Lidia Buble si Razvan Simion s-au pozat in dormitor. Lidia Buble si Razvan Simion s-au pozat in dormitor si au facut imaginea publica pe contul de socializare. Cei doi le-au aratat fanilor, cea mai intima ipostaza cu ei doi. Lidia Buble si Razvan Simion traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai multa vreme. Daca la inceput erau discreti cu aparitiile publice, acum ei doi isi arata dragostea unul fata de celalalt, de cate ori are ocazia. Cea mai recenta postare pe reteaua de socializare, dovedeste acest lucru, noteazaLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

S-a dezbracat la solar dar a aratat mai mult decat trebuia. S-a cam dus vremea selfiuri-lor in costum de baie asa ca fetele de oras recupereaza si ele, asa cum pot, pe la saloanele de bronzat. Simona Trasca si-a incantat fanii intr-o asemenea ipostaza, dar a "scapat" un amanunt care a facut deliciul admiratorilor! Simona s-a fotografiat dupa o sesiune de bronzat, in costum de baie, dar nu a bagat de seama un amanunt...incitant din timpul sedintei foto. Sanul stang, obraznic, a fost la un pas sa-i iasa din sutien, iar admiratorii au inceput sa-i scrie mesaje de "sustinere", potrivitCancan.

Schimbare radicala de look pentru Aspirina din Las Fierbinti. Rolul "Aspirinei" din "Las Fierbinti" i-a adus Mirelei Oprisor recunoasterea talentului sau pe scena teatrului romanesc. Mirela Oprisor, cea care a interpretat personajul "Aspirina" din indragitul "Las Fierbinti", a parasit serialul la inceputul acestei toamne impreuna cu sotul ei, scenaristul Mimi Branescu. In "Las Fierbinti", Mirela Oprisor era fatuca de la tara careia ii dau tarcoale toti barbatii din sat. In realitate, actrita este familista convinsa si are o multime de proiecte interesante, informeazaClick.

Silueta Biancai Dragusanu pare ireala, la o luna de la nastere. Bianca Dragusanu a nascut la finalul lunii septembrie, insa felul in care arata acum nu tradeaza acest lucru. Silueta Biancai Dragusanu pare exact ca inainte de sarcina. Bianca Dragusanu si-a pus fanii pe jar cu o fotgrafie recenta in care apare intr-o rochie mulata. Silueta Biancai Dragusanu a devent subiect de discutie pe reteaua de socializare, unde amicii o complimenteaza pentru aspectul fizic, in timp ce fetele sunt interesate de felul in care aceasta si-a revenit dupa aproximativ o luna de la operatia de cezariana, scrieLibertatea.

Andra nu a mai rezistat si a facut anuntul:,,Vreau sa aflati direct de la mine...''. Andra este una dintre cele mai iubite si apreciate vedete din Romania, atat pentru cariera sa, cat si pentru familia minunata pe care o are. Cantareata se bucura de un public impresionant, caruia ii multumeste zilnic pentru sustinerea neconditionata. In urma cu putin timp, Andra a postat un mesaj pe contul ei de socializare in care anunta fanii ca urmeaza sa le dea o veste importanta, dar va face acest lucru maine. Vedeta este foarte emotionata, dar si nerabdatoare in acelati timp, relateazaCancan.