Cat a platit Corina pentru hainele de scandal de la Sibiu. Nu a fost an la Media Music Awards, in care solista Corina (36 de ani) sa nu socheze. Joi (15 septembrie), la Sibiu, artista a venit pe covorul verde cu un concept de show dedicat femeii puternice, extravagante. A avut pe trup 10 tatuaje temporare realizate de DJ Wanda si o tinuta spectaculoasa, de 9.300 de euro. Corina a purtat o coronita Dolce and Gabbana de 3.000 euro, cizme Balenciaga de 1.800 euro, bustiera si pantalon scurt din paiete Ashish de 2.000 de euro, sacou in carouri de 1.000 euro, hanorac negru de 800 euro si voal de mireasa de la Pronovias, care a costat 700 euro. Practic, cu banii dati pe haine, artista si-ar fi putut baga in garaj o Dacia Logan nou-nouta, anunta Click.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Fostul sot a dat-o in judecata pe Iulia Albu! La doi ani de la divort, Iulia si Mihai Albu ajung din nou in fata judecatorilor, insa de aceasta data din cauza copilului pe care-l au impreuna. Mihai a deschis un proces impotriva Iuliei, nemultumit de programul de vizitare al copilului. Cei doi s-au despartit in 2014, iar la acea vreme s-au intepat reciproc in presa. Nu au ramas in relatii bune, avand in vedere ca nu s-au putut intelege in privinta programului de vizitare a Mikaelei, care are acum sase ani. Mihai Albu ar fi vrut s-o vada mai des, insa cum nu a reusit acest lucru, s-a adresat instantei de judecata. Procesul a fost inregistrat in urma cu doua zile la Judecatoria Sectorului 2, insa primul termen nu a fost inca stabilit, relateaza CanCan.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu isi vor boteza fetita in weekend. La cateva zile dupa ce au aniversat 6 ani de casatorie, Alexandru Ciucu si Alina Sorescu o vor boteza pe Ana Raisa, fetita lor cea mica. Toata lumea asteapta cu nerabdare momentul si este pregatita pentru acest eveniment special care va avea loc duminica. "Ana Raisa va avea 3 tinute: cea cu care intra in biserica si cea festiva in care o vom schimba imediat dupa baita in cristelnita. Va avea apoi inca o rochita pregatita pentru finalul petrecerii la momentul tortului. Am pregatit totul in detaliu impreuna cu nasicile fetelor noastre, prietena mea Afrodita si fiica ei Francesca. A fost frumos sa cautam ca fetele ce e cel mai potrivit pentru aceasta ocazie.", a marturisit Alina Sorescu, scrie Revista Viva.

Andreea Banica si-a facut planul: intra in concediu prenatal. Inca activa pe plan profesional, desi a intrat in a 30-a saptamana de sarcina, Andreea Banica si-a organizat in detaliu agenda, pentru a se odihni inainte de intalnirea cu baietelul ei. Andreea Banica va sustine in perioada urmatoare ultimele concerte de dinainte de a deveni din nou mama. Vedeta si-a propus sa intre in concediu prenatal la inceputul lunii octombrie, iar in cele doua saptamani ramase pana atunci sa filmeze si un videoclip. Vedeta arata senzational, a luat 9 kg in greutate si sustine ca are energie pentru a face tot ce si-a propus, relateaza Libertatea.

Gabriel Cotabita traieste periculos ultimele zile de burlacie. Si-a facut talentul cu doua "pustoaice" la Mc!Gabriel Cotabita (60 ani) ii face pe plac iubitei si o duce la altar, asa cum i-a promis. Cantaretul este pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta, cu Alina, femeia care nu s-a despartit o clipa de el, cand se afla pe patul de spital.Chiar daca in mai putin de o luna va fi insurat, artistul nu renunta nicio clipa sa chicoteze cu...femeile. CanCan.ro l-a filmat pe Gabriel Cotabita, in timp ce intretinea o buna atmosfera cu doua vanzatoare de la McDonald's. Chiar si la 60 de ani, cantaretul nu si-a pierdut farmecul, cele doua ''pustoaice'', caci diferenta de varsta din ele si artist este destul de mare, zambesc larg si se ''inghesuie'' sa il ajute pentru a-i prelua comanda. Artistul a dovedit ca este un donjuan si nu le ignora absolut deloc, ba din contra, este foarte sociabil cu acestea.

http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/gabriel-cotabita-traieste-periculos-ultimele-zile-de-burlacie-si-a-facut-talentul-cu-doua-pustoaice-la-mc-15570020