Andreea Marin divorteaza, dar nu renunta la verigheta. Adio, dar raman cu tine?Cine sa mai inteleaga zanele? Andreea Marin pare o femeie hotarata, insa in ceea ce priveste divortul de medicul Tuncay Ozturk, semnalele sunt tot mai confuze. Mai intai, Andreea Marin a uimit pe toata lumea cu mesajul prin care anunta ca ea si sotul sau Tuncay Ozturk au decis ca drumurile lor se despart, chiar daca inca exista sentimente. In aceeasi zi insa a depus si actele de divort la judecatorie, semn ca nu s-a pus vreo clipa problema unei despartiri amiabile, la notar. Sambata, in timp ce "Zana" zambea si parea relaxata la un eveniment la Chisinau, Tuncay Ozturk isi varsa sufletul pe o foaie (mai exact pe pagina de Facebook) si ii explica viitoarei sale foste sotii cat de tare o iubeste si o va mai iubi inca multi ani de acum incolo, anuntaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cheloo a recunoscut ca s-a drogat in fata procurorilor.Cheloo, solistul trupei Parazitii, pe numele sau real Catalin Stefan, a recunoscut ca s-a drogat in fata procurorilor, in cadrul dosarului de trafic si consum de droguri in care este anchetat de DIICOT Serviciul Teritorial Ploiesti. Potrivit unor surse judiciare citate de Adevarul, Cheloo si-a recunoscut faptele si a facut o cerere in vederea unui acord de recunoastere a vinovatiei. Procedura permite persoanei pe numele careia a fost pusa in miscare urmarirea penala sa-si negocieze pedeapsa cu procurorul de caz, cu conditia sa-si fi recunoscut faptele. Astfel, solistul trupei Parazitii a recunoscut ca a consumat si detinut droguri (cannabis) si a solicitat o pedeapsa cu amenda penala sau inchisoare cu suspendare, scrieClick.

Are o multime de admiratori, dar e in continuare singura. Ce le cere JO barbatilor, dar toti o refuza.Jo a intrat in atentia publicului in 2012 atunci cand a participat la emisiunea "X Factor" unde a ajuns pana in finala. Cu toate ca nu a castigat concursul, Jo a devenit cunoscuta dupa ce a lansat piesele: "Soapte", "Mesajul meu" sau "Cu un picior in Rai". Imediat, carismatica cantareata a intrat in vizorul baietilor care si-o doreau ca iubita. Cu toate acestea, este singura in momentul de fata si asta pentru ca stie sa faca o selectie riguroasa, a povestit ea in Revista "Spy". "Am o familie care ma iubeste si ma sprijina, dar iubit nu am. Nu am un portret al barbatului ideal. Trebuie sa existe chimie intre noi. Niciodata nu i as ierta partenerului meu minciuna", ne-a declarat Jo. Un cantaret isi schimba mai mereu look-ul in functie de starea pe care o are, dar si a pieselor pe care le promoveaza, noteazaCancan.

Rodica Popescu Bitanescu: "Ma bucur ca Andreea Marin divorteaza!".Anuntul facut de Andreea Marin, acela prin care a spus tuturor ca divorteaza la aproape trei ani de la casatorie, a fost un adevarat soc pentru toata lumea. Rodica Popescu Bitanescu a dezvaluit, in direct, a TV, ca ea se bucura pentru Andreea Marin si considera ca acesta este un pas asumat si responsabil pe care vedeta l-a facut. Intrebata ce crede despre anuntul atat de surpirinzator al divortului Andreei Marin de Tuncay Ozturk, act.rita a marturisit ca ea este de parere ca Andreei ii va fi mai bine asa. "Ma bucur, bravo ei. Inseamna ca asa trebuie, pentru ca Andrea e un om foarte puternic, o femeie frumoasa, desteapta. Inseamna ca asa trebuie si asa o sa-i mearga ei bine", a spus actrita Rodica Popescu Bitanescu, citata deLibertatea.

Andreea Balan, cu sfarcul la vedere? Cum a facut-o de ras presa britanica.Numele Andreei Balan (32 de ani) a ajuns in presa britanica, si nu intr-un articol care ii promoveaza concertele sau melodiile. "Star-pop sufera o gafa vestimentara rusinoasa in direct - dar nu isi da seama ca este descoperita", titreaza publicatia The Mirror. "Cantareata romana Andreea Balan canta la televizor in timpul unei emisiuni de maxima audienta cand maioul a tradat-o", scrie The Mirror. Jurnalistii britanicii scriu ca vedeta noastra ar fi ramas cu sfarcul la vedere in timp ce dansa pe ritmurile melodiei "Habibi". Totusi, in articol este atasat un videoclip din emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, "Un Show Pacatos", in care apare iubita lui Luis Lazarus, Andreea Lazar, cantand si dansand intr-o costumatie sexy alaturi de echipa ei, relateazaClick.