Elena Basescu si-a etalat ultimul "tuning" la plaja! Buzele sale, doua petale. Nu esti pe o anume plaja de la malul Marii Negre, nu existi. Se pare ca atat de bine i-a intrat in cap acest slogan Elenei Basescu incat s-a abonat la sezlongurile de 120 de lei bucata si a devenit navetista Bucuresti-Mamaia-Bucuresti, la fiecare final de saptamana. Fiica cea mica a fostului presedinte al Romaniei a semnat si weekend-ul trecut condica la Mamaia. Ca si in saptamanile trecute, EBA a mers insotita de familie si, la fel ca de fiecare data, s-a implicat activ in supravegherea copiilor ei, alaturi de bone sau prietene. Ce parea complet nou fata de datile anterioare era proeminenta aproape nefireasca a buzelor Elenei. Se prea poate ca, inainte sa-si scoata trupul si trupa la plaja, mezina lui Traian sa fie trecut si pe la cabinetul medicului estetician pentru un mic retus, ca sa nu-si iasa din mana, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Si-a defacut picioarele in vazul tuturor! Anda Adam, la plaja fara chiloti! Atunci cand a fost intr-o relatie de cativa ani cu Victor Slav, "baiatul de la Meteo", toata lumea se astepta sa o vada pe Anda Adam in fata altarului. Insa, viata nu este intotdeauna asa cum o planuim, astfel ca cei doi s-au despartit, iar Victor si-a refacut viata (de doua ori chiar!) alaturi de Bianca Dragusanu, urmand sa devina tatic, in timp ce Anda a spus "Da!" in cele din urma altui barbat, devenind mamica micutei Evelin. Desi a nascut, Anda Adam si-a recuperat rapid formele apetisante care innebunesc in continuare barbatii. Cantareata a ajuns din nou pe litoral, dar felul in care a aparut la plaja i-a lasat pe toti cu gura cascata. Imbracata intr-o rochita colorata, Anda si-a desfacut la un moment dat picioarele si￯ a imbracat o pereche de chilotei, apoi si-a pus si sutienul fara sa-i pese ca este vazuta de toti cei aflati pe plaja, anuntaCancan.

Andreea Antonescu revine in muzica. Cu cine a fost surprinsa in studio artista. Intoarsa de cateva zile din America, unde a fost pentru o scurta vizita alaturi de fetita ei Sienna, Andreea Antonescu e pusa pe fapte mari. Cantareata e mai pregatita ca oricand sa revina in topurile muzicale din Romania. Si pentru a se asigura ca va avea succesul scontat, Andreea Antonescu pregateste o colaborare cu Mellina, intrpreta hit-ului "Poza de album" ft. Vescan. Mellina este cunoscuta si apreciata si pentru talentul sau de a produce muzica. Ea a mai compus pentru artisti ca Alina Eremia, Mira, Mircea Eremia, Karym, Amme, Adrian Eftimie, Yamira, Fatman Scoop, Tuna si multi altii, informeazaLibertatea.

Raduleasca, rasfatata peste masura de Felix Baumgartner de ziua ei. Mihaela Radulescu si Madalina Ghenea si-au serbat, recent, zilele de nastere. Cele doua dive au petrecut diferit: Raduleasca, rasfatata de iubit, iar Madalina Ghenea, la munca. Daca jurata de la "Romanii au Talent" si-a permis sa cheltuiasca fara masura pe Coasta de Azur, Ghenea a fost economa si a ales sa faca bani de ziua ei de nastere, mai degraba decat sa ii "arunce" pe mese la restaurante de lux. Saptamana trecuta a implinit 47 de ani, asa ca Mihaela Radulescu a fost nevoita sa le faca cinste prietenilor apropiati. Aflata la Monaco, acolo unde isi amenajeaza noua locuinta, vedeta s-a bucurat si de prezenta lui Felix Baumgartner (47 de ani), care a si mentionat pe Facebook ca abia asteapta petrecerea iubitei lui. Cheful, restrans ce-i drept, nu a avut loc oriunde, ci intr-unul dintre cele mai pitoresti locuri de pe Coasta de Azur, satucul Eze, situat in apropiere de Nisa. Acolo, gasca Mihaelei s-a relaxat la Anjuna Beach, o terasa-restaurant, unde un fel principal de mancare porneste de la 25 de euro, iar un sezlong pe plaja se inchiriaza cu 23 de euro pe zi. Din fotografia pusa de Felix pe retelele de socializare, se vede cum radiaza amandoi de fericire, alaturi de prieteni, scrieClick.

Ce mult i-au crescut sanii de cand a ramas gravida! Antonia, decolteu urias in luna a sasea de sarcina. Foarte mandru de iubita lui insarcinata in sase luni, Alex Velea a postat, pe pagina lui de Instagram, o imagine in care le arata tuturor ce iubita frumoasa are. Multi au observat insa doar decolteul foarte indraznet al artistei. Desi este insarcinata in al doilea trimestru, Antonia nu s-a ingrasat mai deloc, dar bustul ei s-a marit considerabil. Intr-o imagine postata de Alex Velea pe Instagram, se poate vedea ca sanii artistei sunt, parca, mai mari ca niciodata, aspect remarcat si de catre fanii acestuia. Fotografia, descrisa simplu "Iubire", a facut mii de like-uri, iar Antonia a reusit, ca de fiecare data, sa primeasca zeci de complimente din partea fanilor iubitului ei, anuntaLibertatea.