A vrut sa le arate fanilor camera dehotel, insa detaliul care a iesit la iveala i-a socat pe toti.Ruby si-a uimit fanii de pe contul de socializare, dupa ce a facut public un filmulet realizat la primele ore ale dimineti, imediat ce artista s-a trezit. Complet nemachiata si ravasita, cantareata le-a prezentat prietenilor virtuali camera de hotel, insa acestia au fost socati. "Doar ce m-am trezit si m-am gandit sa ma uit in live in oglinda. Da, cum ziceam, am o fata de "Cercanoasa... ce sa faci, ce sa faci?", a spus Ruby, care a facut apoi la turul camerei. "Vreti sa vedeti camera mea? Uite ce organizata sunt. Haine, peste haine, peste tot" chilotei pusi la uscat"..., le-a spus artista fanilor, citata deLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ghici al cui e posteriorul asta apetisant! Lucreaza din greu pentru el.Este una dintre cele mai sexy artiste de la noi, dar nu ii place sa iasa in evidenta atat de mult, chiar daca sta bine si la capitolul voce, nu doar la cel al aspectului fizic. Are doar 26 de ani, dar este de ani buni in showbiz-ul autohton, de cand s-a facut cunoscuta gratie emisiunii Megastar, unde a concurat intr-o trupa de fete. Din 2009, numele ei a fost alaturat celui al lui DJ Sava, iar proiectul lor muzical a ajuns chiar si in afara granitelor, caci muzica dance inca prinde foarte tare prin cluburile de peste tot. Este vorba despre Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, potrivitClick.

Maria Constantin aparitie incendiara pe litoral! A aratat tot ce are ea mai bun.Maria Constantin este una din cele mai sexy vedete de la noi, iar blonda stie cum sa-si puna in evidenta formele apetisante. Sotia lui Marcel Toader s-a pozat joi in costum de baie, dupa care a postat fotografia pe pagina ei de Facebook. Imbracata intr-un costum de baie minuscul, fosta concurenta de la "Ferma Vedetelor" a stiut cum sa-si scoata in evidenaa formele dorite de multi barbati. La scurt timp dupa ce poza a fost facuta publica, prietenii virtuali ai blondei au dat like si au inceput sa comenteze, informeazaCancan.

Sarcina s-a transformat intr-un cosmar! Ce noi interdictii a primit Bianca Dragusanu de la medici.Gravida in sase luni, Bianca Dragusanu este coplesita de problemele de sanatate, dar si de cele personale. Si cand gandea ca urmeaza o perioada de repaus si relaxare, blonda a primit o noua lovitura. Analizele au relevat si mai multe probleme. Trombofilia, care i-a pus de atatea ori in pericol si sarcina si viata, nu este singura problema de sanatate a Biancai Dragusanu. Desi este vesnic cu zambetul pe buze cand apare in public, lucrurile nu sunt deloc roz in existenta ei de viitoare mama. Zilele trecute, ultimul set de analize, facut la cerere dupa mai multe stari accentuate de rau, a relevat faptul ca Bianca sufera si de anemie severa. Medicul care ii monitorizeaza sarcina i-a prescris de urgenta vitamine si minerale in concentratii mari pe care, dacpa nu le va asimila, va ajunge la administrare intravenoasa, relateazaLibertatea.

Razboi intre Selena Gomez si Demi Lovato.Se vorbeste mult despre conflictul dintre Taylor Swift si Kim Kardashian & Kanye West, iar el ar putea chiar destrama prietenia dintre Sel si Demi. Selena Gomez nu a ramas indiferenta la conflictul in care este implicata Taylor si a facut unele comentarii pe aceasta tema. Dar se pare ca sinceritatea ei nu este pe placul tuturor si nici macar au unor persoane din cercul ei de prieteni. Mai exact, Demi Lovato i-a dat unfollow pe Twitter. Nu se stie insa daca este vorba de ceva intentionat sau de o eroare. Cu toate astea, Sel nu si-a sters comentariile de pe Twitter, anuntaBravonet.