Pălărie pe cap, fular, ochelari de soare şi mulţi plasturi pe faţă! Aceasta este noua înfăţişare a solistului Jackson.

“Mascatul”, cum l-ar caracteriza mulţi la prima vedere, a ieşit la cumpărături prin Las Vegas, alături de copiii săi - Prince, Paris şi Blanket. Tatăl în vârstă de 49 de ani a zăbovit cu micuţii lui într-o librărie, mai bine de trei ore, de unde s-a ales cu mai multe cărţi.

“Dacă prin acest aspect a vrut să treacă neobservat, nu i-a reuşit deloc. Din contră, a atras şi mai mult atenţia. Din când în când, îşi mai scotea ochelarii şi le mai dădea copiilor săi indicaţii. Probabil că şi-a pus plasturii pe faţă ca să-şi protejeze operaţiile estetice de demult. Oricare ar fi însă explicaţiile, look-ul său era mai ciudat ca oricând”, a declarat un martor ocular.

Explicaţia “măştii” avea să fie dată zilele trecute de un apropiat al vedetei. Michael Jackson a fost nevoit să sufere o intervenţie chirurgicală de urgenţă, după ce a rămas fără buza superioară. Fiul său de cinci ani l-a lovit din greşeală în faţă, cauzându-i probleme la buza superioară, care i-a picat pur şi simplu.

“A fost lovit din greşeală de fiul său Prince Michael II, în timp ce se jucau. După lovitură, buza lui Jackson s-a desprins de gură şi a căzut. A sunat imediat la un chirurg plastic, pentru o reparaţie de urgenţă”, a dezvăluit prietenul vedetei, sub acoperirea anonimatului.

Click