Imagini uluitoare cu ”Fotomodelul de la TVR”. Un prezentator TV extrem de popular pe vremuri a ajuns piele si os! Un fost om de televiziune a ajuns sa nu mai fie recunoscut de catre oamenii care il vad trecand pe strada, asta deoarece nu mai seamana deloc cu cel pe care il remarcau pe micul ecran. Ani la rand, Cosmin Cernat, pentru ca despre el este vorba, a fost unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi de la noi. Datorita prestantei sale, omul de televiziune era considerat un „fotomodel“ atunci cand isi facea aparitia pe micul ecran. Daca in urma cu cativa ani ar fi fost oprit pe strada de catre trecatori sau macar observat, acest lucru nu s-a mai intamplat si-n dupa-amiaza de joi. Toate acestea pentru ca fostul comentator de la TVR, care ulterior a renuntat la viata din televiziune, nici macar nu mai aduce cu cel care in urma cu cativa ani de zile comenta cele mai importante meciuri difuzate de catre postul TV la care „activa“, anunta CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ce face Alina Vidican pentru ca Borcea sa nu divorteze de ea.Iar l-a dat peste cap! Cristi Borcea nu va divorta prea curand, desi Alina a revenit in sfarsit din America. Si asta pentru ca tanara timisoreanca nu numai ca nu a anuntat ca se intoarce in tara pentru a fi depuse din timp actele pregatite pentru notar, ci si pentru ca si-a bulversat total sotul cu noile forme modificate la estetician.Alina Borcea (32 de ani) ii face viata si mai grea sotului ei, aflat acum in Penitenciarul Poarta Alba. Dupa ce s-a lasat asteptata luni bune sa se intoarca de la Miami pentru a divorta la notar, blonda a ajuns joi in Romania. Se pare ca a vrut sa le faca o surpriza tuturor, pentru ca nu a anuntat data sosirii. Nici avocatii lor nu au fost instiintati pentru a depune din timp actele la notar , asa cum se intelesesera inainte sa plece din Romania, pentru ca separarea sa se produca in 30 de zile, termen prevazut de lege pentru notar. Probabil ca Alina nu a fost multumita de oferta pe care i-a facut-o Cristi Borcea (46 de ani) pentru a-i reda cat mai repede libertatea, sau vrea sa-si recucereasca barbatul care a cazut in mrejele Valentinei Pelinel (35 de ani), scrie Click.

Andreea Balan – Povestea din spatele unei sarcini mult dorite. „Imi doream un copil, dar nu-i nimic, l-am bifat pe biletelul cu dorinte si o sa se intample”. Sunt cuvintele Andreei de fix acum un an, cand nici ma­car George, iubitul ei, nu facea parte din proiect. O privesc acum, insarci­nata in aproape sapte luni si incerc sa inteleg cum, cand s-au petrecut atatea, cu toate ca stiam prea bine ca artista nu lasa nimic la intamplare.Intr-un august ca acesta, dar al anului 2000, ma aflam pe plaja in Mamaia cu noul numar VIVA!, avand pe coperta trupa Andre, aflata atunci pe culmile gloriei. Titlul era „Nu sunt singure la mare“. Mi-am amintit acest mic deta­liu al unei veri atat de indepartate intr-o fractiune de secunda, in timpul unei conversatii cu Andreea care mi-a specificat ca lucram la cea de-a doua coperta VIVA! din viata ei, realizata la fix 16 ani de la prima.

Pe ce a cheltuit Cristina Cioran banii castigati cu greu in ”Ferma Vedetelor”. Investitie in… fesieri! Desi pare una dintre cele mai asumate vedete de la noi, fericita cu ce i-a dat mama Natura, Cristina Cioran a reusit cu greu sa faca fata tentatiei de a intra in cabinetul medicului estetician. De fapt, nu a reusit. Anul trecut, dupa ce a iesit din ”Ferma Vedetelor” de la Pro TV, actrita a suferit cateva modificari de… contur. 38 de ani s-a tinut Cristina Cioran departe de bisturiu, in ciuda faptului ca nu a fost niciodata o silfida, ci mai degraba pufoasa. Aparent multumita de fizicul ei, nu a dat vreodata semne ca ar vrea sa schimbe ceva. Pana anul trecut cand, povestesc apropiati ai ei, a decis sa sparga gheata interventiilor estetice. S-a intamplat dupa ”Ferma Vedetelor”, emisiune la care actrita a participat in calitate de concurent si care i-a adus frumusica suma de cel putin 15.000 de euro, doar pentru implicare. Cu bani in buzunar, Cristina a batut la usa cabinetului unui cunoscut estetican din Capitala si si-a exprimat cu voce tare nemultumirile legate de trupul ei, anunta Libertatea.

Motivul pentru care Oana Roman nu mai vorbeste cu tatal ei de doi ani. Pe Oana Roman (39 de ani), viata a incercat-o din plin in ultimii ani. In urma cu mai bine de doi ani, dupa ce a nascut-o pe Isabela, vedeta a fost la un pas de moarte. Dezamagita total de indiferenta tatalui ei, Petre Roman (70 de ani), vedeta a intrerupt comunicarea cu parintele ei. Si-a dorit foarte mult un copil si Dumnezeu a binecuvantat-o cu micuta Isabela (2 ani si 5 luni). Dar dupa cezariana, au aparut complicatii si Oana Roman a fost operata de trei ori. Vedeta spune ca in toata aceasta perioada, celebrul ei tata nu s-a interesat de ea. „Eu cu el am o comunicare aproape de zero, dar el il mai suna pe Marius (n.r. sotul Oanei), mai vine din cand in cand la noi sa o vada pe Isabela, sau o duce Marius la el. E mai bine asa”, a dezvaluit Oana, in exclusivitate pentru Click!