Nu ti i-ai fi inchipuit vreodata asa pe Andra si Maruta! Legatura secreta dintre ei! Cine se aseamana se aduna, e o vorba din popor care li se potriveste de minune si vedetelor de la noi. Nu vorbim aici de comportament, ci despre felul in care arata. Cei care formeaza cuplurile prezentate mai jos, chiar seamana leit, si asta se vede cu ochiul liber! Continuarea in Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Distractie moca, la munte. Lavinia a avut ce invata de la "proful" Banica. Chiar daca pe plan artistic nu se ridica la nivelul partenerului sau, Lavinia are si ea lipici la contracte de imagine. Nu de putine ori, Stefan Banica si Lavinia Parva au profitat din plin pentru a petrece nopti fierbinti, departe de Capitala. Cum numele artistului deschide multe porti, deseori, acesta a beneficiat de cazare in sistem "barter", de care a beneficiat, normal, si partenera sa, scrie Libertatea.

Adela Popescu si Radu Valcan se pregatesc de botez. Parintii micutului Alexandru, care are o luna si jumatate, au o multime de proiecte in aceste zile, insa cel mai important ramane botezul copilasului lor. Radu Valcan (39 de ani) va incheia in aceasta saptamana sezonul al doilea din "Insula iubirii", de la Antena 1, si va incepe un nou proiect. Il vom vedea pe marile ecrane la toamna, in pelicula "Selfie69", alaturi de Adela Popescu (29 de ani). Si tot atunci vor avea treaba in familie, anunta Click.

Printul George implineste 3 ani. Cele mai noi fotografii cu micul print. Printul George, al 3-lea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a implinit pe 22 iulie 3 ani. Extrem de indragit si popular, micul print a cucerit inimile tuturor, iar astazi familia regala a publicat 4 noi fotografii cu acesta. Imbracat casual, in tricou, pulover si pantaloni scurti, acesta se da in leagan si se joaca cu cainele familiei. Integral in Viva.

A dat cartile pe fata. Sexy-Lariss recunoaste deschis relatia cu Shift, producatorul ei. Toata lumea stie ca Lariss a devenit cunoscuta cu ajutorul lui Shift, care i-a fost atat mentor cat si producator. Si cum se intampla in majoritatea povestilor de dragoste, cand tanara se indragosteste de mentorul ei, asa s-a intamplat si cu Lariss, care s-a apropiat tot mai mult de producator, aflam din Libertatea.