Margherita din Clejani, super sexy si pe jumatate dezbracata.Margherita din Clejani face ce face si incinge internetul. Fiica Vioricai si a lui Ionita din Clejani s-a imbracat recent cu o tinuta in care pare mai mult dezbracata decat imbracata. Mergherita din Clejani, super sexy si aproape dezbracata este o imagine pe care multi nu o vor uita prea curand. Focoasa bruneta a publicat pe o retea de socializare o fotografie in care apare imbracata intr-o rochie aurie, decupata mult in zona abdomenului si cu sanul drept acoperit de o bucatica mica de material, care pe deasupra arata ii lasa si sfarcul la vedere. Margherita din Clejani face furori in muzica lautareasca, alaturi de parintii ei, Viorica si Ionita din Clejani. Frumoasa bruneta a trecut si ea pragul esteticianului, cu toata opozitia tatalui ei, anuntaLibertatea.

VedeteFoto: Colaj foto

Anna Lesko si prietena ei... intimitati nemaivazute in Piata Dorobanti! S-au retras amandoua intr-un colt de restaurant si.Anna Lesko, la cei 37 de ani, se poate lauda cu aspectul sau fizic, care starneste adesea invidia femeilor, dar mai ales admiratia barbatilor, dar si cu o cariera stabila in ultimii zece ani. Chiar daca are o sarcina la activ, moldoveanca de peste Prut a revenit intr-un timp foarte scurt la silueta care a consacrat-o si se pare ca vedeta are si un mic secret prin care reuseste sa se mentina in forma. a Cancan filmat-o pe cantareata in timp ce impartea un bol de ciorba. Anna Lesko si prietena ei s-au retras intr-un colt al restaurantului de peste din Piata Dorobanti si au mancat din -. acelasi castron. Cele doua nu pareau deranjate sau retinute, chiar daca cei din jur se uitau lung. In acest fel au avut numai de castigat, au mancat mai putin, au economisit timp, dar si pana la urma... bani, scrieCancan.

O cantareata, la cina cu sanii pe-afara. La cat de bine arata, isi permite.Intr-o metropola in care concentratia de vedete e foarte mare, precum Los Angeles, chiar trebuie sa faci eforturi ca sa iesi in evidenta. Rita Ora (25 de ani) o stie foarte bine, asa ca nu ne mira s-o vedem imbracata intr-o rochie-furou, fara sutien, pentru o intalnire intre fete. Rita Ora a iesit recent la o cina cu Sofia Ritchie in Los Angeles. Imbracata intr-o rochie-furou portocalie, cu dantela neagra in zona bustului, cantareata a atras toate privirilor si a facut deliciul paparazzilor, care au remarcat imediat sanii perfecti ai Ritei, neprotejati de sutien. Nu e prima oara cand artista socheaza prin alegerile vestimentare la limita nuditatii, numai ca de data aceasta motivul este unul intemeiat. Cantareata este in plina campanie de promovare a unui calendar sexy pentru 2017, relateazaClick.

S-a reunit trupa A.S.I.A. Transformarea incredibila a fetelor la 10 ani de la despartire.S-a reunit trupa A.S.I.A, la zece ani de cand celebra formatie s-a destramat. Fetele au fost invitate in direct la tv, imediat dupa revenirea Ancai Neacsu in Romania, aceasta fiind casatorita in Turcia. Sorana a postat un mesaj pe contul de socializare, in care le-a spus fanilor ce a insemnat pentru ea, intalnirea cu fostele colege. S-a reunit trupa A.S.I.A, dupa 10 ani de la despartire, insa nu asa cum se asteptau fanii. "Poate fanii cred ca noi chiar reunim trupa. Nu este chiar asa! ne trebuie cateva luni bune, 8-9 chiar, ca sa repetam. Am vrut sa o facem pentru un turneu!", a povestit Sorana la protv. Sorana a postat un mesaj emotionant pe contul de socializare, imediat dupa intalnirea cu prietenele ei, noteazaLibertatea.

Ce schimbata e Ruby dupa ce a trecut pe la estetician! Ce si-a facut?Sfatuita de bunica, dar si de iubit sa renunte la volumul din buze, Ruby s-a conformat si s-a lasat pe mana medicului estetician. In "era" acidului hialuronic, folosit adesea in exces, cantareata s-a decis sa-si micsoreze buzele, iar acum pare cu totul alta persoana. Zambetul ei este pus mai bine in valoare de aspectul natural al gurii. Aceasta nu este singura interventie pe care artista si-a facut-o la nivelul fetei. Ruby a recunoscut ca a cam exagerat cu acidul hialuronic si s-a hotarat sa indrepte lucrurile. Anul trecut, artista si-a injectat cam mult in buze inainte de a ajunge in jungla africana de la "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", dar a gasit un medic care sa o "repare", arataClick.