Dani Otil si Liviu Varciu au atacat in banda la mare, dar n-au "prins" nimic. Cei doi macho au incercat-o cu mai multe domnisoare care se distrau in Breeze Mamaia Dupa ce a dat iama-n cantaretele de la loft ca vitica scapata in lucerna, Dani Otil a profitat de faptul ca era fara prietena la mare si intr-a doua zi de weekend (sau a saptea, cum ar zice prietenul sau Versace) si a repetat ”barosaneala”. De data asta, prezentatorul a fost surprins de cel mai citit site din Romania in Breeze (tot la Mamaia), unde a aparut insotit de Liviu Varciu. Ce mi-s gagicari astia doi luati separat, dar atunci cand sunt impreuna pur si simplu ii ia valul, nu alta! Dani si Liviu aproape ca nu au ratat nici o ”bucatica” din club, in sensul ca le-au batut la cap pe toate cu vrajeala un pic depasita de baiat frumusel dar fara cine stie ce capital, scrie CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cristina Spatar nu are liniste de cand divortul de Alin Ionescu a devenit o certitudine. A pus la cale un plan de razbunare! Cu ceva vreme inainte de a merge la notar pentru a depune actele de divort, Cristina Spatar a fost fotografiata in compania unui barbat care, de cum a intrat in viata ei, a incercat sa o protejeze de Alin Ionescu. Acesta face parte, se pare, din planul ei de razbunare. Desi Calin Donca, pe numele lui, sustine ca s-a intalnit cu Cristina pentru a discuta afaceri, el profesand in domeniul energiei, se pare ca interactiunea lor are alt scop – acela de a-l pune pe jar pe Alin Ionescu. Cu toate ca nu mai formeaza un cuplu de aproape un an, Alin s-a aratat deranjat la fiecare aparitie a inca sotiei sale in compania lui Donca si a incercat sa afle daca artista si-a refacut viata, anunta Libertatea.

Natalia Mateut, spectacol sexy la Mamaia cu noile silicoane. In luna mai, Natalia Mateut si-a pus silicoane. Apoi, dupa ce medicul i-a dat unda verde, a dat fuga intr-o vacanta exotica, sa-si bronzeze bustul tunat. Bine bronzata, fosta asistenta tv a atras privirile turistilor nu datorita bronzului. Toti erau curiosi sa vada daca ii puteau zari partile intime printre gaurelele costumului de baie crosetat. Dincolo de privirile insistente, Natalia s-a simtit in largul ei pe plaja. Si asta pentru ca este foarte incantata de noul ei bust, pe care si l-a “tunat” in luna mai a acestui an. Desi durerile de dupa operatie au fost insuportabile, bruneta a trecut peste momentele grele. Gandul la cat de bine va arata in costumul de baie, pe plaja, pare ca i-a dat curaj sa indure totul. Fosta asistenta a lui Mihai Morar si-a pus implanturi de 300 de mililitri, scrie Click.

A luat copilul si a cheltuit o avere ca sa stea la distanta de el. Moni l-a fentat pe Iri in SUA. Dupa ani de zile in care a negociat cu fostul sot sa-i aduca fata in vacanta, in Statele Unite, Monica Gabor si-a vazut visul cu ochii si a profitat de acest lucru pentru a petrece cu Irina cat mai departe de tatal acesteia.Aproximativ trei ani, Monica Gabor a dus munca de lamurire cu fostul sau sot, Irinel Columbeanu, sa-i aduca fata in vacanta, in America. Pana in urma cu doua saptamani, omul de afaceri a refuzat categoric, de teama ca nu cumva sa ramana fara copila careia i-a fost si mama, si tata. Impresionat insa de lacrimile micutei, afaceristul de la Izvorani a facut in cele din urma acest pas, astfel ca a plecat cu Irina, peste Ocean. Moni s-a oferit sa suporte ea toate cheltuielile si a facut tot posibilul sa petreaca timpul cu Irina, departe insa de fostul sau sot, anunta Libertatea.

Zavo vinde pe bucati toata averea mamei. Face ce face si intra iar in atentia presei. Dupa ce, pe 9 iunie, s-a maritat in secret cu palestinianul Alex Ashraf, acum Oana Zavoranu s-a apucat sa vanda si sa cumpere pe banda rulanta. S-a descotorosi de casa din Afumati a mamei ei, de masina acesteia, iar recent a vandut si partea pe care o detinea din cimitirul Eternitatea. Dar n-a pus banii la ciorap, ci ii arunca in stanga si-n dreapta pe lux si placeri. Telenovela vietii Oanei Zavoranu (43 de ani) continua. La un an si trei luni de cand Marioara Zavoranu a murit, fiica ei cheltuieste cu talent banii mosteniti. In toamna a vandut vila din Afumati, pe care a luat aproximativ 150.000 de euro, a scapat apoi de masina mamei ei si de obiectele din casa, pe alte zeci de mii de euro, iar recent a renuntat si la afacerea care ii aducea mamei ei, pe vremea cand traia, venituri babane (n.r. in ultimul an de viata, Marioara a avut un profit de 655.000 de lei), relateaza Click.