Adevaratul motiv pentru care Eva Kent si-a scos silicoanele. Facea furori cu sanii gigant, dar Eva Kent a fost nevoita sa-si scoata de urgenta implanturile puse cu ani in urma. Starleta a marturisit ca a venit special in Romania pentru a-si face aceasta interventie. Blonda, care in trecut a filmat scene incendiare in productiile pentru adulti, a acuzat dureri mari dupa operatia de indepartare a silicoanelor gigant, dar acum povesteste ca se simte mult mai usoara dupa ce a scapat de povara celor doua kilograme, atat cat cantareau protezele. Eva Kent, pe numele ei real Oana Oprea, a revenit de urgenta in Romania cu probleme medicale. Fosta starleta XXX s-a internat si vineri a suferit o interventie prin care a renuntat la silicoanele gigant pe care le avea deja de cativa ani, informeazaClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Britney Spears, cu sutienul desfacut in plin concert in Las Vegas. Cantareata americana Britney Spears a fost victima unui incident vestimentar, s-a ales cu sutienul desfacut in timpul unui concert. Sambata in plin concert la Planet Hollywood din Las Vegas, cantareata a suferit ceea ce americanii numesc "wardrobe malfunction", o problema cu un articol vestimentar. In timp ce interpreta o versiune din "I love Rock 'N Roll", vedeta in varsta de 34 de ani nu a putut sa impiedice incidentul si s-a ales cu sutienul desfacut. Doi dansatori de pe scena s-au grabit sa o ajute pentru a-i lega sutienul-bustiera, care facea parte din tinuta sa de scena, in timpul ce altul s-a asezat in fata ei pentru a o tine ascunsa de public, anuntaLibertatea.

La ce apeleaza Anamaria Prodan pentru a scapa de burta: "Rezultatele apar imediat...". Anamaria Prodan a dat jos cateva kilograme bune si se mandreste cu noua silueta, acum, orice imbraca ii vine de minune. Vedeta nu se ascunde si a recunoscut la ce metoda a apelat pentru a arata mai bine si a se simti bine in pielea ei. "A doua vizita pentru continuarea tratamentului cu Aqualyx si Alidya, unde domnul doctor a fost acelasi profesionist cu care m-am obisnuit, atent la detalii si dornic de a crea o atmosfera placuta in care sa ma simt in siguranta. Tratamentul a fost si s-a simtit scurt ca durata, inca un beneficiu al medicinei estetice moderne, scrieCancan.

Andra, in rochie mini pe capota unei masini! Ce indrazneata e. Una dintre artistele de la noi care si-a croit drumul spre celebritate cu o imagine de fata cuminte este fara doar si poate Andra. In ultimul videoclip la piesa "Floare de nu ma uita" artista a indraznit mai mult. A cantat in ploaie pe capota unei masini si a lasat la vedere tot ce pana acum acoperea cu mare grija. Andra nu s-a promovat prin decoltee adanci, rochii mini, ci a avut alte atuu-uri pentru a-si cuceri fanii. Imaginea de fata cuminte, zambetul si vocea inconfundabila i-au adus un plus de imagine. In ultimul videoclip se pare insa ca artista a imprumutat din trucurule celor mai in voga soliste de la noi, care lanseaza videoclipuri incendiare in care ele sunt protagonistele unor scene de infarct, relateazaClick.

A slabit miraculos, are talie de viespe, dar sanii Biancai Dragusanu... A trecut fix o luna de cand a devenit mama! Trupul ei a revenit la dimensiunile de dinainte de sarcina si arata perfect, dar sanii Biancai Dragusanu se incapataneaza sa ramana... uriasi. Pe perioada celor nou luni de sarcina, sanii Biancai Dragusanu au explodat. La fiecare trei luni, au mai crescut un numar, ajungand la dimensiuni pe care proaspata mama nu si le-ar fi imaginat niciodata. Circumferinta bustului si asa tunat a sarut mult peste 100 de centimetri si niciun sutien nu parea ca o sa mai incapa vreodata, noteazaLibertatea.