Cum se mentine slaba Anca Turcasiu! Vedeta a dezvaluit secretul ei.Anca Turcasiu arata senzational la 45 de ani, iar acum vedeta a dezvaluit secretul siluetei sale de invidiat. Anca Turcasiu a spus ca foloseste un mic" truc, atunci cand vine vorba despre dieta ei: ardeiul iute. Potrivit Agentia de Presa Mondena, vedeta Mai consuma 7-8 ardei iuti zilnic, acestia avand rolul de a accelera metabolismul, imbunatatind digestia si retezand senzatia de foame. "Sa arati bine la o varsta inaintata depinde mult de alimentatie si sport. Am vazut oameni alergand asta-vara pe plaja, care la 60 de ani, aratau de ti se taia respiratia. Daca vrei, se poate si fara operatii estetice! Pentru oamenii care din anumite motive nu au posibilitatea de a merge la sala, exista Parcul Herastrau, scrieViva!.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Mama Ritei Muresan ii trimite acesteia mesaje din lumea de dincolo.Mama Ritei Muresan ii trimite acesteia mesaje din lumea de dincolo, dupa cum spune chiar creatoarea de moda. De asemenea, vedeta recunoaste ca a vorbit cu sufletul celei care i-a dat viata. Mai mult, Rita vrea sa participe si la X factor. Mama Ritei Muresan ii trimite acesteia mesaje din lumea de dincolo, creatoarea de moda comunicand frecvent cu femeia care s-a stins din viata in 2013. "(...) Ingerii mi-au aratat ca nu sunt singura. (...) Am stiut ca mama va pleca in lumea de dincolo. Mama mea a plecat pe 24 noiembrie, 05.05. Am vorbit cu sufletul mamei mele. (...) Mama mea a murit de septicemie in 2013. (...)", a povestit Rita Muresan la Antena Stars. Rita Muresan vrea sa urce pe scena X-Factor, cu o melodie speciala pentru ea. Versurile piesei sunt emotionante si au legatura cu ceea ce traieste aceasta, de cand mama ei a murit. Rita a mai spus ca a vorbit cu Arhanghelii Mihai si Rafael, relateazaLibertatea.

Delia, gesturi obscene intr-un club de noapte! Uite cum se mangaie pe sani.Delia Matache (34 de ani) este una dintre artistele din Romania care reuseste sa faca show de fiecare data pe scena! Vedeta alege tinute extrem de sexy si nu ezita sa faca gesturi obscene, care sa le incite imaginatia barbatilor. Delia a sustinut, recent, un concert intr-un club de fite din Iasi. Jurata de la "X Factor" a reusit sa-si surprinda fanii cu cateva gesturi la limita. Si-a mangaiat sanii si a scos limba lasciv in fata a cel putin 200 de spectatori. Aceasta nu e la prima isprava de acest fel. In timpul concertelor din primavara, de la Sala Palatului din Bucuresti, artista a mimat actul sexual cu chitaristul si cu dansatorii, s-a lasat pipaita, a purtat tinute din latex, extrem de mulate, asa ca show-ul a fost de-a dreptul piperat, noteazaClick.

Andreea Esca le-a prezentat fanilor dormitorul ei! Cum arata "cuibusorul de nebunii".Andreea Esca pare ca a gasit secretul unei vieti implinite. Vedeta are o cariera de succes si o familie frumoasa. De peste 15 ani, aceasta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Alexandre Eram, cel care ii este si sot si au impreuna doi copii, Alexia si Aris. Andreea Esca a postat astazi pe o retea de socializare o fotografie cu dormitorul ei. "Constatarea mea de astazi este ca trebuie sa ai antrenament ca sa nu faci nimic! Pentru ca eu cand nu fac nimic imi pun intruna intrebarea: asa, si cat timp nu fac nimic?", a scris ea la descrierea imaginii de pe Facebook, potrivitCancan.

Kate Beckinsale si Len Wiseman divorteaza dupa 12 ani de casnicie.Dupa 12 ani de mariaj si un an in care au locuit separat, Kate Beckinsale si Len Wiseman se indreapta catre judecatorie pentru a divorta. Cel care a intentat divortul, citand "diferente ireconciliabile", a fost Wiseman. Niciunul dintre cei doi nu cauta sprijin dupa acest conflict marital, iar amandoi au fost vazuti fara verigheta inca din noiembrie anul trecut. Kate Beckinsale are o fiica de 17 ani cu actorul Michael Sheen, cu care a avut o relatie de opt ani inainte sa-l cunoasca pe Len Wiseman pe platourile de la filmarile Underworld, in 2003. Acestia s-au casatorit un an mai tarziu. Len a fost regizorul urmatoarelor filme Underworld in care ea a jucat si a regizat remake-ul filmului Total Recall. In 2012, invitata la The Tonight Show Beckinsale a glumit, spunand ca, la cat de mult filmeaza impreuna, discutiile prefera sa le pastreze in privat si sa si le trimita prin sms, informeazaGlamour.