DJ Wanda si-a intinerit zona intima, iar acum vrea din nou la esteticianIn urma cu doi ani, Dj Wanda si-a intinerit zona intima si a avut curajul sa recunoasca aceasta interventie ceva mai neobisnuita. Curajul brunetei le-a motivat si pe alte doamne sa treaca pe la cabinetul medicului estetician. DJ Wanda nu mai este tinerica si este constienta de acest lucru, asa ca se arata dispusa sa faca orice compromis pentru a-si ascunde varsta. Bruneta nu s-a sfiit niciodata sa recunoasca orice tip de operatie la care a apelat, chiar daca unele persoane s-au grabit sa o critice, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Vedete de la noi, in costum de baie! Cum s-au schimbat intr-un singur an Adelina Pestritu, Inna si Roxana Vancea.Exista situatii si perioade in care corpurile noastre pot suferi, intr-un timp relativ scurt, tot felul de metamorfozari si schimbari, unele cat se poate de vizibile. La fel ca vietile noastre, nici corpurile nu stau pe loc, ele se misca intr-o directie sau alta, se schimba, slabesc, se ingrasa, dupa cum, la fel de bine, ele pot ramane egale cu ele insele, in ciuda trecerii timpului. Totusi, in absenta accidentelor de ordin fizic sau psihic, a operatiilor estetice sau de natura medicala, corpurile vedetelor pot avea sansa de a se mentine, de la un an la altul, in linia obisnuita. Adelina Pestritu arata in 2016 la fel de bine ca in 2015, dupa cum si in 2015 a aratat la fel de bine ca in 2014. Sunt ani buni de cand Adelina se mentine in forma, asa ca, in cazul ei, e putin probabil sa apara schimbari majore de la un an la altul. Totusi, fata de 2015, bustul ei a suferit, in 2016, o schimbare vizibila pentru simplul motiv ca Adelina si-a pus silicoane, scrieCancan.

Si rebele, si cumintele, pupa-le-ar mama pe ele.Adolescenta, cea mai frumoasa perioada pentru un copil, cea mai grea, pentru parinte. Scandalul dintre Cristian Boureanu si fiica lui, Ioana, le-a bagat in sperieti pe mamicile celebre din showbiz. Unele au recunoscut ca au avut de tras cu odraslele lor, altele, in schimb, rasufla usurate ca au acasa adevarate "cumintenii ale pamantului". Fiica Andreei Berecleanu, un "bibelou" de copil: Fete cuminti, fete rebele - cam asa sunt adolescentele din ziua de azi, iar vedetele noastre nu sunt scutite nici ele de probleme in meseria de parinte. O mama celebra, care are insa motive serioase sa se laude cu fiica ei, este chiar Andreea Berecleanu (41 de ani), relateazaClick.

Culmea tupeului! Anda Adam a intrat in "barlogul" Biancai Dragusanu, dar a fugit pe usa din dos.Anda Adam si Bianca Dragusanu sunt, probabil, ultimele persoane din showbiz care ar putea face pace, vreodata, si, se pare, prima mentionata a ajuns chiar sa o evite pe a doua, de cand aceasta din urma i-a lansat cateva avertismente legate de creditul pe care ar trebui sa-l ia de pe capul lui Victor Slav. Insa situatia in care s-a ajuns recent este de-a dreptul hilara. Cu toate acestea, se pare ca disperarea a impins-o pe Anda Adam in barlogul rivalei sale. Satula sa tot astepte rezultatele dietelor si sportului care nu au ajutat-o nici acum sa scape de toate kilogramele acumulate dupa nastere, Anda a luat-o model pe Bianca si a mers sa slabeasca fix la clinica la care actuala iubita a lui Victor Slav este imagine si de unde ia bani in baza acestui contract, pe langa serviciile de care beneficiaza, relateazaLibertatea.

Carmen Bruma, ironizata! "Parca promovai frumusetea naturala".A fost mereu adepta unui stil sanatos de viata, presarat cu diete bio si organice, apoi cu multe ore petrecute in sala de sport. A scris si carti pe tema asta si si-a incurajat fanii sa aleaga mereu calea naturala. Din pacate, aceasi fani o pun la zis acum pe Carmen Bruma, dupa ce si-a pus silicoane. Desi se zvoneste ca nu e la prima operatie de marire a sanilor, de data aceasta, interventia chirurgicala se vede "din avion￯. Vedeta a optat pentru proteze de dimensiuni mari, crescandu-si astfel numarul la sutien cu cel putin trei numere. "M-ai dezamagit cu silicoanele" Parca promovai frumusetea naturala! Adica acum sa ne punem plastic in organism ca sa fim frumoase? Dar de ce!?!", spuneEVZ.