Supravietuitorul. Fiica lui Nico, in cele mai sexy pozitii. A fost pipaita de un concurent. Fiica lui Nico este una dintre cele mai sexy aparitii de la "Supravietuitorul". Alexandra a fost surprinsa in cele mai sexy ipostaze, in cadrul show-ului, in timp ce facea yoga. Pozitiile executate de tanara, nu au fost pe plavul unor concurenti. Pentru a nu-si pierde conditia fizica, unii dintre concurentii din tribul Tubig au inceput sa faca yoga, sub stricta indrumare a lui Andrei, seful de trib. Alexandra, fiica lui Nico, a avut nevoie de ajutor, la un moment dat, iar Andrei a fost fericit sa-i arate pozitia corecta de executare a exercitiului. "De astazi am inceput si cu exercitiile de yoga. Mie mi se pare boring. Asta faci acasa. Ce inseamna asta sa-i multumesti soarelui?", a spus Alin, citat de Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ce s-a intamplat cu Loredana Chivu dupa accidentul in care a fost implicata. "A ramas socata, abia mai...". Loredana Chivu a avut un soc dupa accidentul in care a fost implicata marti seara si nu a putut vorbi minute bune. Masina fostei asistente a fost serios avariata, iar pagubele se ridica la peste 7.000 de euro. Apropiatii blondei au declarat pentru CANCAN.ro ca aceasta a avut un soc. "E primul ei accident, n-a fost vina ei. Si politistii au constata asta, motiv pentru care nu i-au aplicat vreo sanctiune. Masina din fata ei a franat brusc, iar Lore n-a mai avut ce face. Din spate, a lovit-o un alt autoturism", spun apropiatii fostei asistente. Potrivit acestora, masina Loredanei a fost serios avariata. "Pagubele se ridica la aproximativ 7.000 de euro la o prima estimare", au mai spus acestia, anunta Cancan.

Bizara viata amoroasa a Angelinei: lesbianism, sarut cu fratele, sange... Angelina Jolie (41 de ani) are un trecut tumultuos, plin de nopti salbatice si de obsesii bizare. Celebra actrita si-a pierdut virginitatea la 14 ani, cu aprobarea mamei sale. Ea a povestit pentru Cosmopolitan ca a devenit femeie la 14 ani. "Am inceput sa fac sex cu prietenul meu, dar nu mi s-a parut suficient. Am vrut sa-l simt mai aproape asa ca am luat un cutit si l-am taiat. El a facut la fel. Aveam trupurile acoperite de sange, iar inima mea o luase la goana. Am foarte multe cicatrici", declara actrita. Ea a comparat relatia cu un mariaj dupa intensitatea sa emotionala si a spus ca despartirea a obligat-o sa se dedice carierei de actrita la varsta de 16 ani. La 20 de ani Angelina experimentase tot in materie de droguri, de la cocaina, ecstasy, LSD pana la heroina, anunta Click.

Anca Serea si Adi Sina, gesturi fara perdea in public. "O ating doar eu". Fara doar si poate Anca Serea este una dintre cele mai frumoase femei din Romania si, chiar si dupa cea de-a cincea sarcina a reusit sa tina standardele ridicate. Constient ca are alaturi de el pe una dintre cele mai ravnite femei, Adi Sina nu o scapa niciodata din priviri. Saptamana trecuta, Anca Serea l-a insotit pe Adi Sina la premiile muzicale Media Music Awards, care au avut loc la Sibiu. Asa cum era de asteptat, de cum au pasit pe covorul verde de la intrare, cei doi au atras toate provirile. Fara sa fim subiectivi, Anca Serea era cea care a intors toate capetele, fiind recunoscuta pentru farmecul ei, anunta Libertatea.

Toti s-au uitat in "ochii" ei! Oana Radu s-a pozat cu un decolteu ametitor. Oana Radu, solista care a reusit sa slabeasca in timp record 65 de kilograme, arata acum senzational. Mandra de trupul ei, vedeta a postat recent o imagine incendiara pe o retea de socializare. Oana Radu s-a fotografiat intr-un maiou extrem de decoltat care i-a lasat sanii siliconati la vedere. Imaginea a strans mii de like-uri pe Facebook. "Ce sanisori superbi ai" sau "Esti o printesa" sunt doar cateva comentarii ale fanilor, arata Cancan.