Speranta romanilor la Hollywood, Monica Barladeanu, a avut timp berechet sa se dedice doar iubitului ei, magnatul Bobby Paunescu. Frumoasa ieseanca nu s-a transformat insa intr-o femeie de casa de buna voie, ci fortata de imprejurari. Din cauza grevei scenaristilor, toate proiectele actoricesti ale moldovencei noastre s-au dus pe apa Sambetei.

Cariera actoriceasca a Monicai Barladeanu incepe sa prinda contur la Hollywood, iar un rol insemnat in formarea acesteia a avut-o profesoara Ivana Chubbuck, mentorul unor actori de calibru, precum Jim Carrey, Brad Pitt sau Halle Berry. Dupa ce s-a remarcat in serialul “Lost”, ieseanca a avut aparitii constante pe marile ecrane, fiind distribuita in comedii sau filme de actiune, care nu au avut insa bugete impresionante.

“Living and Dying” si “Fall Down Dead” sunt ultimele doua pelicule in care a jucat si care au fost deja lansate in cinema. si pentru ca nu are inca un statut de diva la Hollywood, actrita din “Moartea domnului Lazarescu” munceste pe branci pentru afirmare. Asa se face ca, in prezent, Monica Barladeanu alias Monica Dean are de dus la bun sfarsit doua roluri in doua productii hollywoodiene, care au “inghetat” insa din cauza grevei pe care scenaristii de film si de televiziune au demarat-o pe 5 noiembrie.

Cauza: drepturile de autor pe care le socotesc prea mici. Victima a acestei situatii, Monica a fost nevoita sa se resemneze, asa cum au facut-o si Oprah Winfrey, Jay Leno, Larry King, dar si alti monstri sacri care nu pot misca un deget pana la finalizarea grevei. insa tot raul spre bine, am spune noi, Monica avand acum ocazia sa se revanseze in fata iubitului ei, Bobby Paunescu, pentru noptile petrecute pe platoul de filmare.

Monica are de aproape cinci ani o relatie cu Bobby Paunescu. Cu o ascensiune constanta in topul bogatasilor, familia magnatului are o avere estimata la 1,6 miliarde de dolari.

Afacerile lor sunt in domeniul hotelier, imobiliar si mass-media, asa ca Monica Barladeanu are toate motivele sa fie invidiata.

Integral in Click