Laura Cosoi s-a pozat in costum de baie si a aratat mai mult decat si-a dorit. Ups, sanul ei.Laura Cosoi a facut o noua cronica de vacanta pe blogul ei dupa intoarcerea din Spania. Aceasta si-a sustinut povestirile cu fotografii pe saturate. Intr-un dintre ele apare in costum de baie si lasa un detaliu intim in bataia privirilor indiscrete. Madrid, La Manga, Toledo, pe toate le-a bifat Laura Cosoio in vacanta ei in Spania. Blonda a mancat bine, si-a baut cafeaua in locuri pitoresti si s-a bronzat pe plaje superbe. Ca sa-si convinga prietenii virtuali ca a avut o vacanta de vis, Laura a posta fotografii din toate aceste locuri minunate. Daca toate o infatiseaza 100% naturala, nemachiata si relaxata, numai una contine un detaliu savuros, relateazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Andreea de la "Insula Iubirii" a aparut aproape goala. Ce au observat fanii la fundul ei.Andreea de la show-ul "Insula iubirii" a obisnuit pe toata lumea cu formele ei apetisante si modul ingrijit in care arata. Iata insa ca realitatea necosmetizata e usor diferita fata de imaginea photoshopata si retusata a concurentei care i-a tinut pe romani in fata televizoarelor, asta pentru ca Andreea are o problema cu care se confrunta majoritatea femeilor! Andreea a mers la piscina, la fel ca toata lumea care cauta putina racoare intr-o zi calduroasa de august. Fosta concurenta si-a facut si cateva fotografii, asa pentru prietenii virtuali care au ramas acasa, imagini pe care nu le-a mai retusat inainte sa le faca publice. Ghinion, pentru ca fanii ei au observat ceea ce vedeta nu ar fi vrut sa se afle! Pe formele ei considerate perfecte, si a facut loc "dusmanul" femeilor, celulita, scrieCancan.

O recunosti? A fost cea mai sexy femeie din lume. Acum arata groaznic.Pentru orice cinefil care se respecta e greu sa uite scenele din filmul "9 saptamani si jumatate", de un nivel extrem de ridicat al senzualitatii, asa cum ii este aproape imposibil sa recunoasca in batranica procupata sa-si apere fata de soare pe strazile din Los Angeles bomba sexy de acum 30 de ani. Trecerea anilor a lasat urme grele pe chipul si pe trupul lui Kim Basinger (62 de ani). Daca impotriva ridurilor, actrita a ales sa lupte cu o supradoza de botox, pentru pielea lasata de pe mani si din zona gatului nu a gasit inca antidot, potrivitClick.

Delia a incins spiritele cu o fotografie publicata pe Facebook: "Nu e ea, fratilor".Delia nu inceteaza niciodata sa isi surprinda fanii cu atitudinea ei nonconformista, doavada stand si fotografiile indraznete pe care le publica pe Facebook. De data asta, insa, cantareata a reusit sa incinga spiritele pe reteaua de socializare, cu o poza in care admiratorii se indoiesc ca ar fi ea. Delia a publicat sambata pe Facebook o fotografie in costum de baie, insa chipul nu i se vede, fiindu-i acoperit de o palarie enorma. Fanii s-au aprins imediat si au spus ca in imaginea nu este vedeta, noteazaLibertatea.

Doar fundul a ramas din ea! Posteriorul lui Kim Kardashian a pierdut lupta cu gravitatia.Kim Kardashian (35 de ani) a investit milioane de dolari in fundul care i-a propulsat cariera. Cu toate acestea, a fost fotografiata recent in ipostaze care nu o avantajeaza. Posteriorul brunetei nu mai e ce-a fost. Kim Kardashian se afla in vacanta alaturi de familia ei. Micutii North si Saint West nu puteau lipsi, iar bruneta i-a luat cu ea la o balaceala de pomina, in statiunea luxoasa Punta Mita, din Mexic. Vedeta a fost fotografiata in costum de baie la plaja, dar un detaliu inestetic a iesit in evidenta. Pentru ca a vrut sa revina la silueta pe care o avea inainte sa devina mamica, Kardashian s-a apucat de un regim strict si a slabit enorm, anuntaClick.