Anda Adam trage de fiare, antrenorul trage cu ochiul la silicoane.Anda Adam (36 de ani) nu se-ncurca atunci cand vine vorba de exercitii fizice. Dintotdeauna adepta antrenamentelor "grele", artista nu a lasat-o mai moale nici dupa ce a devenit mama si a trecut printr-o operatie de cezariana. Recent, vedeta a facut publica o imagine in care trage de fiare sub supravegherea unui antrenor. Un singur detaliu pare sa fi ignorat Anda cand s-a pregatit de mers la sala, iar fanii au taxat-o imediat. A ales o bustiera cam decoltata, care-i lasa la vedere sanii siliconati, arataClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Scandal monstru intre Naomi si Adriana Bahmuteanu. A dat-o afara din emisiune.Scandal monstru intre Naomi si Adriana Bahmuteanu, in direct la tv. Vedeta si transsexualul s-au certat de fata cu toata lumea, iar la un moment dat, Naomi a fost data afara din emisiune. Scandal monstru intre Naomi si Adriana Bahmuteanu, in cadrul unei emisiuni tv. Naomi a parasit platoul show-ului "Necenzurat", dupa ce Adriana Bahmuteanu i-a reprosat ca nu stie sa respecte oamenii din jur, noteazaLibertatea.

Alina Eremia a pozat pe jumatate dezbracata! Ce sutien sexy a ales artista. In ciuda vremii de afara, Alina Ermia s-a dezbracat si s-a pozat asa pentru fani! Artista a starnit comentarii admirative pe retelele de socializare, pentru ca a ales...o lenjerie sexy! Alina a vrut sa le arate tuturor ce lenjerie si-a cumparat, asa ca a aranjat o sedinta foto, chiar ea spunand ca a vrut sa o imite pe...Rita Ora. Rezultatul a fost peste asteptarile tuturor, ea fiind curtata si laudata mai ales de reprezentantii sexului masculin. Daca unele din fete au cam strambat "virtual" din nas, Alina a primit aprecieri si de la acestea, potrivitCancan.

Ramona Gabor fara lenjerie intima? Detaliul care i-a scos din minti pe barbati.Duce o viata de lux cum numai in filme poti vedea! Ramona Gabor (27 de ani), sora fostei doamne de la Izvorani, Monica (28 de ani), calca pe urmele acesteia cu succes. Cele doua au avut o cariera de succes in modeling, in Romania si au tinut multa vreme prima pagina a ziarelor. Frumoase si focoase, tinerele moldovence au reusit foarte repede sa se impuna in lumea modelingului din strainatate, scrieClick.

Sanii Iuliei Vantur, in centrul atentiei, joi seara. Vedeta a purtat o tinuta superba.Iulia Vantur a fost senzatia serii, joi seara, la un eveniment monden, care a adunat o multime de vedete de la noi. Sanii Iuliei Vantur au fost in centrul atentiei. Si asta pentru ca vedeta a purtat o tinuta mulata, superba. Iulia Vantur a purtat o tinuta lunga, in alb si negru, mulata in zona bustului si cu maneci supradimensionate. Sanii Iuliei Vantur au fost pusi in valoare de outfit-ul deosebit de elegant, la care vedeta a adaugat si o pereche de cercei foarte lungi, asortati, relateazaLibertatea.