Roxana Vancea, cu sanii la vedere la mare. Turistii au avut parte de o imagine de neuitat. Lipsita de inhibitii, asa cum o stim, Roxana Vancea le-a oferit turistilor de la mare o imagine de neuitat. Fosta asistenta si-a expus sanii intr-un tricou ud, pe care era inscriptionat textul "Uratii ma deprima". Aflata la mare, Roxana Vancea a demonstrat, inca o data, ca este complet lipsita de inhibitii si le-a oferit celor de pe plaja un mini spectacol cu tenta erotica. Fosta asistenta s-a lasat filmata intr-un tricou ud, prin care i se vedeau cu usurinta sanii nesiliconati, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

A primit 2 ani de inchisoare, dar are o viata dulce. "Cel mai sarac ministru" isi executa condamnarea... in cinste, la plaja! Saptamana trecuta va aratam imagini cu fostul ministru penal al finantelor, Sebastian Vladescu, petrecandu-si linistit vacanta in cel mai luxos resort din Mamaia, parca in ciuda anchetelor care-i dau batai de cap. De aceasta data avem in vizor tot un fost ministru al guvernului Boc. Datele problemei sunt similare cu cele ale lui Vladescu, tot penal, tot cu vizite la DNA si nopti petrecute in arest. Culmea, si acesta se afla in vacanta, fix in acelasi lux in care si Vladescu se simte bine. Vorbim despre fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu. Cel implicat pana-n gat in dosarul Microsoft si care denunta conducerea PDL-ului, despre care spunea ca le-a platit cu milioane de euro functia primita. Gabriel Sandu isi petrece vacanta alaturi de actuala sotie, despre care se spune ca i-ar fi fost secretara si amanta, cu care are si un copil, anuntaCancan.

Octavia Geamanu si-a aratat burtica de gravida in costum de baie. Insarcinata in sase luni, Octavia Geamanu se bucura din plin de aceasta perioada si se pregateste intens pentru ziua in care il va aduce pe lume pe baietelul ei. Chiar daca nu are o sarcina tocmai usoara, Octavia Geamanu reuseste sa treaca peste toate neajunsurile cu zambetul pe buze. Recent, stirista a postat pe pagina ei de Facebook o imagine in care i se poate vedea burtica, iar compliementele nu au intarziat sa apara. Octavia Geamanu nu a avut o sarcina lipsita de complicatii. Din cauza unor probleme de sanatate, ea a stat la pat o luna si jumatate si a facut injectii in burta. "E o problema pe care o au 80% din gravide. Din fericire, s-a descoperit la timp si se trateaza acum. Am descoperit ca am trombofilie si tratamentul este complicat. Am stat o luna si jumatate la pat ca sa fiu sigura ca e totul ok. Acum sunt bine. M-am rugat la Dumnezeu si nu m-a lasat la greu", marturisea ea, in urma cu o luna, informeazaLibertatea.

Elena Basescu a facut spectacol pe o plaja de fite. Cand vine vorba despre o escapada de weekend la malul marii, toata lumea buna din Romania alege o plaja de fite din Mamaia, unde sezlongul se inchiriaza cu sume ce pornesc de la 120 de lei in sus. Aici a venit duminica trecuta si EBa cu sotul, cei doi copii si bonele. Vecin de sezlong le-a fost "unchiul Videanu". Atmosfera a fost una extrem de relaxata. Cu totii si-au facut aparitia de dimineata, au stat la plaja, s-au jucat cu copiii, s-au balacit in apa si au continuat asa pana seara (cu pauza de masa la pranz). Sarcinile au fost echitabil impartite: cand intra Syda in apa, EBa avea grija de copii si invers. Chiar daca bonele erau alaturi de ei, gata sa le dea o mana de ajutor, parintii au preferat sa se ocupe personal de Sofia Anais (3 ani) si de Traian (un an si jumatate), pe care nu-i scapau din mana, scrieClick.

Legenda "Fratii Petreus" n-a disparut. Ce s-a ales de celebrii artisti! Va mai amintiti de "Fratii Petrus", morosenii cu cetera si zongora ce au cucerit romanii din tara si intreaga lume? Titulatura ce a fost rostita o jumatate de veac cu admiratie de milioane de iubitori ai cantecului maramuresean rasare mai nou in... Statele Unite! Dupa trecerea in nefiinta a lui Ion Petrus, in urma unui banale cazaturi, in urma cu 14 ani, Stefan a avut un moment de cumpana, daca va continua povestea muzicala ori nu. In varsta de 75 de ani, Stefan, cel care a facut cunoscut numele in urma cu aproape 50 de ani s-a aliat tot cu un Petreus autentic, fiul sau, Andrei si renasc spiritul muzical al familiei peste ocean, gratie impresarului american de origine romana Branko Podrumedzic, anuntaLibertatea.