Adelina Pestritu, imagini incendiare din Maldive. Cum si-a etalat trupul pe malul oceanului. De cand s-a retras de pe micile ecrane, Adelina Pestritu s-a concentrat pe viata personala, dar si pe alte proiecte de suflet, pe care vedeta le considera la fel de importante, desi televiziunea ramane marea ei iubire. Bruneta a plecat recent in Maldive pentru a realiza o sedinta foto, iar imaginile publicate de ea pe o retea de socializare au incins internetul. "Astazi a fost o zi plina! M-am trezit la 7 dimineata pentru cel mai fierbinte shooting la propriu si la figurat! In curand va arat si rezultatul. Va imbratisez si va trimit putin soare din minunata insula Mahibadhoo-Maldive!", a scris Adelina, langa imaginile de mai jos, care au strans mii de Like-uri si comentarii admirative din partea amicilor virtuali, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cat de bine arata Andreea Marin in costum de baie, la 41 de ani! Andreea Marin tocmai s-a intors din vacanta si a reusit sa-si bucure fanii cu o fotografie in costum de baie, asa cum rareori se lasa vazuta "Zana". Andreea Marin a reusit astfel, sa demonstreze ca poate fi in forma maxima si la 41 de ani! "Zana" s-a intors din vacanta pe care a a petrecut-o alaturi de sot si de fiica ei Violeta, mai odihnita ca niciodata....dar si putin dezorientata! Asta pentru ca Andreea Marin a recunoscut, in fata fanilor, ca dupa asa o perioada de relaxare, ii este greu sa se intoarca la activitatile zilnice. "Uf! Tare-i greu sa te mai concentrezi la munca, dupa ce tocmai ai fost alintata de soarele vacantei:)! Sa ne incurajam reciproc: s-avem vointa si spor! Va invidiem, hoinari aflati inca in vacanta, dar pentru ca am un suflet mare, va urez veselie si soare pe frunte si-n suflete!:) #pretuiesteviata" a scris Andreea Marin, la descrierea fotografiilor de vacanta cu care si-a incantat fanii, anuntaCancan.

A disparut dupa ce a fost filmata facand sex oral. Ce turnura a luat viata dansatoarei preferate a Andrei! N-a reusit sa se afirme in trupa Andrei desi si-a dat silinta timp de aproape zece ani insa a reusit, intr-un mod nedorit, sa devina faimoasa cu un material video de un minut in care a fost filmata pe ascuns de fostul iubit, in plina activitate sexuala. Au trecut opt ani de la aparitia filmuletului deochiat care aproape ca i-a distrus viata profesionala si Barbu Daniela, dansatoarea preferata a Andrei, a reusit sa treaca peste rusinea de a fi filmata in intimitatea sa, imaginile devenind, la vremea respectiva, mai populare decat problemele globale, si si-a refacut viata intr-un loc nou. Coregrafa roscata, acum in varsta de 27 de ani, s-a casatorit intre timp si s-a mutat in Statele Unite, dupa sotul sau Flaviu Pop, care a dezvoltat o afacere prospera in Beverly Hills, propria firma de inchiriere limuzine pentru evenimente speciale, dar si zboruri cu elicoperul ori balonul, o gama intreaga de servicii pentru clienti pretentiosi, informeazaLibertatea.

Maia Morgenstern va juca iar rolul Fecioarei Maria. La 12 ani de la lansarea filmului "The Passion of the Christ" / "Patimile lui Hristos", in regia lui Mel Gibson, cu Maia Morgenstern in rolul Fecioarei Maria, regizorul pregateste o continuare, mizand si pe actori din vechea distributie. Maia Morgestern (54 de ani), care a interpretat rolul Fecioarei Maria, in 2004, este pregatita sa plece la filmari. Apropiatii ei sustin ca, zilele acestea, ea este asteptata la Hollywood: "Maia va pleca zilele acestea in SUA si se va intoarce in septembrie". Conform "Hollywood Reporter", Mel Gibson si Randall Wallace, scenaristul peliculei "Braveheart" / "Inima neinfricata", pregatesc deja un nou scenariu pentru pelicula a carei lansare va avea loc in 2017, scrieClick.

Delia, fortata sa renunte la show-ul care a consacrat-o!Ce restrictii i-a pus Rihanna. La fel ca la marile concerte, unde in evidenta este scos artistul-vedeta, Delia va avea multe restrictii in deschiderea show-ului pe care-l va sustine Rihanna. Delia se va afla peste doar cateva zile, mai precis pe 14 august, pe aceeasi scena cu Rihanna. Ea a fost aleasa chiar de staff-ul divei internationale sa cante in deschiderea concertului pe care il va sustine la Bucuresti. Incantata ca ea a fost preferata, Delia se gandeste deja la ce surprize va include in show-ul sau. Doar ca ii va fi imposibil ca totul sa iasa asa cum si-ar dori. Iar de vreo mega-productie, nici nu poate fi vorba! Motivul? La fel ca la marile concerte, unde in evidenta este scos artistul-vedeta, Delia va avea si ea multe restrictii, in deschiderea show-ului pe care-l va sustine Rihanna, anuntaLibertatea.