imaginatia a milioane de oameni de-a lungul timpului. Legenda a aparut in anul 1933. Se spune ca traieste in lacul Loch Ness din Scotia. Creatura este unul din cele mai cunoscute animale studiate de criptozoologie. Localnicii l-au botezat Nessie, un nume folosit azi in toata lumea, inca din anii 1950. Zilele trecute, o descoperire stranie pe malul lacului in care se crede ca Nessie isi face veacul, a ridicat numeroase semne de intrebare. Carcasa unui animal ciudat, alaturi de maruntaiele sale au fost gasite pe plaja de un barbat care isi plimba cainele. Politia a fost chemata la locul descoperirii, alertate de barbatul speriat de ceea ce a vazut, locul a fost imprejmuit, iar imaginile au fost publicate pe retelele de socializare, unde internautii "au luat foc" si au inceput cu tot felul de presupuneri, anuntaClick.