Lady Gaga, cu sanii lasati si cu "pasarica" la vedere, intr-un restaurant din New York. Lady Gaga (30 de ani) a lasat din nou pe toata lumea cu gura cascata dupa ce si-a facut aparitia pe strazile New York-ului intr-o tinuta extrem de provocatoare si sumara. Celebra cantareata a decis sa umble iar aproape topless fara lenjerie intima. Paparazzi au surprins-o pe Lady Gaga sosind intr-un restaurant new yorkez purtand niste pantaloni foarte scurti care i-au scos in evidenta fesele si au lasat sa se vada ca vedeta nu purta chiloti, informeaza The Sun, citat deClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Adelina Pestritu s-a despartit de Speak. "Dragul meu, hai sa iti explic..." Mesajul care a creat controverse. Adelina Pestritu s-a despartit de Speak, iar la doar o saptamana de cand s-a intamplat asta, bruneta a postat un mesaj pe blogul personal, care a creat controverse in randul fanilor. Vedeta a vorbit despre neimplinirea intr-o relatie. Adelina Pestritu s-a despartit de Speak, iar acum si-a surprins din nou fanii. Mesajul este unul generalist, insa fanii nu s-au putut abtine sa nu se gandeasca la despartirea dintre ea si Speak, scrieLibertatea.

Ce legatura are Natalia Mateut cu filmuletul erotico-XXX ajuns in presa. I-a facut-o grav iubitei seicului din cauza lui "Dinte". Oksana Sianov, in varsta de 20 ani, s-a nascut in Siberia, dar locuieste de multi ani in Romania, unde s-a integrat perfect, si-a facut prieteni, a invatat perfect limba romana. Pe Facebook, se recomanda Anastasia. Ca orice fata frumoasa, chiar foarte frumoasa, Oksana calatoreste al naibii de mult. Locurile ei preferate de recreere sunt Dubai, Doha, Monte Carlo, Beverly Hills, dar si alte destinatii exotice. Ei i-a picat cu tronc unui print pur-sange arab, un seic care nici nu stie cati bani are de bogat ce e, arataCancan.

Sexoasa asta invarte tigaile la Prima TV. Celebrul chef Horia Virlan va avea o surpriza placuta in editia de maine a emisiunii "Mama mea gateste mai bine", difuzata la Prima TV de la ora 19.30. El va avea de jurizat meniul facut de Amme, o tanara solista, pe numele ei din buletin Stinga Ana Maria Elena (25 de ani). Sexoasa blondina va fi ajuta de mama ei, Baciu Sofia (48 de ani), si ea cantareata, dar de muzica populara, relateazaClick.

Victor Slav, indragostit lulea. Declaratie de dragoste si nu pentru Bianca. Victor Slav este un barbat fericit! Are acasa nu una, ci doua fete frumoase pe care le iubeste si nu se fereste sa le faca declaratii de dragoste cu fiecare ocazie. De aceasta data, Victor a postat o imagine emotionanta cu numele fiicei sale in mijlocul unei inimi desenate, lucru care i-a induiosat pe toti prietenii sai. Bianca Dragusanu l-a facut tata pe Victor Slav pe 26 septembrie, cand a nascut prin cezariana, la o clinica privata, noteazaLibertatea.