Motivul pentru care sotii Borcea au ajuns sa divorteze la tribunal. Cristi si Alina Borcea vor divorta la tribunal, nu la notar cum se credea: ei au depus cererea la Judecatoria Buftea joi (4 august). Motivul pentru care cei doi au ales sa mearga in fata unui judecator e unul cat se poate de simplu: avocata lor a explicat ca totul se datoreaza faptului ca Borcea se afla in penitenciar. Desi se zvonea ca Alina si Cristi Borcea se vor impaca, cei doi au decis totusi sa divorteze. Despartirea a fost doar amanata, iar joi au fost depuse actele la Judecatoria Buftea. Avocata sotilor Borcea a explicat, pentru Click!, ca fostul sef de la Dinamo si Alina vor divorta la tribunal pentru ca Borcea nu a putut iesi din inchisoare pentru a merge la notar. Asta nu inseamna insa ca cei doi se vor razboi: din contra, divortul este de comun acord, anunta Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Laurette, ceruta in casatorie! Mulatra ne-a povestit tot. Pretendentul la inima femeii nu este vreun miliardar caruia i s-au aprins calcaiele dupa ea, ci un fost crai de Dorobanti aflat acum dupa gratii. Laurette este in razboi cu tatal copilului ei, iar cei doi se lupta in instanta pentru custodia fetitei. Singura si sexy, mulatra este curtata de mai multi barbati, insa unul este foarte insistent. Este vorba despre Ciprian Nistor, un fost crai de Dorobanti care a avut o relatie si cu Adina de la Heaven. Barbatul, care se afla acum inchis in Penitenciarul Giurgiu, incearca de mai multi ani sa o duca la altar pe Laurette, iar recent a solicitat conducerii inchisorii sa-i aprobe sa se insoare dupa gratii. Pana aici toate bune si frumoase, numai ca o casatorie presupune doua persoane. "Sunt prietena cu Ciprian de mai mult timp, m-a cerut de mai multe ori de sotie si de fiecare data am refuzat. I-am spus ca nu putem sa fim mai mult decat prieteni, insa nu a vrut sa inteleaga asta si a continuat sa faca pressing", a declarat mulatra. Ea spune ca nu va avea loc vreo nunta. "Nu cu mine. Nu inteleg de ce a facut acea cerere oficiala la conducerea inchisorii. Sunt prietena cu Ciprian, l-am vizitat la inchisoare, dar nimic mai mult", a mai spus ea, potrivit CanCan.

Stirista Laura Teodoru traieste regeste pe banii tatalui fiicei sale spre disperarea pretendentelor. Ii cheltuie banii si-i sperie iubitele. Laura Teodoru si Adrian Ispravinc sunt despartiti de mai bine de cinci ani, insa de dragul superbei lor fetitie au ramas in relatii foarte bune. Afaceristul le ofera celor doua tot confortul, dar asta ii cam pune bete in roate in amor.De cand nu mai formeaza un cuplu, Laura si Adrian si-au vazut separat de viata amoroasa, dar au crescut-o impreuna pe fiica lor. Cea mai notorie relatie a stiristei a fost cea cu fotbalistul Ciprian Marica, in timp ce omul de afaceri a avut o dragoste cu nabadai cu Albertina Ionescu. Cu toate ca este evident ca nu mai este cale de impacare intre cei doi, Adrian nu are grija doar de fiica lui, ci si de fosta iubita. Pe langa faptul ca Sophie este o fetita norocoasa, care se bucura de un dressing impresionant, de o casa frumoasa, tot felul de jucarii, propriul pian, dar si animale de companie de mii de euro, Laura are si ea parte de confort financiar, scrie Libertatea.

Delia, in scandal cu mamicile dupa ultimul clip in care danseaza cu o papusa gonflabila. Nu este doar cea mai in voga artista de la noi, ci si cea mai comentata. Delia e din nou cap de afis dupa imaginile din ultimul ei videoclip "1234" in care danseaza lasciv si isi misca fesele provocator in fata camerelor de filmat. Acuzata de mai multi parinti ca micutii lor raman cu gura cascata la dansurile deocheate ale artistei, Delia i-a sfatuit pe cei care au copii sa le ocupe timpul cu altceva si sa nu-i mai lase in fata televizoarelor. Delia are publicul ei tinta, iar piesele pe care le scoate ajung mai devreme sau mai tarziu sa fie fredonate si de copii. Ingrijorati de obiceiurile micutilor care au imprumutat din miscarile provocatoare de dans ale artistei din ultimul ei videoclip "1234", mai multi parinti au lansat critici la adresa blondei. Solista a tinut sa-i puna pe toti la punct si sa le explice ca este o cantareata care isi face meseria asa cum considera, nu se ocupa de educatia copiilor, relateaza Click.

Desi e gravida in 6 luni, Irina Mohora s-a afisat topless pe plaja la Mamaia! Iata imaginea pe care nimeni nu se astepta sa o vada. Irina Mohora pare sa fie in al noualea cer dupa ce a aflat ca va deveni mamica, iar dupa ce a impartasit tuturor vestea ca peste cateva luni va aduce pe lume primul sau copil, aceasta surprins pe toata lumea cu o imagine pe care nimeni nu se astepta sa o vada. In imaginea pe care a postat-o pe contul sau de Instagram, Irina Mohora, prezentatoarea TVR, apare in momentul in care sta la plaja. Din respectiva fotografie se poate observa ca femeia de televiziune nu are pe ea sutienul de la costumul de baie, a ramas doar in slipi si se relaxeaza pe plaja din Mamaia. Mai mult decat atat, nimeni nu s-ar fi asteptat ca Irina Mohora sa posteze o asemenea imagine pe contul sau de pe reteaua sociala, asadar a uimit pe toata lumea, anunta CanCan.