Asta le intrece pe toate. Ce a ajuns sa faca Oana Lis in porumb. Oana Lis a socat din nou pe contul de socializare. Sotia fostului primar al Capitalei a postat pe contul de Facebook o imagine facuta in urma cu trei ani, intr-un lan de porumb. Fanii s-au amuzat copios pe seama fotografiei, precizand ca vedeta este plina de inspiratie. Oana Lis este una dintre vedetele active pe contul de socializare si nu ezita sa isi tina fanii la curent cu tot ceea ce face. Vedeta se lasa surprinsa in cele mai neobisnuite ipostaze. Daca unii ii critica aparitiile, altii o admira. Oana si Viorel Lis formeaza un cuplu celebru si nonconformist. Fostul edil al Capitalei a implinit 73 de ani anul acesta, iar sotia lui l-a surprins placut in dormitor. Oana i-a facut un cadou deosebit. Desi nu a dorit sa spuna despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de inteles ca este vorba desre ceva intim, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sore le-a prezentat-o tuturor pe fetita ei, Erin. La nici sase luni e deja o mica vedeta! La cateva luni de cand a devenit mamica, Sore a decis ca a venit momentul sa o prezinte asa cum se cuvine pe micuta Erin. Asadar, intr-un pictorial realizat pentru revista Viva, cantareata le-a prezentat-o tuturor pe micuta Erin, cea care i-a schimbat viata de cand a devenit mamica. In respectiva imagine pe care si artista a tinut sa le-o arate prietenilor virtuali de pe Facebook, aceasta o tine in brate pe fetita ei de cinci luni, iar fotografia a reusit sa ii cucereasca imediat pe internauti. Mai mult decat atat, Erin pare sa fi devenit rapid o mica vedeta, asta deoarece imaginea in care Sore o tine in brate a fost coperta revistei sus-mentionate. De asemenea, pe reteaua sociala, fotografia postata cu putin timp in urma, in dupa-amiaza de miercuri, a strans aproape doua mii de aprecieri. Din cate se pare, dupa ce a devenit mamica, viata lui Sore Mihalache s-a schimbat complet, iar fetita ei a devenit o sursa de inspiratie si in cariera muzicala, anuntaCancan.

Doar o ata si nimic altceva! Cea mai cea ipostaza in care s-a afisat Oana Zavoranu. Oana Zavoranu este recunoscuta pentru faptul ca este total lipsita de inhibitii si ca-i place sa socheze. Oana Zavoranu a fost la piscina si a vrut sa se laude in fata prietenilor sai virtuali cu formele pe care le are.Vedeta s-a pozat in costum de baie, pe sezlong, dar ipostaza in care s-a lasat fotografiata este mai mult decat incendiara. Pe sezlong, Oana Zavoranu sta pe burta, lasand la vede posteriorul abia acoperit de ata de la costumul de baie. Imaginea hot a starnit reactii care mai de care si a incins imaginatia multora. Ce-i drept, oana Zavoranu are un posterior foarte bine conturat si ferm, informeazaLibertatea.

Andrei Gheorghe, dat afara de la Pro FM: "Am primit semnale ca nu ma vor". Moment dificil pentru Andrei Gheorghe, om cu vechime in istoria moderna a radioului comercial. Realizatorul matinalului Pro FM a fost pus pe liber la expirarea contractului. "Chiar in prima zi de la mutarea studioului Pro FM in sediul Digi, am aflat ca ar fi sunat Cosmin Prelipceanu sa intrebe cand voi fi dat afara", a declarat Gheorghe pentru Pagina de Media. Andrei Gheorghe s-a intors in urma cu doi ani la postul de radio care l-a consacrat, pentru a realiza matinalul. Aventura s-a terminat, iar matinalul va continua din toamna cu alti prezentatori, Greeg si Marius Onuc. Contactat de Paginademedia.ro, Marius Dobre, directorul Pro FM, a declarat ca Andrei Gheorghe a avut un contract de doi ani cu postul de radio, care a expirat si nu a mai fost prelungit, scrieClick.

Arata perfect! Halle Berry, in costum de baie la 50 de ani. Halle Berry se mentine intr-o forma de zile mari, la 50 de ani. Actrita a postat o fotografie in care se vede trupul perfect. Halle Berry isi rasfata fanii de pe Instagram. Acum, vedeta a publicat o poza cu ea in costum de baie. Desi are 50 de ani, Halle Berry arata mai bine decat multe vedete mult mai tinere. Are abodumenul perfect tonifiat, la fel si coapsele. Nu este pentru prima oara cand Halle Berry isi arata trupul pe Instagram. In iulie, ea a publicat o fotografie la fel de sexy, in care le multumea celor 500.000 de followers, anuntaLibertatea.