Imaginea asta trebuie sa o vezi! Alexandra Stan face sala pe scena, in pijama, cu bigudiuri in cap.Din nou pe val, Alexandra Stan face orice pentru a-si tine admiratorii fericiti, dar si pentru a se pastra in forma. Zilele acestea, Alexandra Stan este in turneu in Japonia si are un program extrem de incarcat, care o determina sa apeleze la solutii extreme. Astfel, romanca a ajuns sa isi faca exercitiile chiar pe scena, in pijamale si cu bigudiurile in cap, totul ca sa castige putin timp. "Am dormit 5 ore, am mers 600 km cu trenul din Tokyo in Osaka, am facut soundcheck, am dat un interviu si am 2 show-uri azi, al doilea fiind la ora 2 noaptea. Nu am eu cine stie ce echipament cu mine, doar pijamaua cu Hello Kitty, si trx-ul (cea mai buna investitie), nu am vreun antrenor personal cu mine dar de cand ma cunosc, nu am fost niciodata asa motivata! P.S. Si, DA! Am bigudiuri in cap!", a scris Alexandra pe Facebook, unde a postat si imaginea care sa dovedeasca, potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Razvan Simion si Dani Otil asa cum nu i-ai mai vazut niciodata! Cei doi s-au afisat in fusta, ca doua balerine.Faptul ca pe langa aparitiile de pe micul ecran sunt prieteni in viata de zi cu zi nu mai e un secret pentru nimeni, in ceea ce-i priveste pe Dani Otil si Razvan Simion. Recent, Razvan Simion a dorit sa ii faca o altfel de urare lui Dani Otil, odata cu ziua acestuia de nastere, prezentatorul TV implinind varsta de 36 de ani, miercuri. Asa ca, pentru a-l lua prin surprindere pe colegul sau de la "Neatza", Razvan Simion a scos din sertar o fotografie cu ei doi, in momentul in care s-au deghizat ca doua balerine. Mai mult, imaginea a fost postata de catre matinal pe pagina sa de Facebook, acolo unde a strans aproape 9 mii de aprecieri din partea internautilor, scrieCancan.

Iti aduci aminte de fiica lui Eminem? Acum are 21 de ani si a devenit o tanara superba

Rocsana Marcu isi repara "balcoanele".Dupa ce si-a subtiat talia in urma cu cinci luni, Rocsana Marcu (34 de ani) continua cu modificarile la nivel fizic. Blondina a apelat la Vitalie Stan, acelasi medic estetician care a scapat-o de grasimea de pe abdomen si coapse, pentru a-i modifica si bustul. Dupa doua sarcini, sanii prezentatoarei de la Antena Stars au pierdut lupta cu gravitatia, asa ca are nevoie de o imbunatatire. Deocamdata, vedeta se distreaza intr-o vacanta de lux in Dubai, insa luni va ajunge pe masa de operatie. Interventia va dura doua ore, anuntaClick.

Iti aduci aminte de fiica lui Eminem? Acum are 21 de ani si a devenit o tanara superba.S-au dus vremurile in care rapperul american Eminem incerca sa isi tina fiica cat mai departe de ochii curiosi ai presei. Acum nu o mai poate face pentru ca Hailie Jade a crescut si, ca orice tanara, posteaza fotografii cu ea pe retelele de socializare. Fetita cu chip angelic, pe care am vazut-o in videoclipurile pieselor "When I'm gone" si "Mockingbird", are acum 21 de ani si s-a transformat intr-o tanara superba, care frange inimi, relateazaUnica.

Daniela Crudu lasa sa treaca zile intregi fara sa se atinga de mancare. Risca sa cada din picioare.Este deja ceva vreme de cand Daniela Crudu afiseaza o silueta filiforma si ceea ce multi s-au grabit sa puna pe seama tineretii si a arderilor puternice are, de fapt, un alt substrat. Apropiati brunetei Daniela Crudu au inceput sa-si faca griji serioase pentru starea de sanatate a acesteia. Desi asistenta lui Capatos afiseaza acelasi tonus si aceeasi energie debordanta, atunci cand se afla in public lucrurile nu stau chiar asa. Abdomenul plat si picioarele ca doua fuse cer sacrificii mari pe care "pacatoasa" pare mai mult decat dispusa sa le faca. Practic, dupa o perioada in care devenise ceva mai rubensiana decat isi obisnuiese admiratorii, Daniela a declarat razboi mancarii, informeazaLibertatea.