Madalina Ghenea si-a schimbat silicoanele cu unele mai mari si mai ferme. S-a tunat pentru noul iubit.Madalina Ghenea este printre putinele vedete care nu au vorbit niciodata despre operatiile estetice pe care le-a facut de-a lungul timpului. Asa se explica de ce nu s-a elucidat pana acum misterul din jurul silicoanelor ei. De cand a devenit faimoasa au inceput zvonuri cum ca actrita si-a pus implant mamar la 16 ani, in vacanta de vara dintre clasele a 10-s si a 11-a, ba ca s-a operat la 20 ani, la cativa ani dupa ce s-a mutat in Italia. Cert este ca de curand si-a modificat din nou sanii. Madalina Ghenea este in momentul de fata una dintre cele mai frumoase romance, iar asta nu o spun doar compatriotii, ci si presa internationala, scrieLibertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Fosta asistenta a Simonei Gherghe "are cu ce"! Raluca Ogica si-a "tratat" logodnicul cu funduletul.Adrian Ropotan si iubita lui, Raluca Ogica, au fost filmati deCancanpe plaja din Caelia, intr-o alta ipostaza fata de cum ne-au obisnuit pana acum. Daca inainte cei doi erau surprinsi mereu in ''actiune'', de aceasta data liniste si pace, ba chiar isi ''trata'' logodnicul cu funduletul. Raluca si Ropotan erau acompaniati de Mihai Radut, colegul de echipa al fotbalistului si inca doua domnisoare. Daca Ropotan a mai intrat in apa, fosta asistenta tv a stat majoritatea timpului pe sezlong, avand o stare usor plictisita. Adrian Ropotan se afla in concediu acasa, deoarece a semnat cu echipa Hatta Dubai Club, din Emiratele Arabe Unite, iar Raluca pare sa nu fie prea deranjata de lipsa logodnicului sau si isi face toate poftele.

Alice Peneaca, pozata complet goala de sotul ei.Alice Peneaca (24 de ani) este una dintre cele mai sexy si de succes modele de la noi. A lucrat pentru branduri importante din afara si a mai pus mana si pe unul dintre bogatasii patriei, Bobby Paunescu (41 de ani). Cei doi se afla zilele acestea in insulele grecesti, intr-o vacanta in doi si profita din plin de timpul petrecut impreuna. Alice este super sexy si are o atitudine care poate pune pe jar orice barbat. Regizorul Bobby Paunescu se poate declara un norocos sa aiba o asemenea superbitate la brat si in patul sau. Asa cum numai el o vede, goala pusca, tanara a aparut si pe Facebook, intr-o imagine realizata si publicata de cel care i-a devenit sot anul trecut, relateazaClick.

Are silicoane noi! Andreea Mantea a iesit din operatie cu implanturi aproape duble decat voia initial.Profitand de vacanta pe care o are, Andreea Mantea a decis sa-si faca o schimbare radicala si sa se pregateasca pentru revenirea din toamna de pe micul ecran. Fara sa mai stea pe ganduri, bruneta a mers la cabinetul estetician pentru a-si inlocui vechile silicoane. Dupa ce in urma cu o saptamana a fost la control si a decis ce fel de youssef chawiinterventie sa aiba, astazi, dis dedimineata, a intrat in sala de operatie. Intreaga interventie a durat doua ore si jumatate, caci pe langa noile proteze, medicul Youssef Chawi a fost nevoit sa-i faca si un lifting mamar, deoarece sanul Andreei s-a lasat destul de mult dupa sarcina, alaptat si slabitul drastic, noteazaLibertatea.

O stirista cunoscuta de la noi a divortat in mare secret.Un nou divort zguduie din temelii showbizul romanesc. Dupa 13 ani de casnicie, Laura Chiriac, o cunoscuta vedeta de televiziune, a divortat de sotul ei Octavian Basoc. Conform wowbiz.ro, Laura Chiriac a divortat in secret de producatorul general de la Antena 3, Octavian Basoc. Fosta candidata ALDE la Primaria Sectorului 1 avea o casnicie de 13 ani cu Basoc. Legaturile dintre cei doi s-au racit dupa ce actuala consiliera a Primariei Sector 1 a fost surprinsa in timp ce se saruta cu Sergiu Diacomatu, fost vicepresedinte la ANRP, in campania electorala pentru alegerile locale, relateazaEVZ.