Inca o vedeta internationala s-a indragostit in Romania! Admiral C4C se pregateste de nunta la Cluj. Admiral C4C, artistul care a spart topurile muzicale europene in urma cu doi ani, cu hitul "Drop the Boom", si-a gasit cuib la Cluj-Napoca, in inima Transilvaniei. Licentiat de aceeasi casa de discuri newyorkeza cu care are contract Sean Paul-VP Associated Label Group (VPAL), cipriotul cu origini nigeriene are planuri sa se casatoreasca in orasul de unde este originara mama copilului sau, Ana Maria. Cei doi s-au cunoscut in urma cu ceva ani, la o discoteca din Cipru (viitoarea sa sotie a fost membra a unui fost trio dance). Dovada ca nu au pierdut vremea, Admiral c4c, pe numele sau Christian Ihumezie, si Ana Maria au impreuna un baiat, pe Zion. Viata in Ardeal ii este benefica artistului care a inceput sa invete limba romana direct cu accentul caracteristic zonei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cumnata a dat-o de gol pe Dana. Vaduva lui Sergiu Nicolaescu se marita?! In ultimele zile au aparut zvonuri conform carora Dana, vaduva lui Sergiu Nicolaescu, ar fi fost ceruta in casatorie de un barbat cu care ar avea o relatie de peste un an. Cancan.ro a vorbit cu sora regretatului regizor despre acest subiect, si a obtinut imagini exclusive cu vaduva milionara. Au trecut trei ani si jumatate de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, considerat cel mai bun regizor roman al tuturor timpurilor. In urma marelui actor au ramas o sora batrana, o vaduva tanara si frumoasa, dar si o avere impresionanta. Imediat dupa moartea acestuia, Iolanda Nicolaescu a inceput sa isi atace cumnata, pe care a acuzat-o ca a stat atatia ani langa fratele ei pentru ca i-a vanat averea, pe care, de altfel, a si mostenit-o. Intre timp, batrana a revenit la sentimente mai bune, dupa ce Dana a acceptat sa ii poarte de grija si sa o intretina. In fiecare luna, vaduva ii cumpara Iolandei tot ceea ce are nevoie, ba chiar a angajat o infirmiera care sa ii poarte de grija, anuntaCancan.

Vai de fundul ei! Alexandra Stan a reinventat blugii cu vedere la posterior. Diva pop Alexandra Stan scoate la rampa faimosii blugi cu vedere la sezut, facuti celebrii de cele mai sexy starlete ale anilor 2000, Trident, au devenit cunoscute in intrega tara, mai cunoscute decat insasi muzica lor. Constanteanca, cea mai frumoasa romanca pe scenele internationale, revine in actualitatea muzicala cu un videoclip aparte, filmat impreuna cu Criss Baziny, la piesa "Au gust zilele", in care scoate la rampa intr-un mod inedit, sexozitatea sa, prin niste jeansi "sfasiati" destul de bine, care lasa o ampla vedere la posterior. Solista care a debutat la Festivalul de la Mamaia si unde nu a primit niciun premiu notabil, Alexandra Stan s-a afirmat odata cu aparitia sa pe piata occidental prin single-ul "Lollipop" (2009). Adevaratul succes l-a intalnit datorita piesei "Saxobeat", locul 1 in majoritatea clasamentelor muzicale europene si nord americane dedicate muzicii de discoteca, informeazaLibertatea.

Divele anilor '90 au ramas sexy si dupa 20 de ani! In anii '90, cand defilau pe plaja in costume de baie, suceau mintile barbatilor. Nici in prezent, Loredana Groza (46 de ani), Anca Turcasiu (46 de ani), Silvia Dumitrescu (56 de ani) si Daniela Gyorfi (47 de ani), nu se lasa mai prejos! Click! va prezinta imagini de colectie cu cele trei dive la plaja, din anii '90, dar si de acum. Diferenta se poate observa doar in buletine. Avea doar 20 de ani cand a aparut in filmul "Miss Litoral" in costum de baie, pe post de concurenta a unui concurs de frumusete. In filmul lansat in 1990, Anca Turcasiu si-a facut aparitia in fata camerelor de filmat in costum de baie, gest indraznet la acea vreme, avand in vedere ca Romania abia iesise de sub dictatura comunista. Si acum, la 46 de ani, artista arata impecabil! In schimb, Loredana Groza a facut istorie in lumea cinematografiei romanesti, cu bustul ei imens, in productia "A doua cadere a Constantinopolului" (1994), pe cand avea doar 24 de ani. Intr-o scena incitanta, Lori iese uda din mare, iar maioul subtire i se muleaza pe sanii proeminenti. Si acum, la 22 de ani distanta, Lori tot isi permite luxul de a-si etala, pe nisipul fierbinte, trupul lucrat la sala de sport, scrieClick.

La aproape 38 de ani, Roxana Ciuhulescu arata uluitor in costum de baie. Roxana Ciuhulescu nu are stare mai mult de cateva minute si acesta pare a fi secretul corpului de invidiat pe care il are la aproape 38 de ani. Roxana Ciuhulescu face foarte mult sport si este dependenta de adrenalina, practicand sporturi extrem de periculoase. Dependenta de sport, dar probabil si genele foarte bune fac ca simpatica vedeta sa arate extraordinar de bine, mai ales in costum de baie. "Am spalat calu' si...a intrat la apa", a scris amuzata Roxana in dreptul imaginii. Secretul sau este probabil faptul ca nici macar la plaja nu poate sa stea linistita la soare, ci cauta mereu ceva de facut. Zilele trecute s-a apucat de Kangoo jumps chiar pe plaja, in Mamaia, iar in curand i s-au alaturat si alte persoane, anuntaLibertatea.