Tania Budi a slabit mult. Cum arata vedeta la 48 de ani. Tania Budi are 48 de ani si un corp perfect. In ultima perioada vedeta a slabit in ultimul hal, iar dovada sta in cea mai recenta imagine cu aceasta postata pe contul de socializare. Tania Budi arata mai bine ca niciodata. Chiar daca se apropie de 50 de ani, blonda se mentine in forma cu mult sport si o alimentatie sanatoasa. Tania se bucura de un fizic demn de invidiat pentru care munceste mult sa-l intretina. Atunci cand iese pe plaja, Tania Budi face ravagii, iar toti cei prezenti in jurul ei abia daca isi pot lua ochii de la trupul tras ca prin inel, potrivit Libertatea.

caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

La asta nu te-ai fi asteptat! Mihaela Radulescu, triunghi amoros cu gemeni. Jurata de la "Romanii au talent" a avut, fara indoiala, o vara aglomerata. Mihaela Radulescu si-a decorat noua casa de la Monte Carlo si a incercat sa descuce itele unei povesti de dragoste complicate, cu doi frati gemeni in prim-plan. Cunoscuta mai cu seama pentru realizarile ei din lumea divertismentului de televiziune, Mihaela Radulescu (47 de ani) a fost solicitata, nu o data, si pentru filme de lung-metraj. Cea mai recenta provocare din acest domeniu s-a derulat departe de ochii curiosilor, in aceasta vara, cand Mihaela a jucat rolul unei actrite indragostite de doi frati gemeni. Este vorba despre "Magia Dragostei", proiectul cinematografic al Brandusei Novac, informeaza Click.

Mihaela Geoana stia despre relatia extraconjugala. Prima reactie a Oanei Cuzino. ,"Bomba" toamnei a fost detonata de revista SPY, care ne-a dezvaluit legatura secreta dintre Oana Cuzino si lobbyistul Nic Voiculescu. Daca vedeta Pro Tv este oficial singura, a divortat acum ceva vreme de Yoav Stern, nu putem spune acelasi lucru si despre "Regele medicamentelor", care este insurat cu Gabriela, una dintre fiicele celebrului Trita Fanita. Prinsa la mijloc in toata aceasta poveste este Mihaela Geoana, surse din anturajul ei au declarat pentru Cancanca stia despre relatia Oanei Cuzino cu "Don Nic", insa nu a preferat sa se bage, deoarece Mircea si Mihaela Geoana sunt prieteni de familie cu sotii Voiculescu, s-au plimbat cu salupa pe Snagov si au luat pranzul impreuna.

Raluca Podea, din ce in ce mai rau. "Sper sa nu fiu insarcinata". Raluca Podea s-a simtit rau in ultima perioada, iar acest lucru a facut-o sa creada ca este insarcinata. Fosta asistenta tv este hotarata sa faca investigatii medicale si spera sa nu fie gravida. Raluca podea nu este pregatita inca sa devina mama. "Am vazut ca se spune ca as fi insarcinata. Intr-adevar am avut o perioada in care mi-a fost rau. am avut pofte, greturi, ar putea sa fie o sarcina. O sa merg sa fac niste analize. Sper sa nu fiu, nu sunt pregatita. O sa fac investigatii suplimentare. Aveam greturi si prima oara, dar poate fi diferit acum. Ma simt asa.. am niste stari de greata, de moleseala, anunta Libertatea.

Ce sexy e fosta jurata a emisiunii "Bake off Romania". A jurizat emisiunea "Bake off Romania" si a cucerit publicul. Simona Pope, sexy-blonda de la Pro Tv, reuseste sa se mentina in forma, desi adora dulciurile. Experta in prepararea figurinelor din zahar, Simona Pope se poate considera o norocoasa. La cei 31 de ani ai sai, Simona Pope, fosta jurata "Bake Off Romania", arata incredibil de bine. Pe langa tatuajele care ii dau un aer aparte, Simona are mare grija si de aspectul fizic. In cea mai recenta fotografie publicata pe contul personal de Facebook, blonda cu par scurt apare intr-o ipostaza care ii place cel mai mult, si anume in bucatarie. Nu pregatind ceva dulce, ci doar o salata, semn ca e foarte atenta si la alimentatia sa, relateaza Click.