Roxana Vancea, din spate beton, din lateral aoleu! Sanii au luat-o la vale. Vremurile in care Roxana Vancea aprindea imaginatia barbatilor din postura de noua ”vecina” de la Neata cu Razvan si Dani par de mult apuse. In urma cu cinci ani, Roxana afisa un bust natural impresionant, ferm si si-ar fi putut adjudeca fara probleme titlu de ”Vedeta cu cei mai frumosi sani naturali din Romania”. Anii au trecut, iar gravitatia a lucrat impotriva Roxanei Vancea (26 de ani). Desi s-a reorientat profesional spre o cariera de antrenor de fitness, fosta asistenta a matinalilor de la Antena 1 nu a putut impiedica un fenomen pe cat de natural, pe atat de nesuferit: lasarea sanilor, anunta Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Victoria Beckham era beata atunci cand l-a cunoscut pe David. Victoria Beckham (42 de ani) a vorbit despre felul in care s-a indragostit de David Beckham, specificand faptul ca a fost beata atunci cand a simtit dragoste la prima vedere. Victoria Beckham a vorbit despre felul in care s-a indragostit de celebrul David Beckham, dar si despre o intamplare amuzanta care o leaga de fotbalist. In numar din octombrie al revistei „Vogue“ din Marea Britanie, Victoria Beckham a povestit intamplari din trecut intr-un mod inedit: a scris o scrisoare adresata siesi pe vremea cand avea 18 ani, in care a narat inceputul povestii de dragoste cu David, specificand ca la acea varsta se simtea un pic „grasuta“, relateaza Adevarul.

Aranjamentele Andreei Tonciu l-au scos din sarite pe preotul care i-a botezat copilul. A deschis usa bisericii cu piciorul! Andreea Tonciu a trecut de la extaz la agonie vineri seara, cand a crestinat-o pe Rebeca, fiica ei si a lui Daniel Niculescu. Bruneta a schimbat pe ultima suta de metri data botezului fetitei sale. Motivul invocat a fost programul prea incarcat pentru bebelus, intrucat parintii voiau ca nunta lor si botezul micutei sa aiba loc in aceasta duminica.Proaspata mamica a avut emotii crunte, pentru ca nasii Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan s-au ratacit pe strazi fix inainte de ceremonia religioasa. A rasuflat usurata cand i-a vazut, dar nici bine nu s-a linistit ca in biserica a avut parte de un incident care a cam incins spiritele, anunta Libertatea.

Iubitii Elenei Basescu. Cate esecuri amoroase a avut. Elena Basescu a fost protagonista multor povesti picante de dragoste, insa pe cat de fierbinti au fost, pe atat de repede s-au stins. Pana sa ajunga in fata altarului cu Bogdan Ionescu de care vineri (2 septembrie) a divortat, bruneta a bifat mai multe relatii amoroase cu personaje celebre din lumea mondena. Prima relatie a mezinei presedintelui care a aparut in presa tabloida a fost cea cu jurnalistul Radu Prunaru. Cei doi au format un cuplu intre anii 2003 si 2006, insa relatia care s-a sfarsit brusc. Nu se cunosc cu exactitate motivele,dar cei doi au fost o buna perioada buni amici. A urmat relatia intens mediatizata cu Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre adversarii politici ai lui Traian Basescu. Desi pareau ca se inteleg bine si relatia era seriosa, bruneta a declarat ca fiul lui Viorel Hrebenciuc este foarte usor de influentat de catre familia lui, relateaza Click.

Maria Constantin rupe tacerea! ”Nu mi-am abandonat copilul! Adevarul e ca…” Maria Constantin a fost acuzata in mai multe randuri ca si-a abandonat baiatul pe care il are dintr-o casatorie anterioara si ca nu l-a mai vizitat pe acesta de o buna perioada de timp, insa sotia lui Marcel Toader spune ca nu este adevarat. Cantareata are un copil in varsta de sapte ani, iar la divort acesta a ramas la tatal lui, la Targu-Jiu. ”Custodia este comuna, iar domiciliul lui Codrut este la fostul meu sot. Asa am considerat ca este mai bine pentru el, acolo avea prietenii, scoala, era greu pentru el sa-l aduc in Bucuresti. Dar asta nu insemna ca l-am abandonat si ca nu-mi pasa. Imi iubesc foarte mult baiatul, este viata mea”, spune sotia lui Marcel Toader. Maria Constantin a precizat ca l-a vazut pe Codrut in urma cu cateva zile, scrie CanCan.