Scene deocheate in cel mai nou videoclip al Deliei. Artista isi face de cap cu... o papusa gonflabila. Delia Matache scoate hit dupa hit. Cantareata a lansat, marti, piesa "1234", o continuare a celebrei "Da, mama", cu un videoclip din care nu lipsesc scenele foarte sexy. Piesa "1234" (Unde dragoste nu e), o continuare a melodiei "Da, mama", are si un videoclip de exceptie. Artista apare in mai multe costumatii, care de care mai provocatoare, in timp ce se distreaza alaturi de prieteni si de￯ o papusa gonflabila. "Videoclipul este un fel de continuare a lui "Da, mama". Este despre viata mea, in clip apar prieteni, oameni apropiati, nu e vorba de o simpla figuratie. Cam fiecare persoana de acolo are locul bine asezat . Apar toti ai mei, exact cum spun si in piesa. Piesa este facuta de Marius Moga si e un remake dupa celebra Unde dragoste nu e a lui Gheorghe Gheorghiu care s-a simtit onorat ca ii folosim refrenul. O simt ca pe un stadiu 2 al Da, mama, doar ca nu e pe nostalgie, ci pe fericire si distractie", a spus artista, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Daniela Crudu pozeaza in ipostaze sexy, dar uite ce note a luat la BAC! Daniela Crudu este una dintre cele mai sexy asistente din showbiz-ul autohton. Absolventa a Colegiului "Dimitrie Bolintineanu", din Bucuresti, bruneta a dovedit ceea ce multi elevi din ultimul an de liceu nu reusesc de cativa ani. Asistenta pacatoasa a obtinut la examenul maturitatii onorabila nota de 7.81. Daca la limba romana proba orala a luat doar 8.5, la scris, bruneta a reusit sa ia 6.15, la engleza oral 8, la matematica 6.6, la biologie 7.65 si la sport 10, potrivit edu.ro. Dupa terminarea liceului, Daniela si-a dorit sa continue si facultatea, asa ca s-a inscris la Facultatea de Jurnalism. Daniela Crudu, devenita vedeta matinalului de la Antena 1, si-a inceput cariera ca animatoare in cluburile de noapte. A urmat apoi o scoala de manechine si fotomodele. Norocul insa i-a suras cand a fost remarcata de printul Andrei Ratiu, anuntaCancan.

Ramona Gabor s-a dezbracat pe o plaja din Miami. Cum au fotografiat-o paparazzii americani. Dupa o vacanta in Mexic, Ramona Gabor a revenit la Miami pusa pe distractie. Seara iese in cluburi alaturi de alte romance aflate in SUA, printre care si Diana Guresoaie, iar ziua isi etaleaza corpul modelat de medicii esteticieni, pe plajele din Miami. Desi fostul ei cumnat, impreuna cu nepotica ei, Irina, se afla in America, Ramona nu s-a obosit sa mearga sa-i revada. Pentru ea a fost mult mai importanta o sesiune de bronz, decat sa petreaca weekend-ul cu sora si nepoata ei. Paparazzii americani au fotografiat-o in momentul in care se plimba pe malul oceanului si vorbea de zor la telefonul mobil. Chiar daca are o sumedenie de operatii estetice, trebuie totusi sa recunoastem ca sora Monicai Gabor arata exemplar in costum de baie, informeazaLibertatea.

Andreea Banica planuieste sa nasca pe un alt continent. Vestea ca Andreea Banica (38 de ani) este gravida i-a surprins chiar si pe ea si Lucian Mitrea, sotul sau. Frumoasa vedeta nu-si mai incape in piele de fericire. Toata familia este incantata, chiar si micuta Sofia (7 ani), fiica solistei, care deja i-a facut un program serios mamei sale. Fericitul moment al nasterii este asteptat spre sfarsitul anului, dar Andreea si sotul sau fac deja planuri pentru mult asteptata venire pe lume a fiului lor. Mai ales Lucian este cel care pare gata sa-si urce sotia insarcinata in avion si sa mearga cu ea tocmai pe continentul american. Vedeta a intrat in direct la "Rai da' Buni", unde a povestit despre faptul ca ia in calcul sa-si aduca cel de-al doilea mostenitor pe lume in Staele Unite ale Americii sau in Canada, scrieClick.

Oana Roman pe picior gresit! Cu lenjeria intima in vazul lumii. Ultimii ani i-au oferit Oanei Roman multe incercari, dar si evenimente care i-au transformat complet viata. Mamica unei fetite superbe si cu un sot iubitor alaturi, Oana a renuntat pentru o vreme la evenimente, spre deosebire de anii trecuti cand toata vara mergea pe litoral si era sufletul petrecerilor. De altfel, la unele evenimente, complet relaxata, Oana a aratat chiar mai mult decat si-ar fi dorit. Acum insa, Oana are grija sa petreaca tot mai mult timp alaturi de tanara sa familie, mai ales ca in urma cu doar putin timp, marturisea ca ea si sotul ei sunt la un pas de divort. Din fericire pare ca lucrurile s-au aranjat in viata lor, desi acesta a fost nevoit sa locuiasca o perioada la Pitesti, acolo unde se ocupa de afacerile familiei. Oana si sotul ei se vad acum de fiecare data cand ea merge la el si in weekenduri, atunci cand el se intoarce in Bucuresti, pentru a sta cu micuta Izabela, anuntaLibertatea.