​Irinel Columbeanu spune tot. Secretele nestiute din viata Monicai Gabor. Irinel Columbeanu s-a intors recent din vacanta petrecuta in America, alaturi de Monica Gabor si iubitul acesteia Mr. Pink. Omul de afaceri a vorbit pentru prima data despre relatia dintre cei doi si a recunoscut ca fosta lui sotie si iubitul chinez au o relatie normala, in ciuda speculatiilor care s-au facut. "Monica locuieste intr-o casa intr-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare. Am fost neplacut surprins de scrisoarea scrisa de catre o presupusa prietena de-a ei. Nimic din ce scrie acolo nu e adevarat. Monica are o viata normala langa un om normal. Nu are nici un presupus comportament necivilizat fata de Monica si mi-am dat seama ca este multumita de relatia pe care o are cu el. Locuiesc impreuna si au o relatie, Irina a stat cu ei", a spus omul de afaceri la "Stars Hunter", de la Antena Stars, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Laura Cosoi le-a aratat fanilor aproape tot! Imagine incendiara cu fosta iubita a lui Smiley. Una dintre cele mai frumoase actrite de la noi se poate declara o femeie implinita, iar recent a facut publica o imagine cat se poate de sexy cu ea, intr-o ipostaza in care nu multi s-au gandit ca o vor revedea. Mai exact, fosta iubita a lui Smiley s-a fotografiat, in dupa-amiaza de marti, intr-o ipostaza incendiara, iar fanii de pe Facebook, acolo unde Laura Cosoi a facut publica imaginea, au inrosit butonul de "Like". Asta deoarece vedeta apare fara haine, la bustul gol, intr-o fotografie nud. Din cate se pare, fotografia a fost realizata in China, acolo unde actrita a decis recent sa faca o escapada, anuntaCancan.

Marina Dina e insarcinata. Fosta asistenta TV si-a indeplinit cel mai mare vis. Marina Dina si-a indeplinit, in sfarsit, cel mai mare vis. Fosta asistenta TV este insarcinata. Marina Dina urmeaza sa devina, in cateva luni, mama pentru prima data. Fosta asistenta tv, retrasa de cativa ani din showbiz, si-a dorit foarte mult un copil si a facut nenumarate tratamente, pentru a-si vedea visul implinit. De altfel, ea a recunoscut, in urma cu doi ani, ca are probleme de sanatate si, ca, daca nu va ramane insarcinata, ca recurge la fertilizarea in vitro. Deocamdata, Marina nu vrea sa vorbeasca despre sarcina, fiind, probabil, superstitioasa. Marina Dina (29 de ani) are, de trei ani, o relatie cu un tanar pe nume Radu Morar, zis si Murfatlar, dupa ce a ocupat o vreme o functie de conducere la vestita fabrica de vinuri, informeazaLibertatea.

Ce suma colosala face Holograf din marea impacare. Nu puteau sa distruga o prietenie veche de 30 de ani, dar nici sa dea cu piciorul banilor. Dan Bittman si membrii trupei Holograf s-au impacat, iar acum nu stiu cum sa mai faca fata concertelor. In septembrie au programate 10 spectacole care le aduc 100.000 de euro. In primavara acestui an, toata lumea discuta despre destramarea trupei Holograf. Nu erau doar zvonuri, mai ales ca Edi Petrosel, bateristul formatiei, a facut la vremea respectiva o declaratie care intarea barfele, scrieClick.

Cum arata Andreea Esca inainte sa intre in direct la pupitrul stirilor! Imagine de milioane cu "sarmaua" in cap. Pe Andreea Esca, toata lumea o stie aratand impecabil coafata, machiata si imbracata la pupitrul Stirilor Pro TV. Cum arata, insa, inainte de a intra in direct cu telespectatorii, este alta poveste. In cadrul emisiunii "Vorbeste lumea", de la Pro TV, au fost difuzate imagini cu Andreea Esca asa cum arata celebra prezentatoare inainte de a aparea la pupitrul stirilor. Vedeta a fost surprinsa cu putine momente inainte de a intra in direct. Imbracata intr-o tinuta eleganta, Andreea esca a defilat prin platoul de televiziune cu un ditamai bigudiulpus in crestetul capului, cel mai probabil pentru ca frizura ei sa arate fara repros in momentul in care intra in direct, anuntaLibertatea.