"Da, mama, sunt grasa". Complexele din tinerete au determinat-o pe Delia sa-si adore kilele in plus.In perioada N&D, la inceputul carierei sale artistice, Delia avea o silueta aproape anorexica, ceea ce o deranja destul de tare. Prietenii apropiati ai artistei stiu ca in perioada respectiva Delia avea o mare frustrare ca nu poate pune pe ea cateva kilograme in ciuda tuturor eforturilor pe care le facea. Mai precis, prietenii apropiati ai artistei declara ca Delia manca incontinuu, indiferent de ora, orice avea pofta, dar mai ales dulciuri, pentru a se rotunji putin. Rezultatele au venit ceva mai tarziu, cand lumea a si inceput sa o critice pentru ca este mult prea voluptoasa, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Speak, uite ce ai pierdut! Adelina Pestritu, periculos de sexy dupa despartire.O poveste de dragoste care ar fi trebuit sa se termine frumos s-a incheiat nefericit! Adelina Pestritu si Speak s-au iubit doi ani, si-au facut planuri de nunta, dar la inceputul saptamanii vedetea a anuntat oficial ca s-a separat de artist. Motivele despartirii nu au fost facute publice, dar au circulat zvonuri potrivit carora iubitul brunetei ar fi fost infidel. Adelina Pestritu straluceste dupa despartirea de Speak. Bruneta si-a uimit admiratorii cu ultimele videoclipuri pe care le-a publicat pe retelele de socializare. Vedeta castiga foarte bine din contractele de imagine pe care le are si este protagonista unor reclame la o celebra firma de lenjerie intima. La ultimul shooting, bruneta a fost periculos de sexy si a ales sa arate tuturor piesele din dantela pe care pamna acum doar Speak le vedea in dormitor, scrieClick.

Daniela Crudu, cu sfarcurile pe afara! O tara intreaga a vazut asta.Daniela Crudu este una din cele mai sexy vedete de la noi, iar bruneta stie cum sa-si puna in evidenta formele apetisante dorite de multi barbati. Luni seara, asistenta lui dan capatos a oferit o priveliste de zile mari in momentul in care si-a aratat sfarcurile. La un moment dat, asistenta se unduia cu foc si nu a observat ca unul dintre sani iesise din salopeta, iar sfarcul se vedea in toata splendoarea. Cand si-a dat seama ce se intampla a fost prea tarziu, potrivitCancan.

Pamela Anderson, pictorial sexy alaturi de un pictor.Pamela Anderson este iepurasul cu cele mai multe aparitii in revista Playboy, insa se pare ca aceasta nu poate renunta la pictorialele sexy. Starul din "Baywatch", in varsta de 49 de ani, este protagonista unei noi sedinte foto in paginile revistei spaniole "Solar". Aceasta apare in ipostaze extrem de provocatoare, in selfie-uri alaturi de pictorul brazilian Christian Rosa. Intr-un interviu acordat revistei, Pamela povesteste ca le admira foarte mult pe Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Raquel Welch, Romy Schneider, Anita Ekberg si Ursula Andress. Vedeta sustine ca acestea au fost niste femei foarte frumoase si niste actrite talentate, iar Raquel i-a dat chiar si sfaturi in cariera ei, in timp ce Ursula ii spunea ca o iubeste. Actrita dezvaluie insa ca cea mai mare sursa de inspiratie pentru ea a fost Brigitte Bardot, noteazaLibertatea.

Sexy-Braileanca, parasita de iubit cu burta la gura.Insarcinata in cinci luni, Sexy Braileanca nu are parte de liniste. Dupa ce a trecut prin momente de tensiune, fiind la un pas sa piarda sarcina, acum blondina a fost parasita de barbatul cu care ar fi trebuit sa imparta bucuria de a deveni parinte. Starleta a povestit ca iubitul ei a lasat-o pentru o alta femeie si a amenintat-o in repetate randuri ca o va snopi in bataie. Florina Mihaila, alias Sexy Braileanca, nu se poate bucura pe deplin de perioada sarcinii. Desi blondina abia a aflat ca bebelusul ei se dezvolta normal si si-a luat de pe suflet aceasta grija, acum starleta are alte motive pentru care plange continuu. Barbatul pe care il iubeste a lasat-o pentru o alta femeie, iar acum iubitul si noua lui prietena ii fac zilele grele. "Nu este prima data cand Marian pleaca de acasa. Are astfel de momente de ratacire. Mi-a facut copilul bastard si mi-a spus sa-l nasc bolnav. S-a cuplat cu o alta fata pe care o aducea in lipsa mea in casa si locuia cu ea, relateazaClick.