Miley Cyrus si-a transformat concertul intr-un flm porno: Artista si-a lasat fanii sa o pipaie in zonele intime.Cantareata Miley Cyrus nu s-a ferit niciodata sa produca controverse prin aparitiile sale. Dar ceea ce s-a intamplat la un concert depaseste si ceea ce ne-a obisnuit. Artista si-a incurajat fanii in timpul recitalului sa o pipaie peste tot unde si-au dorit si chiar le-a indicat sa o atinga pe sani, fund sau alte zone intime, potrivit unilad.co.uk. De asemenea, ea s-a sarutat cu fanii prezenti in primele randuri la concert, informeazaB1.

VedeteFoto: Colaj foto

O cantareata, la cina cu sanii pe-afara. La cat de bine arata, isi permite. Intr-o metropola in care concentratia de vedete e foarte mare, precum Los Angeles, chiar trebuie sa faci eforturi ca sa iesi in evidenta. Rita Ora (25 de ani) o stie foarte bine, asa ca nu ne mira s-o vedem imbracata intr-o rochie-furou, fara sutien, pentru o intalnire intre fete. Rita Ora a iesit recent la o cina cu Sofia Ritchie in Los Angeles. Imbracata intr-o rochie-furou portocalie, cu dantela neagra in zona bustului, cantareata a atras toate privirilor si a facut deliciul paparazzilor, care au remarcat imediat sanii perfecti ai Ritei, neprotejati de sutien, scrieClick.

Ipostaza jenanta in care a fost surprinsa Mihaela Radulescu de catre iubitul ei. Ipostaza jenanta in care a fost surprinsa Mihaela Radulescu de catre iubitul ei, Felix, i-a socat pe toti. Aceasta a fost fotografiata in timp ce se afla pe vasul de toaleta. Imaginea a fost facuta publica pe contul de socializare. Ipostaza jenanta in care a fost surprinsa Mihaela Radulescu. Imbracata intr-un costum de raliu, Mihaela Radulescu a pozat foarte relaxata, lasand sa se vada si o parte din posterior. Pe fotografia mai putin obisnuita, Felix Baumgartner a scris si un mesaj "Shitstorm welcome", potrivitLibertatea.

Raluca Badulescu credea ca nu o observa nimeni. Cum a fost filmata la shopping jurata de la "Bravo, ai stil!". Raluca Badulescu, cunoscuta jurata de la emisiunea "Bravo, ai stil", difuzata de Kanal D, a dat dovada ca poate la orice ora sa dea o lectie de stil, daca situatia o cere. Asta deoarece criticul de moda si-a dedicat dupa-amiaza de sambata, pe 8 octombrie, unei adevarate sesiuni de shopping. Totul s-a petrecut intr-un centru comercial din zona Baneasa, a Capitalei. Noi am filmat-o pe colega de emisiune a Iuliei Albu, atunci cand a decis ca o femeie nu poate avea destul de multe perechi de ciorapi, in garderoba, noteazaCancan.

Cantareata umilita de Razvan si Dani nu se lasa: "Sunt niste mitocani!". Lexie Shine iese la atac! Cantareata, care saptamana trecuta a fost protagonista unui sir de jigniri la Antena 1 a rabufnit pe pagina ei de socializare. Blonda crede ca a fost atrasa intr-o capcana de dragul audientei, iar cei doi prezentatori au umilit-o ti ai adus grave prejudicii de imagine. Invitata saptamana trecuta la Antena 1, lexie Shine s-a trezit in mijlocul unui scandal. Venita cu bune intentii pentru a-si prezenta videoclipul, artista a fost pusa la zid de cei doi prezentatori, informeazaClick.

Ce buze mari are Anda Adam! Fanii s-au speriat. Ce buze mari are Anda Adam, in cea mai recenta imagine postata pe contul de socializare. Prietenii virtuali au reactionat imediat, multi dintre ei considerand ca vedeta a exagerat. Artista a folosit un program de editare, la care apeleaza multe vedete din showbiz. Ce buze mari are Anda Adam. Fanii nu s-au putut abtine si au comentat imediat ce au vazut fotografia. "Ce buze mari", "Horror", "Semeni cu Cher in poza asta", au fost cateva dintre comentariile lasate de admiratori, relateazaLibertatea.