Mihaela Radulescu, dezvaluiri incredibile! "Am si eu zile proaste, stari de c...t, tulburari".Desi pozeaza in diva perfecta si este invidiata de foarte multe femei, Mihaela Radulescu a tinut sa le transmita celor care o urmaresc pe site-urile de socializare ca este o femeie cat se poate de normala, cu zile mai bune si zile mai pusin fericite. Mihaela Radulescu pare ca are o viata total lipsita de griji si ca nimic nu o poate da peste cap. Cu toate acestea, diva de la Monaco a marturisit ca are si ea momente proaste. "Ca sa-mi mai linistesc detractorii, anunt ca am si eu zile proaste, stari de cac..t, tulburari de metabolism, facturi care ma chinuie, intrebari la care nu stiu raspunsul. Doar ca nu vin cu ele la raportul zilnic, caci nu vad rostul, mai ales pe Facebook. Imaginati-va cum ar arata treaba aici daca fiecare ar spune doar ce face cu adevarat, ce simte cu adevarat, ce i se intampla pe acasa, cu ce a mai jignit-o sotul, cum nu i-a iesit mancarea, ce prostii au mai facut copiii, cu cine le-a mai inselat barbatul sau nevasta...", scrieLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Orgii sexuale greu de imaginat! O vedeta de la noi recunoste la ce desfrauri participa.Cunoscuta drept una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi, celebra bruneta nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca faptul ca stilul ei de viata e putin diferit fata de cel al unor alte personaje binecunoscute din showbiz-ul autohton. Pentru ca o relatie sa dureze e foarte important ca pasiunea dintre parteneri sa ramana mereu la cote maxime, altfel e o poveste sortita esecului. Pentru a-si condimenta relatia, o bruneta celebra a mers cu iubitul la orgii sexuale si a fost incantata. Face ce face si socheaza, Dj Wanda este una dintre cele mai sincere si nonconformiste persoane publice din Romania si raspunde cu seninatate la orice fel de intrebare, fara sa incerce sa se ascunda sau sa pozeze intr-o virgina. Chiar daca este constienta ca isi va atrage multe critici, bruneta povestea in urma cu ceva timp ca a experimentat o multime picanterii sexuale si chiar ca a participat la orgii sexuale aranjate, pe post de spectator, noteazaCancan.

Roxana Vancea, in ipostaze XXX la sala de sport.A devenit cunoscuta in postura de asistenta tv, pe vremea cand juca rolul de "vecina" la "Neatza cu Razvan si Dani", dar a hotarat sa lase in urma lumea televiziunii si sa se dedice sportului. Pasiunea ei s-a transformat in job, caci Roxana lucreaza ca instructor de fitness la o sala din Bucuresti. Unde mai pui ca la sala nu este singura mai niciodata, ci alaturi de o alta bomba-sexy, cu un corp foarte bine lucrat si cu un abdomen de fier. Iulia si Roxana se distreaza de minune, iar din distractia lor ies niste imagini care-i incing pe barbatii care o urmaresc pe fosta vedeta tv pe site-urile de socializare, caci Vancea are grija sa documenteze fiecare zi la sala. Cele mai recente o arata intr-o pozitie care pare rupta din dormitor, relateazaClick.

Ce fiica sexy are Olivia Newton John! Imaginile care au incins internetul.Celebra actrita Olivia Newton John are de ce sa fie mandra. Fiica ei, Chloe Lattanzi, care se pare ca si-a mostenit mama in frumusete, face furori pe instragram cu pozele ei foarte sexy. Tanara, in varsta de 30 de ani, si-a postat pe reteaua de socializare imagini de la o sedinta foto, in care apare intr-un top nude, cei ii pune in evidenta sanii perfecti si mari si talia de viespe, multi internauti comparand-o pe Chloe cu o papusa Barbie. Chloe s-a luptat in trecut cu anorexia, insa acum aceasta arata sanatoasa si fericita. Ea spune ca cel care a ajutat-o sa-si revina a fost chiar logodnicul, James Driskill. Actrita Olivia Newton-John, in varsta de 67 de ani, a devenit celebra dupa rolul de exceptie din filmul "Grease", din 1978, unde a jucat alaturi de John Travolta, anuntaLibertatea.

Ozzy Osbourne s-a internat la azil sa se trateze de dependenta de sex.Nici o femeie din lume nu ii poate rezista la pat lui Ozzy Osbourne. O spune chiar sotia lui Sharon (63 de ani) intr-un interviu acordat recent. "Avea nevoie de cinci amante pe 5 continente ca sa-si satisfaca poftele", a punctat ea. Sharon Osbourne si Ozzy s-au casatorit in 1982 si au impreuna doi copii, pe Kelly si pe Jack. Insa mariajul lor nu a fost nici pe departe unul linistit si lipsit de peripetii, spune Sharon, care a revenit in postura de jurat duminica, la X Factor din Marea Britanie. ￯Relatia amoroasa care ne-a dus in pragul divortului acum cateva luni dureaza de 5 ani. Am reactionat dur pentru ca unele dintre amantele lui Ozzy isi doresc mai mult (n.r. bani) si el (sic!) vrea sa le dea. Ca de fiecare data am trecut peste. A avut mii de amante cat am fost casatoriti, iar recent a intrat la azil sa se trateze de dependenta de sex. A avut 5 amante pe cinci continente si dupa ce a iesit din trupa Black Sabbath a trecut pe calmante pentru ca turba fara sex, scrieClick.