Andreea Balan s-a externat! Iubitul sau explica de ce artista si fiica lui au stat sase zile in spital. Andreea Balan s-a externat astazi. Ea a stat nu mai putin de sase zile in clinica privata, dupa ce a nascut prin cezariana. Andreea Balan, precum si iubitul sau, George Burcea, sunt in culmea fericirii, de cand au devenit parintii unei fetite. Artista si bebelusa sa au ajuns acasa abia in cursul zilei de astazi, dupa ce au stat nu mai putin de cinci zile in clinica privata in care Andreea a nascut prin cezariana. George Burcea, iubitul vedetei, a marturisit insa ca motivul pentru care artista s-a externat mai tarziu are legatura cu... meseria de parinti. Mai precis, amandoi si-au dorit sa invete din spital cum s-o ingrijeasca mai bine pe Ella, anunta Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Vesti proaste pentru Valentina Pelinel! Borcea nu divorteaza inca. Se viseaza un barbat liber, dar drumul se anunta lung si anevoios! Cristi Borcea a asteptat vineri (14 octombrie), in spatele gratiilor celulei de la Poarta Alba, o decizie a judecatorilor cu privire la separarea lui de Alina Borcea. Vestile nu sunt insa bune nici pentru el, nici pentru iubita Valentina Pelinel. Asteptau o decizie, s-au trezit cu o amanare. Pe Alina si Cristi Borcea ii leaga in continuare actul de casatorie, deoarece magistratii de la Judecatoria Buftea au dat ieri amanare in procesul de divort. Vestea rea vine la doar trei zile dupa ce, intr-un alt dosar, judecatorii au respins solicitarea fostului dinamovist de a nu plati o taxa de timbru uriasa (cateva sute de mii de euro), raportata la suma pe care el o va achita pentru intretinerea celor doi copii, relateaza Click.

Tine ascuns ca va deveni tatic, iar noi avem dovada! Iubita lui Andrei (Alb Negru) are burtica de gravida! Andrei din trupa Alb-Negru se pregateste sa devina tatic! Fostul sot al cantaretei Sylvia, care i-a frant inima acum cativa ani, a preferat sa tina sub tacere fericitul eveniment, dar s-a deconspirat. In 2012, Andrei primea lovitura vietii lui, dupa ce a divortat de femeia pe care o iubea, care il inselase cu un tanar manechin, Iulian Demeter. Andrei Stefanescu a stat aproape doi ani singur, pentru a se reface sentimental, iar apoi in viata lui a aparut o alta femeie, Antonia, cu 12 ani mai tanara. Relatia a devenit serioasa, astfel ca in 2016, cei doi indragostiti au aflat ca vor fi parinti si au ales sa tina vestea cea mare doar pentru ei si persoanele apropiate! I-am fotografiat pe Andrei si pe iubita lui intr-un showroom de mobila din Capitala. Daca la inceput ne-a atras atentia burtica "suspecta" a Antoniei, banuiala ne-a fost intarita de faptul ca se umflase la fata, intr-un mod in care numai femeile gravide o fac, scrie CanCan.

Ivanka Trump vs Chelsea Clinton. Parintii se bat pentru presedintia SUA, fiicele isi jura prietenie pe viata. In mod absolut spectaculos, Chelsea Clinton (36) si Ivanka Trump (35), fiicele celor doi candidati in cursa finala pentru presedintia SUA continua sa fie foarte bune prietene. Asta in timp ce parintii lor se bat in polemici si vorbe dure. Expresia "conflict de interese" n-a fost nicicand mai potrivita. In ciuda faptului ca Donald Trump tocmai a numit-o pe Hillary Clinton "diavolul" si a declarat ca aceasta s-ar afla in inchisoare daca el ar fi presedintele SUA, iar Hillary l-a numit la randul ei "trist, misogin, sexist", Chelsea a asigurat presa ca este in relatii foarte bune cu Ivanka, in virtutea unei prietenii incepute cu mult inaintea rivalitatii dintre parinti. Parere pe care o impartaseste si fiica magnatului, anunta Viva.

Fetita adoptata de Luminita Anghel, abandonata de ambele mame in grija asistentilor sociali. Are 10 ani, dar viata ei nu a fost deloc una lipsita de suferinta. A facut primii pasi intr-un orfelinat, iar pe cand avea 3 ani a avut sansa sa fie luata acasa de cantareata Luminita Anghel. Asta pana in 2014, cand Mariuca a ajuns din nou in grija statului. Este o fetita fragila, cu parul blond si carliontat, care a avut nesansa sa se nasca intr-o familie saraca. Mama ei, Angelica Constantin, nu a avut posibilitati sa o creasca si a dus-o intr-un centru de plasament. Mariuca a stat acolo timp de trei ani, pana intr-o buna zi cand Luminita Anghel a cunoscut-o si i s-a lipit de suflet. Artista a mers la orfelinat ca sa ia acasa o fetita la masa festiva de Paste. Copil lipicios si nevinovat, Mariuca a fost imediat aleasa de ea, astfel ca pana cand a devenit mama ei adoptiva nu a mai fost decat un pas. Timp de cinci ani, copila a avut parte de multa iubire si de o educatie aleasa. Mergea la balet, invata limbi straine si avea parte de orice lucru pe care si-l dorea, relateaza Click.