S-a intalnit la notar cu... fostul sot. Primele imagini cu Anamaria Prodan dupa ce a ajuns de urgenta la spital! In dupa-amiaza de joi, Anamaria Prodan ajungea de urgenta la spital, acuzand dureri infernale de cap, iar medicii i-au pust diagnosticul de anevrism cerebral, dupa o serie de investigatii. Anamaria Prodan a ingrijorat pe toata lumea dupa ce s-a aflat ca a ajuns pe patul de spital, sotia lui Laurentiu Reghecampf acuzand mari dureri in zona capului. Dupa ce i-au pus diagnosticul, in urma unor analize amanuntite, doctorii i-au prescris si-un tratament, iar vedeta a si parasit spitalul. Fiind in afara oricarui pericol, impresara a parasit incinta unitatii medicale, iar la doar o zi de dupa ce a fost externata, Anamaria Prodan s-a intalnit in cabinetul unui notar de pe Bulevardul Dacia, din Capitala cu nimeni altul decat fostul ei sot, scrie CanCan.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Decizie neasteptata luata de Cristina Spatar si Alin Ionescu dupa divort. Locuiesc sub acelasi acoperis. Saptamana trecuta, Cristina Spatar a mers la notar pentru a semna decizia de divort. Desi au avut termen 30 de zile pentru a se razgandi, cei doi nu au facut niciun pas inapoi, ci au preferat sa incheie amiabil cei noua ani de casnicie. In fata copiilor insa, ei formeaza in continuare o familie. Cu lacrimi in ochi, Cristina Spatar a semnat actele de divort, dupa ce, timp de un an a sperat ca Alin Ionescu va reveni la sentimente mai bune fata de ea. Dupa ce au depus actele de divort, conform procedurilor standard, cei doi soti aveau ragaz 30 de zile pentru a-si decide viitorul. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Alin i-a propus cantaretei sa locuiasca in continuare in casa din Cernica, de dragul celor doi copii ai lor, Albert si Aida, anunta Libertatea.

Se vrea bomba sexy! Alexandra Stan, intr-o ipostaza periculos de sexy. Alexandra Stan este o femeie fericita si o artista implinita. Cel putin asa lasa sa se inteleaga solista prin mesajele pe care le transmite pe retelele de socializare. Ii merge bine in dragoste, dar si in cariera, iar zilele acestea se afla in Japonia, intr-un turneu, unde se pozeaza in ipostaze periculos de sexy. De cand e indragostita Alexandra Stan (27 de ani), este mai mereu alaturi de iubitul ei, Bogdan Staruiala. Tanarul o ajuta in tot ce face si chiar a aparut si in cel mai recent videoclip al iubitei lui, la piesa "Boom Pow". Alexandra si iubitul ei sunt acum plecati in Japonia, unde solista sustine mai multe concerte. Inaintea unui asemenea concert, artista si-a facut cateva fotografii provocatoare, cu chiloteii albi la vedere, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Nu de alta, dar sa nu fie gelosi fanii romani pe spectatorii japonezi, care o pot admira in carne, oase si tinute sumare, relateaza Click.

Tudor Chirila este tatic pentru a doua oara. Tudor Chirila a devenit tata pentru a doua oara in urma cu cateva saptamani, insa artistul a preferat sa pastreze secretul pana acum. Iulia Mazgan, iubita lui, i-a daruit un baietel, acesta fiind cel de-al doilea copil al cuplului, care mai are, de asemenea, tot un baietel. Tudor Chirila si Iulia au o relatie discreta, de aproximativ 4 ani, perioada in care au devenit parinti de doua ori. Despre cea de-a doua sarcina a Iuliei s-a aflat in luna aprilie cand cei doi au fost prezenti la premiera filmului "Dincolo de calea ferata". Tudor Chirila nu doreste sa-si expuna deloc viata privata, el avand o pozitie ferma in acest sens"Da, voi avea un copil. Si imi doresc ca atat presa, cat si publicul sa inteleaga si sa respecte faptul ca atat copilul, cat si mama lui sunt parte din viata mea PRIVATA", a declarat Chirila, citat de Viva.ro.

Will Smith este gay? Actorul ar avea o relatie cu un prieten din copilarie. Will Smith este acuzat ca ar fi homosexual de presa tabloida din Statele Unite. Actorul ar avea o relatie cu un prieten din copilarie, Duane Martin. Nu este pentru prima oara cand numele lui Will Smith apare intr-un asemenea scandal. Zvonurile privind orientarea sexuala a lui Will Smith au aparut in urma cu un deceniu, relateaza inquisitr.com. Acum, actorul este din nou in centrul unui scandal, potrivit Radar Online. De aceasta data, Will Smith si sotia sa i-au oferit asistenta financiara lui Duane Martin, un prieten din copilarie al actorului. Acesta urmeaza sa-si declare falimentul. In acest fel, Martin ar fi fost obligat sa-si predea laptopul, unde s-ar gasi fotografii compromitatoare care arata ca acesta are o relatie cu Will Smith, scrie Libertatea.