Ai vazut-o in toate ipostazele, dar niciodata asa. Cum a aparut Iulia Albu la plaja. Iulia Albu uimeste de fiecare data cu aparitiile ei excentrice, insa de data asta, ultima imagine postata pe contul de socializare a incins atmosfera in randul barbatilor. Intr-un costum de baie sexy, fosta sotie a lui Mihai Albu a profitat de soare si si-a etalat bijuteriile scumpe la plaja, spre incantarea fanilor, care au intrebat-o imediat ce marca sunt. "Interesanta alegerea fructelor si a amplasamentului", "Relaxare placuta", "Arati foarte bine", au fost cateva dintre comentariile admiratorilor. De-alungul timpului, Iulia a intrat in conflict cu mai multe vedete de la noi, dupa ce le-a comentat tinutele purtate la diverse evenimente, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini dementiale! Controversatul milionar roman si iubita lui! Au ramas cu fundul gol in valuri! Nu ne-am fi asteptat la asemenea imagini cu Remus Truica, insa iata ca nu poti sa stii niciodata ce-ti rezerva hazardul...Scapat din arestul la domiciliu, fostul demnitar si om de afaceri este la al doilea weekend consecutiv pe litoral. Tot la Mamaia l-am gasit pe Remus Truica si in sfarsitul de saptamana care tocmai s-a incheiat, acolo unde a fost alaturi de proaspata sa iubita, Diana Citu. Daca pana acum v-am dat detalii despre episoadele in care fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase mergea la plaja cu 100.000 de euro la el, iata ca de aceasta data Remus Truica s-a delectat cu o noua escapada maritima. Fostul iubit al Patriciei Kaas n-a stat prea mult pe ganduri si nici n-a mai pierdut vremea pe sezlongul de pe plaja si s-a aventurat in apa marii. Langa el a avut-o si pe Diana Citu, iubita de 27 de ani care l-a tot insotit pana acum in iesirile de sfarsit de saptamana, anuntaCancan.

Sotul Madalinei Pamfile, decis sa divorteze de bruneta. Dovada ca mariajul lor a ajuns la sfarsit. La mai putin de un de la cununia civila, Madalina Pamfile si sotul ei, Alin, au ajuns in pragul divortului. Dupa ce bruneta a anuntat ca urmeaza sa semneze actele de separare, la notar, tanarul afacerist timisorean a facut si el un gest care demonstreaza ca nu mai exista cale de impacare. Madalina Pamfile s-a intors deja in Bucuresti, dupa despartirea de sotul timisorean si pare pregatita sa revina la viata plina de distractii nocturne pe care o avea inainte de casatorie. Bruneta a recunoscut, pentru libertatea.ro, ca urmeaza sa divorteze la notar, mentionand evaziv motivele care au dus la separare. "Eu si Alin urmeaza sa divortam la notar. Am ajuns aici de comun acord. Pe noi ne-a legat o poveste frumoasa de iubire, doar ca am fost prea tineri sa stim sa tinem de ea￯Amandoi regretam ca am ajuns in acest impas. Vom divorta la notar zilele urmatoare. Atat eu cat si el suferim si speram ca am invatat o lectie. De impacat nu se stie niciodata, doar Dumnezeu poate uni si impaca doi oameni. Restul sunt trecatoare", a explicat bruneta, informeazaLibertatea.

Stela Enache a facut furori pe vasele de croaziera. "Nu regret nimic". Stela Enache (66 de ani) a colindat toata lumea in tinerete si a facut bani frumosi pe vasele de croaziera. "Am inconjurat pamantul de patru ori. Am fost plecata toata viata, dar nu regret acest lucru", spune interpreta slagarului "Ani de liceu". Stela Enache a cantat ani de zile pe vasele de croaziera. Indragita interpreta canta numai pentru oameni cu dare de mana si a castigat bani grei pentru acele vremuri. Repertoriul ei era alcatuit din slagare internationale, dar continea si piesele ei de succes in Romania "Sa nu uitam sa iubim trandafirii" sau "Cine, oare?". Primele turnee peste hotare au fost in anii 1970 in Germania, Peninsula Scandinava si Elvetia. Abia in 1986 au inceput croazierele. Solista statea pe vas intre doua si patru luni, apoi se intorcea acasa, scrieClick.

Tania Budi, super sexy in costum de baie. Cat de bine arata la 47 de ani. Tania Budi este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul romanesc. Blonda a fost si continua sa fie una dintre cele mai agreabile aparitii mondene si sa atraga toate privirile atunci cand imbraca un costum de baie. Tania Budi pare sa fie o femeie fara varsta. Are 47 de ani insa pare cu totul neschimbata, fata de perioada in care era prezentatoare la TVR. Frumoasa blonda pozeaza fara grija in costum de baie, avand in vedere ca are formele unei adolescente. Recent, Tania s-a lasat fotografiata la Mamaia, pe sezlong, intr-un costum de baie colorat, etalandu-si formele de invidiat, anuntaLibertatea.