Ea l-a inselat, el a divortat. Andrei de la Alb-Negru, superaroganta in public la adresa fostei sotii. In urma cu mai bine de patru ani, Andei de la Alb-Negru isi purta coarnele puse de sotia lui pe la televizor. Povestea cum Sylvia l-a inselat cu modelul pe care l-a folosit pe post de iubit intr-un videoclip al ei. Acum, dupa divort, amandoi isi vad de viata, dar, in mod evident, Andrei simte inca gustul amar al tradarii. Implicat in mai multe proiecte ale postului, Andrei Stefanescu, mai cunoscut ca Andrei de la Alb-Negru, a fost prezent la evenimentul de lansare a grilei de toamna a Antenei 1, alaturi de colegii lui din trust. Pus la patru ace, cantaretul a incercat sa faca impresie buna zambind larg si, se pare, i-a iesit. Andrei Stefanescu s-a asezat la panou pentru poze insotit de o carte a carei coperta a atras instantaneu toate privirile. Autoarea se numea Sylvia intocmai cum se prezinta fosta lui sotie in viata profesionala, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ultimele poze cu Bianca Dragusanu inainte de nastere! A facut o criza in centrul Bucurestiului.Unul dintre cele mai surprinzatoare anunturi din lumea mondena autohtona legat de venirea pe lume a unui copil a fost cu siguranta cel al Biancai Dragusanu. La fel de surprinzatoare a fost, de altfel, si evolutia relatiei cu Victor Slav, fostul "Baiat de la Meteo". Cei doi s-au indragostit, au ajuns chiar in fata altarului, insa, la putin timp dupa nunta, drumurile lor s-au despartit. Totusi, nu au putut sta definitiv departe unul de celalalt, asa ca au redevenit un cuplu, iar peste doar cateva zile vor deveni parintii unei fetite. Contestata de multi pentru ca a tinut atat de mult la silueta, incat a tinut un regim draconic, iar burtica ei abia se vede, Bianca Dragusanu si-a vazut mai departe de viata, ignorand criticile si ocupandu-se de afacerea proprie chiar si in luna a noua, relateaza CanCan.

Nea Marin i-a dat o caruta de bani lui Varciu sa-si termine vila. Pe micile ecrane ii vedeti certandu-se ca la usa cortului, insa Liviu Varciu si zbirul nea Marin nu fac altceva decat sa respecte un scenariu. In spatele tuturor disputelor, sunt prieteni la catarama. Mai mult, Liviu sustine ca "seful" lui din emisiunea difuzata de Antena 1 este "taticul sau spiritual".Burlacul Liviu Varciu (35 de ani) a muncit pe branci pentru vila lui din Baneasa, pe care a inceput sa o ridice in urma cu doi ani. Fotoreporterii l-au surprins adesea la treaba, spaland covoarele, ducand gunoiul ori intrand in curte incarcat de cabluri electrice si de materiale de constructii.A investit pana acum peste 150.000 ¬ si oricat de mult a muncit, la Antena 1, ori in discoteci, ca organizator de spectacole, tot nu i-au ajuns banii ca sa termine casa din Baneasa. Ca sa se poata muta inainte de Sarbatori, el a facut un imprumut, anunta Click.

Adam Levine si Behati Prinsloo au devenit parinti pentru prima data. Adam Levine, solistul trupei Maron 5, si top modelul Behati Prinsloo traiesc o bucurie imensa dupa ce au devenit parinti pentru prima data. Behati a adus pe lume o fetita, dupa ce pe toata perioada sarcinii ea si-a tinut fanii de pe Instagram la curent cu evolutia sarcinii. Behati Prinsloo a postat numeroase fotografii cu burtica de gravida, sarcina sporindu-i parca si mai mult frumusetea. Adam Levine a fost si el alaturi de sotia lui, amuzandu-se uneori precum atunci cand a postat o fotografie in care isi compara abdomenul cu cel al lui Behati, insarcinata, relateaza Revista Viva.

Vica Blochina a lasat un vraci sa o taie sub limba. Detox ca-n Evul Mediu. Conceptul de detox a devenit un fel de religie pentru vedetele noastre care sunt dispuse sa suporte regimuri draconice si clisme zilnice pentru a arata bine. Dupa o astfel de cura, Vica Blochia a apelat la una si mai interesanta. Pe vremuri demult apuse, cand si bunicii nostri erau reticenti la aceasta practica, taiatul sub limba era considerat o buna metoda de purificare a organismului. O metoda pe care lituanianca Vica Blochina a readus-o in actualitate. Hotarata sa gaseasca leacul tineretii fara batranete si vietii fara moarte, blonda a apelat la serviciile unui vraci modern specializat in acest tip de interventii, care i-a dat drumul la sangele de sub limba la domiciliu. Vica a aflat despre ineditul terapeut de la amicele ei care au jurat toate ca omul face minuni, asa ca nu a mai stat pe gandusi si, joi seara, a primit tratamentul, anunta Libertatea.