Brigitte Sfat, accident vestimentar. Bliturile aparatelor de fotografiat au scos la iveala totul. Brigitte Sfat, accident vestimentar la un eveniment monden ce a avut loc joi seara in Capitala. Sotia lui Ilie Nastase a iesit in public mai transparenta ca niciodata. De altfel, aceasta este prima aparitie publica, dupa operatia suferita in urma cu mai bine o luna. Brigitte Sfat, accident vestimentar in vazul tuturor. Bliturile aparatelor de fotografiat i-au surprins acesteia lenjeria intima in toata splendoarea. Imbracata intr-o rochie neagra, cu imprimeuri florare, si mulata pe corp, bruneta a atras toate privirile, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cu ce barbat-surpriza a venit Adelina Pestritu la petrecerea OK. De la evenimentul "Designers On The Red Carpet", organizat de revista OK! la "Le Chateau", nu putea lipsi Adelina Pestritu (29 de ani), una dintre cele mai mediatizate vedete in ultima perioada. Bruneta, care s-a despartit recent de solistul Speak (30 de ani), a stralucit intr-o rochie aurie, pe care a accesorizat-o cu o capa din blana. Toti ochii au fost atintiti asupra ei in momentul in care si-a facut intrarea, caci Adelina era insotita de un barbat chipes. Norocosul nu este vreo noua cucerire pe lista senzualei vedete, ci unul dintre cei mai buni prieteni ai ei, scrieClick.

Ellie White, acuzata ca si-a pus silicoane! Ce le-a raspuns cantareata: "E mai usor...".La sfarsitul lunii mai a anului trecut, Ellie White a devenit mama pentru a doua oara, cand a nastere unei fetite. De cand a venit pe lume, micuta Alexis Maria si-a solicitat mama mult mai mult decat a facut-o fratiorul ei Mihaita, asa ca artista a revenit la silueta dinaintea nasterii foarte repede. Recent, a postat o fotografie pe contul ei de Facebook, unde apare imbracata cu o rochie rosie ca focul, care i-a pus in valoare bustul perfect! Sanii artistei au atras atentia tuturor, starnind controverse aprige, fanii acuzand-o ca si-a pus silicoane, potrivitCancan.

"Alina Eremia este insarcinata". Dorian Popa a spus-o de fata cu toata lumea. Alina Eremia este insarcinata. Asta a afirmat cel mai bun prieten al artistei, Dorian Popa. Totul s-a intamplat in cadrul unei emisiuni tv, atunci cand vedetei i s-a facut pofta de ciocolata. Interpretul s-a amuzat copios pe seama momentului si s-a tinut de glume. Alina Eremia este insarcinata, dupa spusele lui Doarian Popa. Desi fanii se asteptau ca totul sa fie adevarat, ei bine artistul a vrut doar sa faca o gluma pe seama prieteni lui, relateazaLibertatea.

Cum era sa ajunga Justin Timberlake la inchisoare pentru un selfie. Justin Timberlake (35 de ani) poate rasufla usurat! El nu va fi investigat de autoritati pentru selfie-ul din sectia de vot. Cantaretul american a publicat pe contul personal de Instagram un selfie realizat in timp ce se afla in cabina de vot, fapt ce incalca legea electorala. "Hey! Tu! Da, TU! Tocmai am zburat din LA spre Memphis pentru a vota!!! Fara scuze, oamenii mei buni", a scris Timberlake pe Instagram, noteazaClick.