De la Simplu, la primul milion de euro. Cum a ajuns Smiley unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Nascut pe 27 iulie 1983, in Pitesti, Smiley si-a inceput cariera in muzica in anul 2001, cand a fost cooptat in trupa SIMPLU. Dupa 7 ani, in care a scos impreuna cu celebra formatie cinci albume, toate de mare succes, Smiley decide sa isi faca un drum singur si lanseaza primul lui album solo. De aici, cariera lui capata o turnura neasteptata, iar Smiley devine unul dintre cei mai apreciati si mai indragiti artisti de la noi. La doar un an de cand a lansat primul sau album, Smiley isi deschide propria casa de productie, HaHaHa Production, care va produce hit-uri pentru numerosi artisti din Romania. Pe langa muzica, Smiley este implicat si in doua mari proiecte de televiziune: Romanii au talent (unde este co-prezentator) si Vocea Romaniei (unde este jurat), scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu mai are nici o rusine! Dupa ce a incins atmosfera pe plaja, Vica s-a pozat goala in pat. Vica Blochina, la cei 40 de ani, arata mai bine ca o pustoaica de 20. Blondina are o silueta sexy cu care reuseste sa incinga imaginatia oricarui barbat. Petrecareata din fire, Vica gaseste o modalitate sa atraga atentia constant, indiferent ca este live sau pe retelele sociale. Cele mai recente fotografii ale vedetei au lasat fanii cu gura cascata. Vica Blochina traverseaza una dintre cele mai bune perioade din viata ei, dupa ce si-a recapatat bustul pe care il visa, gratie implantului de silicoane pe care si l-a facut anul acesta. Si, pentru ca este mandra de bustul ei, Vica a postat doua fotografii pe contul sau de facebook, una in care apare imbracata extrem de sexy, intr-un costum de baie minuscul, in timp ce in a doua apare cu... sanii goi! Ce-i drept, sunt acoperiti de catelul blondinei. Fosta balerina a trecut printr-o perioada neagra atunci cand Victor Piturca refuza sa admita paternitatea in cazul micului Edan. In cele din urma insa, viata blondinei s-a calmat, creandu-se o relatie stransa tata-fiu. Acum Vica insa zambeste din nou, anuntaCancan.

Are 43 de ani dar e la fel de indrazneata. Fosta iubita a lui Miron Cozma a incins atmosfera la malul marii. Marilena Nitu a incins atmosfera la malul marii. Chiar daca are 43 de ani, fosta partenera a lui Miron Cozma nu are nicio retinere. Bruneta s-a afisat in fata tuturor, imbracata intr-un costum de baie din doua piese, s-a lasat fotografiata si a facut imaginea publica pe contul de socializare. Marilena este la fel de sexy, iar atunci cand vine vorba de tinute, fosta iubita a lui Miron Cozma nu renunta la decolteuri si rochii mulate. Relatia de iubire dintre Miron Cozma (60 de ani) si Marinela Nitu (43 de ani) e de domeniul trecutului. Dupa 12 ani, cei doi au decis sa se desparta, dar au ramas in relatii cordiale, informeazaLibertatatea.

Lili Sandu, dezmat pe Litoral cu iubitul secret. Fosta solista a trupei Trinity iubeste din nou cu patos, iar daca majoritatea curtezanilor erau mai "copti" decat ea, iata ca cel cu care Lili Sandu (37 de ani) imparte acum dormitorul are doar 25 de ani. Cei doi s-au afisat impreuna sambata noapte, la un local din statiunea Vama Veche, unde s-a incins un chef pe cinste. Daca Bogdan Stelea, fostul iubit, o rasfata pe Lili Sandu in vacante exotice in Spania sau in Turcia, iata ca, mai nou, solista accepta si distractiile din boema statiune Vama Veche, acolo unde, daca ai bani de cort si de bere, te poti considera ￯Regele Litoralului￯. Nu de alta dar iubitului ei, Silviu Tolu, un fotomodel chipes, prefera distractiile de pe Litoralul romanesc. Iar ea ar face orice de dragul acestui barbat, care, la numai 25 de ani, are un palmares impresionant in lumea modei, fiind imaginea celebrului brand Guess ani la rand. Ochi albastri, buze senzuale, inalt ca bradul si trup de Adonis - acestea au fost atuurile cu care Tolu, alias Elvis Presley de Romania, a cucerit-o pe Lili, asa ca diferenta de varsta de 12 ani a fost ultima problema in calea fericirii lor, scrieClick.

Ce vacanta ciudata! Loredana si-a dus fiica la parada gay de la Berlin. Intr-o vreme in care se dezbate tot mai vehement componenta unei familii in Romania, Loredana a decis sa ia pozitie. Aflata la Berlin, Loredana a participat la una dintre cele mai faimoase manifestari de sustinere a reprezentatilor comunitatii LGBT, Parada Gay. Mai mult, artista a fost insotita si de fiica sa in marsul prin Berlin. "E prima oara cand particip la Gay Parade -ul din Berlin! A fost o experienta incredibila, in care am celebrat diversitatea si curajul de a fi tu insuti, fara teama si prejudecati! A fost un spectacol total, de culoare, muzica, costume si dragoste fara frontiere!", spune Loredana, anuntaLibertatea.