Cu cine o "tradeaza" Velea pe Antonia. La concerte, este nedezlipit de o alta artista de la noi.Ruby si Alex Velea au crescut brusc la capitolul popularitate, dupa ce au lansat hit dupa hit, astfel ca si pretentiile lor financiare s-au majorat. Cei doi artisti au tarife separat, dar si impreuna, cand organizatorii de evenimente se inghesuie sa-i inchirieze "la pachet". Ruby sau Ana Claudia Grigore (27 de ani) s-a lansat in muzica inca din 2010, insa marea lovitura a dat-o doi ani mai tarziu, cu "Stinge lumina", piesa la care a colaborat cu HaHaHa Production si Alex Velea (32 de ani), relateazaClick.

Carul cu vedeteFoto: Colaj foto

Raluca Badulescu, mai sexy ca niciodata la TV! Sanii nu ii mai incapeau in salopeta.Dupa ce a slabit 70 de kilograme, Raluca Badulescu se poate mandri cu modul in care arata si poate purta tinute provocatoare. Raluca Badulescu a aparut in cadrul emisiunii "Bravo ai stil" intr-o salopeta colorata care i-a pus in evidenta silueta perfecta, dar si formele apetisante.Cu toate acestea, salopeta Ralucai Badulescu nu ii acoperea bine sanii, fiind pe punctul de a-i dezgoli complet, noteazaCancan.

Dan Chisu, despre "tariful" Mihaelei Radulescu. "O luam cand".Dan Chisu a scris pe contul de socializare, despre experienta lui cu taximetristii care nu au niciodata rest, atuncand cand le oferi o suma rotunda, la finalul cursei. Printre zecile de comentarii legate de subiect, un fan i-a pus o intrebare amuzanta actorului, legata de "cariera" de taximetrist a Mihaelei Radulescu. Cei doi au avut o relatie in urma cu multi ani. "Sunt sigur ca vi s-a intamplat ca taximetristul sa nu aiba niciodata rest cand vreti sa platiti cu o hartie de 100 de lei. Cred ca au un soft instalat in creier, prin care, cum vad hartia de 100, spun ca n-au rest, scrieLibertatea.

Ce i-a facut iubitul italian Marianei Moculescu din cauza pozelor porno.Satula de scandalurile sexuale din tara, Mariana, fosta sotie a compozitorului Horia Moculescu, si-a luat lumea in cap. Si-a cautat norocul ba in Germania, ba in Italia, insa pe unde a trecut a intalnit doar aventurieri. Mai nou, femeia se plange ca actualul amorez, Massimiliano Lorenzini (51 de ani), a vrut sa-i traga o mama de bataie, din cauza trecutului ei neortodox. Mariana Moculescu (48 de ani) a parasit Romania in 2013, satula de scandalurile cu fostul ei sot, compozitorul Horia Moculescu, care o acuza ca-i fura branza din frigider, dar si hartia igienica, potrivitClick.

Delia, primele declaratii despre sarcina. Toti asteptau reactia artistei.Delia a facut primele declaratii despre sarcina. Desi in ultimile zile, artista a fost surprinsa in diferite ipostaze, care i-au facut pe multi sa creada ca va deveni mamica, ei bine, interpreta infirma zvonurile. Delia nu este gravida, iar acest lucru a fost confirmat chiar de ea. "Nu sunt insarcinata", a declarat interpreta pentru Libertatea. Delia Matache duce in prezent viata pe care si-a dorit-o, bogata in evenimente atat in ceea ce priveste cariera sa profesionala, cat si viata personala. Ea este una dintre artistele de top, cele mai cautate de organizatori, dar si cea care a bifat cele mai multe vacante exotice, bineinteles, alaturi de sotul ei, scrieLibertatea.