Misterul a fost elucidat. Solistul de la Carla Dreams, fara masca. Misterul a fost elucidat in cazul solistului de la Carlas Dreams. Dupa ce toata lumea s-a intrebat cum arata acesta fara masca, iata ca acum lucrurile sunt mai clare ca niciodata. Site-ul life.ru a facut publica prima imagine cu artistul, in care apare fara machiaj. Sub stratul dens de make-up, o masca purtata zi de zi in fata publicului, se afla solistul de la Carlas Dreams, scrie site-ul life.ru. Mastile membrilor trupei ascund complet identitatea acestora cu ajutorul unui camuflaj dens de make-up, care nu permite sa se vada trasaturile faciale si expresii faciale. Ochelarii negri si cagule pe cap sunt nelipsite din show-urile lor. Carla's Dreams este o formatie muzicala din Republica Moldova. Trupa este un grup anonim de vocalisti si compozitori care interpreteaza melodii in limbile romana, rusa si engleza. Infiintata in orasul Chisinau, Carla￯s Dreams combina mai multe stiluri muzicale printre care, cele mai recunoscute sunt hip hop, jazz, rock si pop, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

E prima oara cand isi dezvaluie secretele amoroase. Smiley recunoaste de ce nu s-a legat nimic cu nici o fata! Smiley si-a facut debutul in muzica in 2000 alaturi de trupa Simplu. In 2011, formatia s-a destramat, iar Smiley a inceput o cariera solo, iar de atunci fiecare piesa pe care o scoate devine repede hit, el fiind unul dintre cei mai carismatici cantareti de la noi. Smiley este si unul dintre juratii emisiunii Vocea Romaniei de la Pro TV, dar si gazda emisiunii Romanii au talent, alaturi de Pavel Bartos. Daca pe plan profesional lucrurile merg ca pe roate, in plan sentimental Smiley nu o duce atat de bine. Din 2012, atunci cand s-a despartit de Laura Cosoi, cantaretul nu a mai avut nici o iubita oficiala. De ce nu a mai avut nici o relatie, cum se vede el, cine ii este alaturi atunci cand ii este greu si multe altele intr-un interviu exclusiv in revista Ciao, anuntaCancan.

Andreea Banica, in cea mai sexy tinuta. Si-a dezgolit burtica de gravida. Andreea Banica va deveni mama pentru a doua oara peste doar cateva saptamani. Interpreta va aduce pe lume un baietel si traieste cea mai frumoasa perioada din viata ei. Vedeta a postat o imagine pe contul de socializare, in care si-a dezgolit mandra sanii si burtica de gravida. Andreea si-a surprins din nou fanii, de data asta cu cea mai sexy tinuta. daca unii au apreciat gestul, altii au considerat ca a exagerat. Chiar si asa, Andreea este mai fericita ca niciodata si isi tine la curent prietenii virtuali cu tot ceea ce face. Cantareata isi poarta mandra burta, care s-a rotunjit vizibil in ultimele saptamani si alege tinute menite sa o descopere si nu sa o acopere. "Traiesc momente frumoase cu care nu credeam ca ma voi mai intalni. Dumnezeu m-a binecuvantat cu o familie superba, Sofia si baietelul din burtica. Este ideal si imi doresc sa fim sanatosi cu totii! Nu m-am asteptat sa mai fac un bebe", ne-a marturisit recent Andreea Banica, informeazaLibertatea.

Pepe isi insala nevasta cu... Roxana Vancea? In ultima vreme, totul parea sa fie roz in relatia lui Pepe cu Raluca. Ies impreuna la evenimentele mondene, sunt zambitori, iar pe retelele sociale nu stiu ce vorbe dulci sa-si mai adreseze unul altuia. Totusi, se pare ca situatia este complet diferita in spatele "reflectoarelor". Desi sotia lui Pepe are un trup fara cusur, alta bruneta focoasa i-a atras atentia latino-loverului. Pepe s-a fotografiat cu una dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul romanesc, Roxana Vancea. Totusi, nu poza este cea care i-a pus pe jar pe fanii celor doi, ci descrierea sugestiva redactata de solist, care a lasat de inteles ca este innebunit dupa fosta asistenta TV, scrieClick.

Mihai Morar, prima aparitie dupa implantul de par. Mihai Morar a intrat in randul vedetelor care au decis sa isi faca implant de par. Realizatorul tv a avut prima aparitie dupa interventie si a povestit intreaga experienta pe care a trait-o. Pe 2 august, Mihai a mers in Turcia pentru a face interventia. "A fost prietena mea cea mai buna in aceasta vara. Da, este adevarat, am trecut prin aceasta operatie. Peste 800000 de barbati fac aceasta operatie anual", a spus Mihai la Antena Stars "Eu nu am vrut sa imi fac aceasta operatie. Omul acesta (Ensar Duman) imi tot scrie de patru ani sa imi fac aceasta interventie. O sa va spun si de ce am facut acest implant de par", a mai spus prezentatorul TV. "Am zis, ca daca eu nu pot, atunci macar prietenii mei sa faca. Eu am o zona foarte mare de implantat. Noi daca facem asa ceva, stricam mai rau", a dezvaluit Ensar Duman, cel care l-a convins pe Mihai Morar sa se opereze, anuntaLibertatea.