Suzy Cortez, alias Miss Poponet, "costumatie" incendiara de Halloween! A aratat tot. Frumoasa brazilianca Suzy Cortez (26 de ani), care a castigat concursul Miss Poponet in 2015, si-a incantat din nou fanii cu noi pictoriale incendiare. Fotomodelul si-a ales o costumatie de Halloween extrem de sexy. Suzy Cortez a ales sa se costumeze ca Darth Vader, celebrul personaj malefic din filmul "Star Wars", insa nu a optat pentru varianta sa completa, ci a folosit doar masca, fiind in rest goala, informeaza The Sun. Si-a delectat urmaritorii de pe retelele de socializare cu fotografii incendiare in care si-a pus in evidenta celebrul fund obraznic care a atras mereu atentia in lumea sportului si a modelingului, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Cearta intre surorile Bambi. De la ce a pornit totul. Cearta intre surorile Bambi. Raluca si Denisa au povestit de la ce a pornit totul si cand a avut loc cea mai aprinsa cearta dintre acestea. Fetele nu si-au vorbit doua zile, desi au o relatie foarte apropiata. Cearta intre surorile Bambi, inainte de nunta Denisei. Se pare ca Raluca a fost anuntata prea tarziu de marele eveniment, lucru care a enervat-o la culme pe interpreta. Cea mai puternica cearta a celor doua a fost in 2011. "S-a intamplat ca eu sa fiu anuntata cu o zi inainte de marele eveniment. Sigur ca eu nu aveam nimic impotriva, numai ca am fost anuntati din scurt. Parintii mei au fost foarte afectati. Ea refuza sa comunice cu mine. Ne aflam intr-un loc extraordinar, dar nu aveam linistea sufleteasca. Am plans toata noaptea in baie, treceam una pe langa alta si nu vorbeam, a fos groaznic pentru ca eu vorbesc foarte mult cu ea. Au fost doua zile foarte urate", a povestit Raluca la Antena Stars, citata deLibertatea.

O vedeta a comis-o din nou, la club. Am filmat-o abia tinandu-se pe picioare. Alexandra Mateut, sora mai mica a celebrei Natalia Mateut, a iesit recent, intr-o sambata, in clubul Seva din Capitala, impreuna cu o prietena. Iar ceea ce s-a intamplat cu fiica cea mica fostului fotbalist dinamovist Dorin Mateut in acea zi de sambata a respectat intru totul scenariul clasic care se desfasoara in general atunci cand iese ea in cluburi, potrivit revistei SPY. Alexandra a socializat intens cu oamenii, dar si cu alcoolul, mai ales cu cel din urma, si, incet-incet, s-a imbatat. La un moment dat a aparut in club si Natalia, care insa a stat putin si a plecat. Alexandra a ramas pe baricade pentru a-si duce la bun sfarsit programul de socializare si alcoolizare. Pe la ora 3 dimineata, prietena Alexandrei a vrut sa plece acasa, si nu singura, ci cu Alexandra, care deja plutea intr-o alta dimensiune si se apucase sa danseze pe langa taxi, chiar daca abia se mai putea tine pe picioare, noteazaCancan.

Jennifer Lopez a facut show porno pentru a-si convinge fanii sa voteze cu Hillary Clinton. Cu cat ziua alegerilor prezidentiale din SUA se apropie (8 noiembrie), cu atat se inteteste si lupta dintre suporterii celor doua tabere importante: republicanii si democratii. In America se poarta ca vedetele sa-si arate sustinerea fatisa fata de preferatul lor, iar Hillary Clinton pare ca a adunat cele mai cele celebritati de partea sa. Unele au ales sa o sustina prin intermediul retelelor sociale sau la diverse emisiuni, dar Jennifer Lopez a dat un concert in cinstea celei ce se vrea prima femeie presedinte a SUA. A fost insotita pe scena chiar si de Marc Anthony, fostul sot, dar ceea ce a atras privirile tuturor si bliturile fotografilor au fost miscarile cantaretei, informeazaClick.

Delia, aparitie matinala inedita. Cum a iesit din casa la prima ora a diminetii. Delia, aparitie matinala inedita, la prima ora a diminetii. Nu este prima data cand vedeta socheaza cu tinutele excentrice. De data asta, interpreta a surprins din nou. Artista a fost invitata la Radio Guerrilla. Delia, aparitie matinala inedita dis de dimineata. Interpreta a cantat melodia "Cine m-a facut om mare", intr-o maniera speciala. "Cred ca daca as incepe sa fac chestii speciale, nu as avea unde sa le cant. Nu sunt potrivite, nu cred ca le-ar asculta nimeni", a spus Delia in direct la radio. Imbracata lejer, cu o bluza larga si lunga pana la genunchi, bocanci si cu o sapca pe cap, Delia a avut o aparitie de senzatie pe strazile din Capitala, inca de la primele ore ale diminetii, relateazaLibertatea.