Mariah Carey lua 151.386 $ pe saptamana ca sa fie sotia bogatasului. Multe fete se viseaza neveste de miliardar, dar nu stiu ce presupune asta. Si asta pentru ca orice bogatas de pe lumea asta are grija de un singur lucru atunci cand isi pune verigheta pe deget: de averea sa. Iata contractul pe care trebuia sa il semneze Mariah Carey inainte de nunta. Este de departe cel mai nebunesc contract prenuptial din cate au fost scrise vreodata! Asa titreaza site-ul american TMZ articolul in care prezinta detaliile contractului pregatit de miliardarul australian James Packer, potrivitClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Un concurent de la iUmor, gol pusca pe scena. Delia a amutit. Un concurent de la iUmor, gol pusca pe scena in fata juriului, care a fost socat de aparitia barbatului. Delia l-a considerat cel mai curajos concurent de pana acum. Un concurent de la iUmor, gol pusca pe scena, in fata a zeci de oameni. "Ma numesc Mihai si ma ocup cu instrumente. Sunt muzician autodidact si mi-am facut scoala pe YouTube", a spus actorul Muntenita supranumindu-se "imblanzitor de intrumente" aka Expertul, informeazaLibertatea.

Au facut anuntul! Gabi Cristea si Tavi Clonda, parinti... Gabriela Cristea si Tavi Clonda isi doresc foarte mult un copil iar acum visul li s-a implinit. Ei au devenit parinti...spirituali! Gabriela a dezvaluit fanilor ca in acest weekend, ea si Tavi au fost nasii de botez ai unei fetite "Daria si-a primit Botezul. Sa ne traiasca la multi ani!", a scris prezentatoarea TV in dreptul unei fotografii din biserica. "Vreau sa aveti si voi unul mic! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Felicitari! O sa ma rog la dumnezeu sa va dea si voua unul", i-au urat imediat prietenii virtuali, anuntaCancan.

Ozana Barabancea si-a pus botox in par. Ai auzit despre minunile pe care le face toxina botulinica la nivelul pielii, cat este de eficienta in atenuarea ridurilor de expresie din jurul ochilor, de pe frunte si dintre sprancene. Ei bine, afla ca botoxul se pune, mai nou, si in par. Ozana Barabancea a incercat tratamentul si il considera o adevarata binecuvantare pentru podoaba sa capilara. Sa fii mereu in lumina reflectoarelor implica si unele riscuri - parul trebuie zilnic coafat, aranjat, vopsit, intins cu placa, supus agresiunilor, relateazaClick.

Mihaela Radulescu i-a trimis o imagine hot iubitului ei. Reactia incredibila a lui Felix. Mihaela Radulescu i-a trimis o imagine hot iubitului ei, iar acesta a facut-o publica pe contul de socializare. Reactia lui Felix a starnit admiratia fanilor, care au apreciat mesajul atasat imaginii, de acesta. Mihaela Radulescu i-a trimis o imagine hot iubitului ei, realizata in timpul filmarilor pentru "Romanii au talent". In fotografie vedeta musca dintr-un ardei iute. "HOT. Fata mea tocmai mi-a trimis aceasta imagine. Te iubesc copilu'", a fost mesajul lui Felix, arataLibertatea.