Salman Khan si Iulia Vantur se grabesc sa se casatoreasca! Romanca si-a adus deja parintii in India. Salman Khan si Iulia Vantur se pare ca pun la punct ultimele detalii ale nuntii lor, iar aceasta va avea loc mai repede decat se asteptau apropiatii, sustine presa indiana. Mai exact, un site din Mumbai scrie ca vedeta Pro Tv si-a adus si parintii in India pentru a-i cunoaste familia starului de la Bollywood si ca deja se aud clopotele de nunta. Dupa ce cei doi indragostiti au mers, zilele trecute, la Dalai Lama pentru a-i cere binecuvantarea si sa il roage, probabil, chiar si sa-i casatoreasca, acum lucrurile se pare ca merg mult mai departe. Site-ul de la Bollywood, Business of Cinema, anunta ca frumoasa romanca este pregatita de nunta, ea aducandu-si chiar si parintii in India pentru a participa la marele eveniment ce este asteptat de toata lumea, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu s-a pozat goala la solar! Ce au vazut fanii de s-au ingrijorat imediat. Oana Zavoranu si-a surprins admiratorii cu o poza in costum de baie facuta...chiar in aparatul de bronzat. In afara de pielea maronie a Oanei, fanii ei au observat un alt aspect, care i-a ingrijorat! Oana si-a publicat mandra fotografia in care isi arata "atuurile" feminine pe reteaua de socializare si a primit mii de aprecieri. Ca de obicei, a postat langa si un mic text filosofic, asa, in limba engleza, pentru eruditi. "Cateodata trebuie sa stau in umbra (dark)...si pielea maronie (dark skin) ma prinde al naibii de bine. Am facut asta inainte sa particip la toate intalnirile de astazi", a scris Oana, folosindu-se de un mic joc de cuvinte, anuntaCancan.

Sotia lui Kamara, goala pe internet! Vezi reactia artistului. Indragostit lulea de femeia care i-a daruit un copil, Kamara nu se abtine la gesturi romantice in public. Aflati pe sezlong, artistul si-a imbratisat sotia, in timp ce o saruta tandru pe obraz. Desi este mama unui baietel in varsta de doi ani, Oana si-a recapatat dimensiunile de odinioara si se simte in largul ei pe plaja. Constient de atuurile ei fizice este si Kamara, care se mandreste cu partenera sa de viata. Acesta nu a fost deranjat, de pilda, cand aceasta a facut publica pe o retea de spocializare o fotografie care o infatiseaza topless la plaja. La un moment dat, bruneta a decis sa renunte la sutien pentru a nu se bronza cu urme, ramanand doar in bikini. Imaginea a fost apreciata de internauti, care au admirat-o pe sotia lui Kamara in timp ce statea relaxata pe sezlong, pentru a se bronza. Daca pentru unii ziua a inceput bine, iata ca artistul a comentat si el la fotografia topless a sotiei. "Buna sa fie", a punctat el, informeazaLibertatea.

Valentina Pelinel, sexy la plaja la doua luni dupa nastere. Weekend agitat pentru Valentina Pelinel! Dupa ce sambata si-a luat fiul si l-a dus la Penitenciarul Poarta Alba, pentru a-si cunoaste tatal, pe Cristi Borcea, fotomodelul a simtit nevoia sa ia o mica pauza de la "meseria" de mamica si a fugit la mare. Dar nu singura, ci cu Milan si cu bona, asa ca Pelinel s-a impartit intre sezlong si carucior. Mamica Valentina Pelinel (35 de ani) continua sa ne surprinda. Si cu silueta, si cu declaratiile, si cu actiunile sale. Sambata l-a luat pe Milan, fiul ei in varsta de doua luni, si l-a dus la marea intalnire cu tatal lui, Cristi Borcea (46 de ani), inchis la Penitenciarul Poarta Alba din Constanta. "A fost emotionant momentul", ne-au spus surse din anturajul fotomodelului, scrieClick.

Daniela Crudu se vinde ieftin! Si-a transformat imaginea intr-o afacere proasta. In timp ce colegele ei de breasla se imbogatesc doar clipind des, Daniela Crudu nu invatat nici dupa aproape zece ani de activitate in showbiz sa faca bani din imagine. O stie toata tara, romanii casca gura la ea ca la urs si firmele care o "agata" cu cate un contractel profita serios de pe urma notorietatii ei. Daniela Crudu s-a lansat ca asistenta TV acum aproape zece ani. Pe vremea cand era "vecina" la "Neatza", bruneta inregistra audiente zdravene, insa lipsa ei de inhibitii a speriat putin CNA-ul si a fost transferata pe un segment orar unde minorii nu au mai avut acces. Au urmat pictoriale in Playboy, scandaluri sexuale, realtii cotroversare si, de atunci, notorietatea ei a continuat sa creasca, pana fata simpla din Ferentari a intrat in liga vedetelor de maxima audienta. Si uite asa au inceput sa curga si ofertele de colaborare in care moneda de schimb era imaginea ei, anuntaLibertatea.