Anamaria Prodan, despre Dumnezeu: "L-am intalnit facand dragoste".Anamaria Prodan, despre Dumnezeu crede ca este prezent in toate lucrurile si actiunile. Ea a marturisit asta intr-o postare pe retelele de socializare. Intr-o postare pe Facebook, prietenii virtuali ai vedetei au aflat ce crede Anamaria Prodan despre Dumnezeu. "L-am intalnit pe Dumnezeu in dureri si singuratati". L-am intalnit, visand. L-am intalnit in ochii copiilor. Ma privea, zambind. L-am intalnit, iertand. L-am intalnit in bucurii. L-am intalnit in nopti tarzii, cand ma imbratisam singura. L-am intalnit in oameni care m-au iubit. L-am intalnit in oameni pe care nu i-am putut iubi. L-am intalnit facand dragoste. L-am intalnit in rasarit si la apus. L-am intalnit in speranta. L-am intalnit in amintirile copilariei. L-am intalnit pe Dumnezeu in liniste, in poezie, in lume, scrieLibertatea.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Rocsana Marcu a renuntat la bustiera speciala! Cum arata silicoanele ei. Prezentatoarea "Star Matinal" este foarte multumita de noile ei forme dupa ce si-a pus impanturi de silicon! Si se pare ca nu este singura! Blonda si-a facut fericiti admiratorii, joi, cand a aparut la emisiunea pe care o prezinta fara bustiera speciala pe care medicul i-a recomandat sa o poarte continuu din ziua operatiei. Rocsana Marcu are silicoane noi si face furori cu bustul ei. Blonda s-a operat in urma cu o luna si jumatate la sani si a ales implanturi de silicon de 530 de mililitri. La recomnadarea medicului estetician, prezentatoarea a purtat o bustiera speciala pe care si-a scos-o joi pentru prima data, oferindu-le fanilor ei o imagine de infarct, noteazaClick.

Laurette si-a etalat noul bust! Cum arata vedeta dupa ce si-a micsorat sanii.Laurette si-a facut recent o interventie chirurgicala la nivelul sanilor. Vedeta a decis sa isi micsoreze bustul, deoarece vechile silicoane erau foarte mari si ii provocau dureri de spate. Ultima perioada a fost ceva mai grea pentru Laurette, deoarece vedeta a trecut prin mai multe clipe dificile. Mulatra si-a etalat acum noul bust si sustine ca este foarte multumita de rezultatul final. Bruneta s-a hotarat sa isi scoata silicoanele, mai exact sa le inlocuiasca cu unele mai mici, deoarece are probleme cu spatele, dupa cum spune chiar ea, potrivitCancan.

Paula Chirila spune tot: cum a ajuns dependenta de interventiile estetice. Prezentatorea emisiunii "Mireasa pentru fiul meu", Paula Chirila, nu ascunde faptul ca ii place sa fie la curent cu noutatile legate de frumusete si ca a devenit clienta unui medic estetician. Prietenia infiripata de ani buni intre Paula Chirila si DJ Wanda s-a dovedit de bun augur pentru vedeta Antenei 1. Cele doua s-au cunoscut prin intermediul Cristinei Cioran, apoi au descoperit ca amandoua sunt moldovence si ca au destule puncte in comun. La un moment dat, Wanda i-a spus clar Paulei ca e cazul sa scape de ridurile de expresie si a trimis-o la medicul Florin Juravle, relateazaLibertatea.

Keo a cerut-o de sotie pe Misty! Mesajul solistei pentru Andreea Balan. Misty a primit inelul de logodna! I-a spus un "Da!" sincer lui Keo, care urmeaza sa-i devina sot, iar acum relatia lor este mai solida ca oricand. Solista a marturisit totul la un eveniment monden, unde reporterii emisiunii Focus Magazin i-au surprins bijuteria de pe inelar. Intrebata de cererea in casatorie, Misty nu s-a mai ascuns si a raspuns sincer. "Noi nu prea dam detalii intime din relatie, la cat a fost ea de exploatata. Pot sa spun ca a fost un moment frumos", a declarat ea. Cantareata a recunoscut ca a fost uimita de gestul lui Keo, pentru ca nu se astepta ca el sa faca acest pas. "A fost o surpriza", a mai spus ea, citata deClick.