Visul Antoniei de a avea o familie mare s-a ruinat. Ce i-au zis medicii. Antonia este pe cale sa devina mama pentru a treia oara. In doar trei luni si jumatate, iubita lui Alex Velea va tine in brate cel de-al doilea copil al cuplului. Artistii il mai au impreuna pe Dominic, baietelul care va implini doi ani in decembrie, dar cantareata mai este si mamica unei fetite rezultate din casatoria cu italianul Vincenzo Castellano. Maya are sase ani. Antonia si Alex isi doresc o familie cat mai mare, motiv pentru care nu au mai stat mult pe ganduri dupa ce l-au avut pe Dominic. La nici doi ani de la nasterea micutului, frumoasa cantareata a anuntat ca va deveni iar mama. Din pacate, medicii au anuntat-o pe Antonia ca trebuie sa se opreasca la trei copii, anunta Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Iuliana Luciu face orice sa-si indeplineasca visul.De la animatoare, la patroana de club! Dupa ce a fost criticata pentru faptul ca a trecut de la asistenta TV, la job-ul de hostess intr-un local din Centrul Vechi al Capitalei, Iuliana Luciu a replicat, explicand ca nicio munca nu este rusinoasa. Ea are insa un parteneriat cu clubul unde este vazuta in fiecare seara. In spatele acestui job sta de fapt un vis mai vechi de-al Iulianei.In urma cu cativa ani, pe cand era cunoscuta drept sora mai mica a Nicoletei Luciu, tanara si-a facut debutul ca animatoare intr-un cunoscut club din Regie, celebrul la inceputul anilor 2000. Chiar daca nu a rezistat prea mult dansand pentru clientii localului, Iuliana si-a implementat, atunci, ideea de a avea o afacere doar a ei, scrie Libertatea.

Totul a pornit de la 1.000.000 E! Ce a facut Gigi pentru femeia pe care a "bagat-o" in puscarie. Gigi Becali a iertat-o pe notarita care a intocmit actele false in urma carora a fost inselat cu un milion de euro. El a renuntat sa mai ceara banii, insa judecatorii au condamnat-o pe femeie la 10 ani de inchisoare. Becali a cumparat in 2006 drepturile succesorale asupra cladirii Casa Vernescu situata pe Calea Victoriei din Bucuresti de la o pretinsa mostenitoare, si spera la un profit de aproape 50 milioane de euro. Numai ca socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ, iar latifundiarul din Pipera si-a luat o teapa de zile mari. Finantatorul Stelei nu stia ca afacerea, care includea si 50 de hectare de teren, se baza pe acte false. Nu la mult timp, afaceristul a aflat ca in afara de batrana de la care a cumparat asa zisele drepturi, mai era implicata si o notarita care a ajutat la falsificarea actelor. Procurorii au deschis o ancheta, iar cele doua femei au fost trimise in judecata, Becali constituindu-se parte civila, relateaza CanCan.

Lili Sandu l-a jucat pe degete pe modelul Silviu Tolu, actualul sau iubit. L-a tinut in sah doi ani. Dupa ce o perioada a pozat intr-o femeie singura, dar nu disponibila, evitand sa vorbeasca despre starea ei amoroasa, de la inceputul verii, Lili Sandu si-a oficializat relatia cu modelul Silviu Tolu, un tanar sexy cu 13 ani mai mic. Cei doi sunt insa impreuna de pe vremea cand Lili locuia in State.n urma cu aproape doi ani, dupa o lunga pauza, timp in care a stat in America, Lili Sandu s-a intors pe micul ecran. La momentul respectiv prin oras circula zvonul cum ca ar avea o relatie cu nimeni altul decat tenismanul Horia Tecau. Lucrurile de fapt stateau altfel. Lili era in tatonari cu Silviu Tolu, un model de succes in SUA, de numai 24 de ani. Desi este mult mai mic decat ea, acest lucru nu a contat pentru tanar care a incercat sa faca tot posibilul sa-i intre in gratii, anunta Libertatea.

Ce pensii de mii de euro au Caramitru si Arsinel! Intorc banii cu lopata. Si-au dedicat viata artei, iar acum, la pensie, culeg roadele. Alexandru Arsinel (77 de ani) si Ion Caramitru (74 de ani) sunt, conform declaratiilor de avere, pe primul loc in topul celor mai bine platiti artisti din Romania. Doi dintre actorii de seama ai tarii sunt inca activi. Nu numai ca fac parte din distributia unor spectacole, dar vegheaza si la bunul mers al unor institutii de teatru. Dar, dupa fapta, si rasplata. In 1963, Ion Caramitru a urcat prima oara pe scena Studioului Casandra, iar din 2005 ocupa postul de director al Teatrului National din Bucuresti. In cei peste 53 de ani dedicati actoriei, Caramitru are in palmares zeci de piese de teatru, filme si numeroase premii. Nu este de mirare ca acum aduna roadele. Conform declaratiei sale de avere, in anul 2015 a incasat 61.532 de lei din salariul de director al Teatrului National, 213.894 lei din drepturile de autor si colaborari. Acestora li s-au adaugat 2.599 lei din pensie.Per total, anul trecut, in contul lui Caramitru au intrat 278.025 lei. Facand un simplu calcul, lunar, Ion Caramitru a incasat 23.168 lei, adica aproape 5.200 de euro pe luna, scrie Click.