Alexandra Stan, topless pe Instagram. Alexandra Stan, topless pe Instagram. Artista si-a intampinat fanii de pe contul de socializare cu o imagine incendiara. Vedeta si-a facut un selfie in oglinda, acoperindu-si sanii cu mainile. Alexandra Stan, topless pe Instagram, spre incantarea prietenilor virtuali, care sunt de parere ca artista este din ce in ce mai indrazneata. Aflata in Asia, pentru a sustine un concert, vedeta le-a facut o surpriza tuturor. Blondina si-a acoperit cat a putut sanii cu mana, iar admiratorii s-au bucurat de fotografie, potrivitLibertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ramona Gabor, acuzata ca e animatoare in Dubai, pe 200 de euro. Recent, au aparut zvonuri ca Ramona Gabor (27 e ani) ar fi animatoare in Dubai sau clienta falsa in cluburile de lux de acolo. Cei care au vazut-o prin cluburi, in timpul petrecerii de Halloween, sustin ca a dansat cot la cot cu animatorii. Ramona Gabor ar fi fost platita cu 200 de euro pentru prestatia ei, potrivit antenastars.ro. Modelul a avut o reactie acida pe contul ei personal de Facebook, cu privire la aceste afirmatii pe care ea le considera absolut halucinante, anuntaClick.

Vica Blochina, la volanul unui... tir! Vedeta a renuntat la bolidurile de lux. Vica Blochina este adepta schimbarilor de orice fel si se adpateaza foarte bine in orice situatie. Vedeta nu refuza nici o provocare si vrea sa demonstreze ca poate sa faca orice, chiar sa conduca un...tir. Blonda a renuntat la bolidurile de lux si a postat in urma cu putin timp pe contul ei de Instagram un video, in care apare la volanul unui tir. Chiar daca nu este deloc usor sa conduci un astfel autotren, Vica se concentreaza foarte mult si pare sa se descurce de minune, informeazaCancan.

S-au tuns si s-au imbracat la fel. Trei vedete arata de parca ar fi surori. Erau banale pana au intalnit-o pe Eniko Szanto, stilista emsiunii "Dansez pentru tine" si le-a transformat in dive. Adelina Pestritu, Nicoleta Nuca sau Bianca Pena s-au schimbat la 180 de grade dupa ce au adoptat tinute cu personalitate, machiaj si coafuri ca dupa ultimele reviste. Totusi, respectand trendul, fetele au ajuns sa arate ca trase la indigo. Cantareata Nicoleta Nuca, fosta prezentatoare a stirilor de la Kanal D si vedeta Adelina Pestritu sunt tunse bob, cu o suvita ondulata, si cand le privesti, ai impresia ca vezi... triplu, arataClick.

Operatiile estetice ale Danielei Gyorfi. "De ce sa nu recunosc?". Operatiile estetice ale Danielei Gyorfi a fost un subiect disputat de foarte multe ori. Cu toate astea, artista nu a negat niciodata ca a apelat la diverse interventii chirurgicale. Operatiile estetice ale Danielei Gyorfi au ajutat-o pe vedeta sa arate asa cum isi doreste. Interpreta arata mai bine ca niciodata, s-a refacut complet dupa nastere si reuseste intotdeauna sa se mentina in forma. Operatiile estetice ale Danielei Gyorfi au transformat-o intr-una dintre cele mai sexy artiste, relateazaLibertatea.